Inevitable
New member
המממ שאלה
שלום עליכם מזמן לא הייתי פה יש לי שאלה רוב השיחות שעבורם נועד הפורום הזה הם שיחות שניתן לנהל עם סוג מסוים של אנשים מה שמאפיין את רוב השאלות הוא הספק. הורגלנו מילדות לדבר מסוים ואנחנו מטילים ספק אולי זה לא כמו שכולם חושבים... השאלה מה עם כל מי שלא מתעורר אצלו ספק האם תכונת הספק מולדת או נרכשת? למרות שאני לא מסכים עם הרבה דיעות שיש פה
הספק הוא חיוני (כמובן במידה) ואם יש למישהו ספק זה כבר טוב ויש נושא משותף לדיון אבל מה עם מי שמבלה(מלשון בגד בלוי) את חייו בין קניונים לפירסומות ולא עולה בדעתו שיש משהו חוץ מזה בעולם הזה מה עם האנשים האלה קיצור האם התכונה של יכולה להטיל ספק במציאות שמאכילים אותנו היא מולדת או לא? והאם ניתן לעשות משהו בנושא? ודרך אגב ד"ש לכל הותיקים שנשארו בפורום עוד מתקופתי
שלום עליכם מזמן לא הייתי פה יש לי שאלה רוב השיחות שעבורם נועד הפורום הזה הם שיחות שניתן לנהל עם סוג מסוים של אנשים מה שמאפיין את רוב השאלות הוא הספק. הורגלנו מילדות לדבר מסוים ואנחנו מטילים ספק אולי זה לא כמו שכולם חושבים... השאלה מה עם כל מי שלא מתעורר אצלו ספק האם תכונת הספק מולדת או נרכשת? למרות שאני לא מסכים עם הרבה דיעות שיש פה