המממ... שאלת קיטבג (?).

Pixy led

New member
המממ... שאלת קיטבג (?).

טוב, אנשים, אם אתם כבר כאן, אני אטריד אתכם קצת...
אני בת חמש-עשרה, ואני צמחונית מעט זמן... מאז דצמבר. אני גם לא משתמשת במוצרים שנוסו על בע"ח, כל עסקת החבילה של "לא להתעללות בחיות"... עכשיו חשבתי גם לעבור לטבעונות, אבל... יש בעיה קטנה - חוץ מתפוחי אדמה, אני לא אוכלת שום פרי או ירק. המקסימום שלי זה מיצים טבעיים, אפילו מרק ירקות אני מסננת... חלק מהירקות ממש מגעילים אותי. זה לחלוטין מחוץ לחשבון. אז חשבתי... כדאי לאדם כמוני לנסות טבעונות בכל זאת? כי כרגע רוב מה שאני אוכלת, בעיקר בגלל הצמחונות, זה דברים עם חלבונים, כלומר, מוצרים מן החי. ועוד שאלה - יש כזה דבר "ביצי חופש", לא? ביצים שנמכרות בקצת יותר כסף, והתרנגולות חיו חיי חופש... איפה אפשר לקנות אותן? תודה מראש, פיקסי לד.

תֶּשֶׁת

New member
לדעתי..

לא נראה לי שכדאי לך בבת אחת להפוך לטבעונית. כדאי לך בהתחלה להתחיל לנסות פירות וירקות שונים ולנסות להתרגל אליהם... כשאני התחלתי להיות טבעוני גם אני לא אכלתי יותר מדי, אבל ניסיתי והצלחתי להתרגל למאכלים שבעבר לא הייתי מסכים לאכול לעולם. כדאי לך גם להיוועץ בדיאטן.

Pixy led

New member
מצאתי תשובה לשאלה על "ביצי חופש"

בדף הפורום... מצטערת על השאלה הבלתי רלוונטית. =)

ashmash

New member
צמחונות וטבעונות

אני צמחוני ואני גם די מתעב ירקות א. חלקם, כאשר הם מבושלים עם כל מיני תבלינים אז הם בסדר ב. לדעתי טבעונות היא שלב מאוד קשה יחסית לצמחונות כי צריך לבדוק כל דבר ולשנות את הרגלי האכילה שלך בצורה דראסטית, בעוד ששכצמחוני, אתה עדיין יכול לאכול המבורגרים שחיתות מסויה... ג. לדעתי לפחות לזמן הנראה לעין, עדיף לך להמשיך להיות צמחונית ולחיות את חייך כפי שאת רגילה והשינוי יבוא עם הזמן אצלי אגב הוא עדיין לא בא

Neta558

New member
מעבר לטבעונות...

אני לא רואה אפשרות לעבור לטבעונות בלי להוסיף ירקות לתפריט. (ובכל מקרה מומלץ לאכול ירקות גם בתזונה צמחונית או בשרית...). אם את רוצה להיות טבעונית, נסי למצוא מאכלים טבעוניים שאת כן אוהבת, או מוכנה לאכול. יש המון דברים שאפשר להכין מירקות, ומאחר שלכל ירק טעם שונה, קשה להכליל מראש ש"לא אוהבים ירקות". רעיונות למאכלים טבעונים שונים נמצאים בין דפי הפורום, במאמרים ואצל שני...:)

למעלה