המממ.. שרמוטה?

בשלולית

New member
המממ.. שרמוטה?

טוב אז ככה.. אף אחד לא הגיב לי לתגובה שכתבתי ל"דל פיירו" בשיחה שלו קודם... אז החלטתי לפתוח שיחה משלי כי זה חשוב לי לדעת את דעתכם. גם אם היא קשה =\ פשוט העתקתי , אז הנה לכם : לפני שבועיים ככה, הכרתי מישהו ונפלט לי שבשנה וחצי האחרונות הייתי עם "מספיק" בנים... מה שאומר בערך 15... עכשיו "הייתי" הכוונה לסתם התחלת קשר... נשיקות וזה... ואף פעםםםםם לא עד הסוף... ולפי התגובה של זה שמעליי... אני אחת שפשוט לא מצאה מישהו רציני. אבל זה שבטעות אמרתי לו את זה.. אמר לי שזה משהו שהוא לא היה רוצה לדעת ושאולי הייתי צריכה לשמור לעצמי.. עכשיו אני ילדה מאודדדד פתוחה... במובן הזה ! ואני מדברת על הכל.. ולא חושבת שיש טעם להסתיר. מה גם, שאני לא יודעת אם זה נשמע "שרמוטי" כמו שמישהו למעלה כתב בסוף "לא שרמוט".... כי בסך הכל לא "עברתי" על כולם... זה לא ששכבתי עם כולם.. זה לא שנתתי לכולם... רק חיפשתי לי מישהו רציני, ועם אף אחד מהם זה לא הלך... ולשאלה שלי, אני באמת צריכה לשמור את זה לעצמי? זה באמת מרתיע אתכם בנים יקרים?

זכוכיות

New member
זה מרתיע ילדים ונאנדרדטלים,

אז זה תלוי בעיקר במה שאת מחפשת. כי אצלי בחור שהיה מרים גבה גם אם הייתי אומרת לו ש*שכבתי* עם 15 בחורים, היה נפסל אוטומטית. זה שבחורים כאלה קיימים, זה נכון. זה שהם הרוב, יכול להיות. אבל אני מכירה המון בחורים שזה לא היה מפריע להם, אפילו לא נשמע להם כמו משהו שיש להתעסק בו. האנשים האיכותיים הם תמיד נדירים יותר :)

pain is MY love

New member
לדעתי

את פשוט לא צריכה לעשות מזה ביג דיל. יש לך גישה טובה לחיים תמשיכי בה.. לדעתי אל תגידי לו מספר מדוייק של בנים שהיית איתם בקשר כי זה לא אמור לעניין אותו, תסבירי לו רק שאת מחפשת קשר רציני ואת יוצאת עם אנשים, מכירה אנשים, נפרדת מאנשים... ועדיין לא מצאת את האחד שמתאים לך.. את רואה בזה משהו רע?....

Cobe Anan

New member
אני לא בטוח מה פה מעיד על `איכות`..

תראי, בגיל כזה להגיד שהתנשקת עם 15 בנים, זה סביר לחלוטין, סבבה. אבל אם תגידי לבחור, לעומת זאת, ששכבת עם כזה מספר של בנים אז זה יעורר בו מספר הסתייגויות וחששות: א`. הוא ירגיש, באיזשהו מקום, שאת לא מעניקה למין, כביטוי של אהבה, את החשיבות המתאימה, ולכן יחשוש לגבי עומק היחסים בהמשך; ב`. הוא עשוי להרגיש, אולי, מאויים- את מנוסה יותר, את יכולה להשיג כמה שבא לך, אין לך מחסומים, ויש לך מדגם אוכלוסייה רחב מאד להשוות אותו אליו; ו-ג`. הוא יניח שמין זה עניין מרכזי אצלך, יותר חשוב מיחסים. הבנאדם מאד יתקשה לסמוך על זה שאם הוא לא יספק אותך, תהיי מסוגלת לראות את היחסים שלכם מספיק חשובים מול הפיתוי (או הצורך) לבגוד. גם לדעתי, מי שבגיל כזה שכבה עם כל כך הרבה בנים, זה לא כי "היא יודעת לעשות חיים", אלא כי היא לא יודעת. אז אל תראי בנים שנרתעים מכזה נתון כ`לא איכותיים`. הם עומדים עם הרגליים על האדמה. מי שיירתע מזה שאת לא בתולה, זה משהו אחר. המשך==>

אני מסכים עם רוב הדברים שכתבת

ברגע שהבן אדם נתן לבחורה הרגשה שהיא "שרמוטה" הוא לא שווה גם את האגרוף שאני ארצה לתת לו. אני מסכים איתך שזה מרתיע כשבחורה בת 18 (נגיד) שכבה עם 15 גברים (נגיד), אבל אני לא חושב שזו סיבה לא להיות בקשר (אני יודע מה אמרתי, אבל באמת שבחיים לא הייתי מתרחק מבחורה עם ניסיון מיני עשיר, גם אם זה מרתיע). יש לי שאלה אליך- אתה פוגש בחורה מדהימה, יפה, חכמה, מתוקה, אבל היא באה אליך ומספרת שהיא שכבה עם 20 גברים, מהתעשה?

Cobe Anan

New member
זה קרה-נתתי לעצמי להתקרב פעם למישהי

כזאת. העניין הזה מאד הרתיע אותי, ובצדק. הקלות שבה היא לקחה את העניין הזה של סקס היתה אותה קלות שהיא לקחה אותי ואת הרגשות שלי. כמובן שיקומו פה ויצעקו על ההכללה הנוראית שאני עושה.. אבל אני עומד מאחורי מה שאני אומר. להנות מסקס פה ושם זה תקין, נורמלי לחלוטין, בסדר גמור. אבל כשבנאדם נכנס למיטה כל יום עם מישהו אחר, זה בא בקורלציה עם כלמיני בעיות חברתיות ואישיות, זה פותח פתח גדול מאד לכאבי לב ולפגיעה באחרים ועוד.. יש דברים שאתה פשוט רוצה שיהיו מיוחדים, ואם אתה והחברה שלך שוכבים אחרי שכל אחד מכם עבר כבר 20 מיטות אחרות, אז זה עדיין נורא כיף, אבל כבר ממש לא מיוחד ואינטימי. וזה הכי קרוב פיזית שאתה יכול להיות אליה.. היה שווה להרוס את זה בשביל סתם סטוצים?

אחי, כמו שאמרת

זאת סתם הכללה. אם אני אצא עם בלונדינית אחת דפוקה, זה אומר שכל הבלונדיניות אותו הדבר? (מאוד מקווה שאין פה בלונדיניות...).

Cobe Anan

New member
זה שאתה יוצא עם בלונדינית אחת- לא.

אבל זה שכולן אותו הדבר, זה נתון קבוע מראש... אבל ברצינות- נכון, לכל כלל יש יוצא מן הכלל, ואני מכיר מישהי שמזדיינת חופשי, ודווקא אין לה בעיות, אבל בוא נכיר בעובדות: היא כמו פינצ`ר חכם- אתה לא יכול להתווכח עם מישהו שאומר לך שיש לו כזה, אבל זה לא ישכנע אותך שהוא מייצג את הרוב...

Cobe Anan

New member
המשך (סליחה על ההמתנה...)

הבנים שיגידו "היי, לי זה לא מפריע.. אני שכבתי כבר עם 100 בנות..." הם אלה שבאמת צריכים להטריד אותך. זהו.

אתה יודע אני קוראת פה.. וזה..

ואני ממש מסכימה איתך.. אבל חייבת לשתף במשהו אישי שעובר לא בדיוק עליי אבל אפשר להגיד... היה לי חבר... לפני שנה ומשהו נפרדנו והיינו הראשונים אחד של השני בקטע של הסקס... ואני בקשר איתו עכשיו כזה שיחה פה שיחה שם.. ונפלט לו לפני כמה זמן בטלפון "מה היו לי כבר 11... אבל תמיד תהיי הראשונה"... וחשבתי לעצמי... איך זה, שאני בשנה לא עשיתי כלום... יותר נכון היו לי כל מיני מצבים שיכולתי... אבל לא רציתי... לא הרגשתי קירבה.. לא הרגשתי אהבה... אבל זה באמת לא משנה מה הסיבות... והוא ככה הלך ועשה את זה עם 10 בנות נוספות... לא שזה מפריע לי... אני פשוט נגעלתי... איך הוא מתגאה בזה... ושוב הכושיה הנפוצה..... איך זה שבנות נחשבות שרמוטות אם בגיל 18 הם שכבו עם 15 בנים ובנים בגיל כזה ששכבו עם נגיד 11 בנות (במקרה הזה) לא נחשבים שרמוטות בכלל... רררר... אני איתך, בשלולית. את ממש ממש לא שרמוטה. שאף אחד לא יכניס לך את זה לראש.

Cobe Anan

New member
לא. לא שרמוטה.

זה לא שפגשת מישהו, נכנסתם למיטה, היה כיף ו.... זהו. נכון? בסך הכל ניסית וניסית למצוא מישהו רציני, ולא הלך לך. יותר מזה- את הכי לא שרמוטה שאפשר.. את לא נשארת עם אף אחד שלא מוצא חן בעינייך. הרבה יותר זנותי, לדעתי, להישאר עם מישהו שלא עושה לך את זה, עם כל ההשלכות של להיות ביחד, רק בשביל להיות עם קיצ- את בסדר. פשוט אל תשתמשי במונח "הייתי עם..." הוא נשמע כמו משהו יותר, אהממ...
מרומז... זהו.

שנטיפון

New member
לא!! אין דבר כזה

אין דבר כזה שרמוטה המציאו אנשים פחדנים שלא יודעימ להינות

אני כבר רואה את כולם מתקיפים אותי

אני לא חושב שאת שרמוטה ממש לא, ואל תקשיבי למי שיגיד אחרת. מה שכן, אם מישהי הייתה אומרת לי שהיא ממש שכבה עם 15 גברים הייתי מתרחק ממנה. לא קורא לה שרמוטה או זונה חס וחלילה, אבל מתרחק.

בשלולית

New member
אוקיי. אני לא חושבת שיתקיפו אותך.

לזה בדיוק התכוונתי בשאלתי. האם זה באמת מרתיע אתכם? ואמרת שכן. אוקיי. מתקבל על הדעת. רק שההבדל היחידי הוא שלא "ממש שכבתי עם 15 גברים". למען האמת אני ממש בכיוון ההפוך. פשוט "הייתי איתם"... במן קשר התחלתי שלא נמשך יותר מ3 פגישות בהן לרוב דיברנו ואולי גם התנשקנו וזה... לא משהו רציני. אבל עצם זה שבשנה וחצי הכרתי ונפרדתי - אם אפשר לקרוא לזה ככה - 15 גברים... האם זה מרתיע?!

שרמוטה לא אבל...

כמו שהגיבו כאן לפניי יש הרבה בנים שיראו את זה בצורה בעייתית ולא ידעו איך לאכול את זה , לדעתי תעשי מה שטוב לך חיים רק פעם אחת הרי עוד כמה שנים את בכלל לא תזכרי מה היה לך בתקופה הזאתולא יעניין אותך בכלל אלא אם כן את אחת שנתפסת בעבר ועדיף שלא יהיה כך.... אז בעצם לכל גבר יש את הדיעה שלו בעניין את תצטרכי להחליט למי לספר הכל ולמי לא לשלוף את כל המידע. אני לא אומר לשקר פשוט לא להודיע על זה בקולי קולות ועם הזמן תראי איך העניינים מתבשלים ובהתאם תעשי את הצעדים שנראים לך..... מה שבטוח הכללה על כולם את לא יכולה לעשות לכן אין תשובה חד משמעית על כל הבנים....

למה שלא תספר?

אם היא רוצה שיהיה לה בכיף. אם מישהו יראה את זה כמשהו רע, הוא ממש לא שווה אותה.

נו ואם...

היא תיפול על כמה שרואים את זה בתור משהו רע אחד אחרי השני ותעיף את כולם כי הם לא שווים את זה היא עוד תגיע למצב שהיא שבורה ולא מאמינה באף אחד אז למה ללכת בכיוון אחד כשאפשר לגוון....

אין סיבה שתרגיש ככה

גבר שלא יהיה איתה בגלל שהיא הייתה עם 15 גברים פשוט לא שווה אותה. אני רק מקווה בשבילה שהבא יהיה יותר נורמלי

נו

זה מה שאני אומר שאם הבאים כמה ברצף לאורך השנים לא יהיו לטעמה ויקבלו את זה בצורה שלילית היא תתחיל להשבר ואבד עניין......

למעלה