המממ.. שרמוטה?

בשלולית

New member
סבבה. תודה ../images/Emo13.gif אבל..

קוראים לי הדס.. לא זכויות... ואם לא הדס אז לפחות בשלולית

זכוכיות

New member
מה אני קשורה כאן?

אני אגב, אומרת את כל האמת, ומי שלא נעים לו- לא נעים לי.

בשלולית

New member
תודה לך !

זה לא אני ! miss thang!! אני לא שכבתי עם אף אחד מהם! אז "היא ציינה" זה לא אמור להיות לי... תפרידי בין הדברים! לשכב עם 15 גברים --- להכיר, להתנשק (אולי במקרים מסויימים) ולסיים את ההיכרות תוך כמה ימים, עם 15 גברים! יש הבדל! מישהו כאן אמר שזה מרתיע כי הוא יכול לחשוב שאני לא יציבה או משהו, זה הדבר שהכי מפחיד =\ אוי אברוך!

כל מי שאומר שזה מרתיע הוא צבוע

כמו שאמרת, לא שכבת עם אף אחד מהם. את פשוט מחפשת אהבה, ומי לא? בקיצור, תרחקי מאנשים שזה מרתיע אותם, הם לא שווים אותך.

בשלולית

New member
הם לא שווים אותי..

ואלה לא שווים אותי... וההם שם לא שווים אותי.. ובסוף אני נשארת לבד... כי אף אחד לא שווה אותי... אך... נמאס מכל סיפורי האהבה האלה.... היום אני כנראה יוצאת עם מישהו שהייתי איתו בקשר (כזה, כמו שפירטתי בתחילת השרשור) לפני שנה בערך ונפגשנו לפני איזה חושיים והוא החליט שהוא מת שנחזור לקשר.. נו טוב אמרתי... מה כבר יכול להיות יותר גרוע ? אני אפגש איתו, אם זה עדיין לא זה, לא הפסדתי כלום. רק מסכן שהוא רוצה להיכנס לסיפור הזה כשמראש אני לא יודעת כמה זה יצליח. וויש מי גוד לאק! הלכתי לעבודה.

גוד לאק../images/Emo13.gif

מישהי אמרה פה שאנשים טובים הם יותר נדירים, אז זה לוקח יותר זמן למצוא אותם, אבל בסוף מוצאים אותם (אפרתי שלי
). אין סיבה שתפגעי או תתפשרי בגלל כמה דפוקים.

בשלולית

New member
אני מסכימה איתך ../images/Emo140.gif

ואני יודעת שדיברת בכלליות ולא עליי.. אבל חשוב לי להדגיש שלא שכבתי עם אף אחד מהם!

למעלה