המממ...

tiger

New member
קודם כל מה הקשר בין ההודעה שלך לבין

סמים קלים? = אין קשר. הסיבה שיש עשרות פורומים בנושאים שונים היא מין הסתם שכל פורום אמור ליהיות קבוצת דיון בנושא שלו.מעבר לכך גם בתפוז וגם בכל פורטל אחר לא מקובל שהפורום יהפוך או ישמש ללוח מודעות וקידום צרכים אישיים(התרמות,הודעות פירמידה או פירסומות מכל סוג שהוא)וההנחיה למנהלי הפורומים היא לא לתת במה להודעות כאלה ומי שרוצה ממש לפרסם משהוא יכול לעשות זאת בצינורות המקובלים. מעבר לכך ההודעה שלך לא קשורה לפורום זה.אם יש לך בעיה פנה לפורום משוב שמיועד בדיוק לכך. וואלה גם לי יש חברה עם תחת גדול באפגניסטן רוצה לעזור לי להביא אותה?היא כבדה תיזהר t

קצת מוזר

הוראות של תפוז? אחרי שנרשמים למבצע שהוזכר בהודעה שלי מקבלים מתפוז הודעה פרטית שקוראת לך לשכנע את כל מי שמכיר אותך וכל מי שאתה נתקל בו להצביע לטובתך, כך שקשה לי לראות למה הפורטל שלמעשה קורא לי להציף את כל מי שאני מכיר ברשת בלינקים למבצע יאסור על הודעות שכאלו. מעבר לכך, הייתי מצפה ממנהל של פורום שעוסק בסמים להיות טיפה פחות רציני ועם ראש קצת יותר פתוח. אז נכון שההודעה לא עסקה במתכון לגידול מריחואנה או טלפון של ספק אקסטזי אבל היא היתה בהחלט משעשעת ואני בטוח שאף אחד מהמסוממים כאן לא היה סובל מלקרוא אותה.

tiger

New member
אין כאן בכלל שאלה של ראש פתוח

ואם זה מה שאתה חושב על הגולשים בפורום הזה אז מה אתה עושה כאן? וההודעה שלך לא היתה משעשעת היא היתה פשוט חצופה וחסרת טעם. אין לי מה לדון איתך על זה יותר בכלל.תיפנה לפורום משוב.תפרסם את ההודעה שלך שם ותיכתוב שמנהל הפורום כאן מחק לך אותה.אל תיתפלא אם כולם יצחקו- אבל עליך. פורום משוב זה המקום שבו נהוג להיתלונן על דברים כאלה. רק מסקרן אותי למה בחרת את הפורום לסמים קלים ולא למשל את הפורום לבעיות נפשיות או משהוא כזה? אני בטוח שהיית יכול לימצא פורום יותר מתאים לבעיות שלך ודרך אגב הודעה משעשעת = חה חה חה. הודעה פירסומית חצופה וחסרת טעם=אווופס יש מה לימחוק... (רק שתדע להסכלתך הכללית כי ניראה לי שיש לך בעיה בתפיסת המשעשע לעומת הנמוך והנילעג). T אתה לא חייב לענות לי

תגובה

שאלת למה בחרתי דווקא בפורום סמים קלים והתשובה היא שהאמנתי שבפורום הזה יהיו אנשים עם חוש הומור שיוכלו להנות מההודעה, ולא כל מיני פלצנים שלא מוכנים שבפורום שלהם תהיה הודעה אופטופיק. אני מבין שזה לא בדיוק הטעם שלך, או שאולי הומור זה פשוט לא הקטע שלך, אבל זאת לא סיבה מספיק טובה למחוק. לא היתה כאן שום הצפה וגם לא תוכן שיפגע או יטריד את יושבי הפורום, אבל אתה החלטת שלא לתת להם צ´אנס לראות ולהחליט אם ההודעה מוצאת חן בעיניהם או שאולי הם מעדיפים לאחל לי מוות בעינויים. אגב, בפעם הבאה שתנסה לייעץ למישהו בסגנון מתנשא רצוי שתשתדל לאיית נכון, במיוחד את המילה "השכלה".

tiger

New member
אני דיסלקטי מאוד ולא מסקיל

אבל לך תיצטנן אני עוד יודע ליכתוב.

jhon ashkroft

New member
לכבוד פורום המשטרות החשאיות

מר tiger הנכבד שלום. אני גולש לעיתים קרובות באתר זה והופתעתי לטובה מרצינות השאלות בפורום, אבל ברצוני להתייחס לנושא שעלה כאן: מה קרה, חזרנו לימי הבולשביזם, שבהם אסור לאדם להגיד את דעותיו באתר גם אם הם לא בדיוק רלוונטים לדעתך האישית. מי הפקיד אותך על שלומנו, החבר קומיסר טייגר?! חשבתי שמשטרת המחשבות והדעות היא שריד של העבר, ומקומה לא יכירנה בקהילות האינטרנט. לא לכולנו יש "הומור משובח", שכפי הנראה אתה התברכת בו. לך תדע, אולי אני הייתי דווקא נהנה לקרוא את ההודעה של "סוס על סמים" (אלמלא היית מוחק אותה בטרם עת), ובכלל, לתת תשובות ברמה של אנציקלופדיה אביב זה ממש לא חוכמה גדולה. כנ"ל לגבי "זהר פלד"?!? בכבוד רב ובציפיה לתגובתך. jhon ashkroft נ.ב. אם הבנתי נכון, אתה לא המנהל היחיד של האתר הזה. האם גם "אנשל המקורית" תומכת בדעתך, או שאולי בכלל לא טרחת לשאול אותה כי היא בחורה?

זהר פלד

New member
איך לעזאזל זה קשור אלי?

מה אני כבר עשיתי הפעם שלא מצא חן בעיניך?

tiger

New member
תיפנה לפורום משוב

אני לא חייב לך דין וחשבון.

tiger

New member
ותודה על המחמאה

אם אני מגיע לרמה של אנציקלופדיה בישראל דייני. איזה רמה אתה יותר אוהב? של גנון אולי? או של תרום חובה? כי עושה רושם שזו הרמה שאתה רגיל בה ושאותה אתה רוצה לשמר. כן כאן אנחנו(אני לפחות) מישתדלים לישמור על רמה מסוימת של רצינות וכששואלים כאן שאלה אני תמיד שמח שיש אנשים כמו זהר ואחרים שיודעים איך לענות עליה בצורה אמינה ומדויקת שתורמת לאמינות שהייתי רוצה שתיהיה לפורום הזה.אם זה לא מוצא חן בעיני אדוני או אם חלילה אנחנו רדודים מידי בישבילו הייתי שמח לו הוא היה תורם מידענותו הרבה ומעיר את עינינו מחוכמתו.אני הראשון שישמח לשדרג מאנציקלופדיה אביב לבריטניקה נניח.רק לא לגן חובה... רק להעביר ביקורת זו חוכמה מאוד קטנה t

טוב,קראתי את ההודעה המדוברת

ובאמת מה הקשר שלה לנושא הפורום שלנו? פרט לכך שההודעה,בעיני לפחות,וולגרית,חסרת טעם,דוחה,ופוגעת..אה שכחתי חסרת חוש הומור לחלוטין,היא לא לעניין... אתה רוצה שיעזרו לך? אתה יכול לפנות לפורום עזרה נפשית. באמת שגם אותי זה ממש לא שיעשע.... אז כן,ה"בחורה" תומכת בנמר... יום כתום

קשכפית

New member
התייחסות להודעה של ג´ון............

רק לעדכן אותך, בהודעה המדוברת שנמחקה ושבגללה התחיל כל השירשור הזה, לא מדובר על הבעת דעה משום סוג!!! אני מדגישה את הנושא הזה. אני הספקתי לקרוא את ההודעה שאגב פורסמה לא פחות מ 3 פעמים ואני מביאה לך משם כמה ציטוטיים נבחרים: ===================================== "אמא שלי קטועת גפיים ואוזניים ואבא שלי עובד כשולית מנקה-ארובות" ====================================== "קרן האור היחידה בגיהנום שנקרא החיים שלי הוא נערה גדולת שדיים מדנמרק, זדנקה שמה" (כאן היתה מצורפת תמונה של "זדקה" פתוחת רגליים... ======================================== "אני מאד רוצה שהיא תגיע לארץ ותרכב עלי" ======================================= "אנא מכם, אנשים טובים, עיזרו לי לשגל את זדנקה!" =========================================== מדיניות בולשביקית?? צינזור בהבעת דעות?? לא הייתי אומרת. בצינזור שנתון לשיקול דעתו/דעתם של מנהלי הפורום, שאם לא יהיה שיקול כזה, תאמין לי הפורומים יראו כמו בית זונות. אין לך מושג כמה הודעות מטומטמות, זימה, מלוכלכות ועוד מפורסמות כל יום בפורומים ולכן לכל מנהל יש הנחייה ואישור למחוק מה שלא רלוונטי או נראה לו משום "טעם רע". עכשיו תבקש סליחה יפה. קשכה =========================================

למעלה