המממ?

Art Of Madness

New member
עלק קקי של ציור................../images/Emo19.gif

חחחח... ציור מושלם בדיוק כמו כל האחרים שלך..... בעעעע עליך!!!!! בלע !

giri

New member
צ´יפסלט היקר (וקצת חמוצים בבקשה)

אוי אני מזדהה איתך. אני כל כך שונאת לעשות רקע!!! ציור מצויין, נקודות בציור עצמו : הקו של הצוואר (השריר האלכסוני) בזווית מאוזנת מדי, צריך להיות יותר לאורך (אין דברים גדולים להעיר עליהם, מה אתה רוצה?) והיד שמונחת אחורה מזולזלת - היית צריך לתת לה יותר כבוד ולהקפיד של ה"גוף" של כל אצבע. ניתן לתיקון במחשב. ולענייננו כאן, מאחר והציור מעולה ואת הרקע הוספת במחשב (ובאמת שיכולת יותר) ככה: א. יש לי חוברת חמודה כזו שנקראת How to color for comics וקניתי בעולם הקומיקס ויש בה כמה טריקים מגניבים כמו עננים ושמיים וכו´ שחוסכים לך הרבה ציור רקע (בהנחה שאתה עובד בפוטושופ). ב. אפשר לייבא לפוטושופ תמונת נוף מתאימה ולפלטר אותה כדי שתהפוך לציור (paint daubs, dry brush, blur ועוד) זה אמנם נראה פחות טוב (כי זה תמיד יוצא סגנון לא לגמרי קומיקסי) אבל זה חוסך עבודה. יופי של ציור. טוב, אתה מכיר אותי - אפשר להשאיר אותה בלי רקע אפילו מבחינתי...

Humus_Chipsalat

New member
אוי נו.. חמוצים? חייבים?

אוקיי, חדות העין שלך מרשימה, הרקע אכן הוא תוצרת של הילחצות זמנית של רקע... חחח אני מתבייש לשים את הציור עם הרקע המקורי, שציירתי במקור.. אבל, בכל מקרה.. הנה הוא... אני מכיר את האפקטים, והפילטרים... זה נעשה ברגע של זעם... (הטאבלט שלי ספגה מכות יבשות די חזקות אחרי כל זה)

giri

New member
זה הרבה יותר טוב!

מהקודם שהעלית! הרבה הרבה הרבה יותר טוב!!! ורחמים על הטאבלט (רואים שאתה משתמש בה לטענתו של עופר. אין לי מושג למה הוא התכוון)

Humus_Chipsalat

New member
היי היי... קודם כל תודה...

ו... דווקא הציור הזה צויר ואונקנג (אינקינג) - כמו כל האחרונים שלי על הסקאץ´ בוק המהמם שלי, רק הצביעה בלבד נעשה במחשב... אבל אני שמח שהציורים נראים כאילו עשיתי אותם בטאבלט ^_^ זה נותן לי הרגשה טובה ש... בזבזתי את הזמן שלי ^_^

למעלה