המממ......

המממ......

כמה פעמים יוצא לך לחשוב על לקום ולברוח.. הממ..לא לתמיד....רק לקצת....לכמה שעות כאלה של בלי.. אמא...תביאי לי..תקחי אותי...איפה הגרביים..... תגידי לו.....דייי וכאלה. ברחתי! ליומיים! עליתי על רכבת...שמתי אוזניות...<ריטה "צרחה" לי לתוך הנשמה את "אתה עוטף אותי אליך בשתיקה רועמת"> עצמתי עיניים.....לשעה של אני ואפאחד! הפלאפונים לא מצלצלים...אפאחד לא מציק. היא אספה אותי מהתחנה.... והיא..לפי היי אחד שלי....וחיוך קטן יודעת! אם להיות אחותי הקטנה היום......או אחותי הגדולה! <אני לא יודעת איך היא יודעת...אבל היא יודעת> יומיים....והבת הקטנה שלה גורמת לי להתגעגע ל ס שלי כל רגע שאני מסתכלת עליה הנסיך שלה גורם לי להרגיש שהסנדביץ שלי לבד....בלי חיבוק של בוקר בלי דיגדוגים של לילה בלי.......אמא! יומיים......אנחנו משלימות את כל הימים שחסרים לנו.... את כל הסיפורים הקטניים של עבודה....של כמה קשה לנו שם למעלה נס קפה......ארוחה אצל הדודה הכי הכי בעולם.... ארוחה של אמא.....המיטה הגדולה ההיא... והדרך חזרה כבר לא כל כך קצרה.... <רוצה שתבקש רק עוד ריקוד אחד..ואז תלך...תלך תלך> הטלפונים כל רגע מצלצלים ה ס שלי מודיעה לי: שאם את לא באה עכסיו......אני בוכה! <וכבר אי אפשר לשמוע את ריטה בשיר אחד שלם> הסנביץ..מעדכן אותי איך עברו לו היומיים.... וכמה קשה לו להרדם בלי הדיגדוג שלי.....<כי שלך רך ונעים ושל אבא זה כמו....> יומיים....ופתאום אניי ניזכרת שהיא רק אחותי הקטנה! והיא כל כך גדולה כבר! <לס שלי אין אחות.....לא קטנה......ולא גדולה.. וזה עשה לי דגדוג כזה עכשיו> בוקר טוב אחותי הקטנה! בוקר טוב עולם שוקולדה

Mוניk

New member
../images/Emo20.gifהמממ שוקולדה גם את צריך ורצוי

טוב לקחת חופש פעם ב.... לבד נכון עם קצת צביטות של געגוע אבל..... זה מתבקש יום טוב שוקולדה
מוניק

חחחח חמודה

אני רואה שגם נהנית וגם... אולי תהיה לס.. אחות? בקרוב?
כייף לקחת חופשה מהכל, גם רצוי וגם מביא געגוע.

tairon

New member
לי יש 3...

ולפעמים טוב קצת להתרחק בשביל לחטוף את הגעגוע.. ואז לחזור לחיבוקים והחיוכים שלהן... כי הן הכי הכי שיש.. חמודות ועם נשמות טהורות..

למעלה