המממ...

RaistGirl

New member
המממ...

שמתם לב שכולם באנימורפס צבועים???? רייצ'ל: היא לא ממש כמו שהיא מציגה את עצמה... היא לא זינה הנסיכה הלוחמת... ג'ייק: ברור שהוא די מתפרק בפנים... ורק עם קאסי הוא מרשה לעצמו להתפרק כלפי חוץ... מרקו: זה ברור לכולם למה הוא צבוע... מרקו הוא המקרה הקלאסי של הליצן הבוכה... טוביאס: אני צריכה להסביר? אקס: אקס לא מעמיד פנים. אקס הוא פשוט אקס. קאסי: קאסי היא היחידה (חוץ מאקס) שלא מעמידה פנים... ועכשיו למה שרציתי להגיד... מה דעתכם שנכתוב פאנפיק משותף??? החופש הגדול מתחיל עוד יומיים (לכולנו חוץ מללילך!!!!) ויהיה לנו מלא זמן... כל אחד יכתוב קטע כהמשך לקטע הקודם... נקודת מבט: הפעם זו נקודת מבט חדשה: אנימורפס נוספת, שהיא כאילו "יודעת הכל" זה כמו הפאנפיקים של הארי פוטר שכאילו אנשים מחוץ לספר נכנסו בין לילה לתוך הספרים... והילדה נכנסה לספר סתם כי שיעמם לאלימיסט... (מישהו מתנגד???) וזהו... אני חושבת... אתם יכולים כמובן לכתוב הצעות משלכם לנקודות מבט ולהתחלות...

Silver Fox

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo82.gif

אני יודעת שהחופש הגדול שלי רק בעוד שבוע
*מכינה לי כמה פצצות ללכת לפוצץ ת'ביצפר בשבת* אממ... בקשר לפאנפיק: רעיון מיצוצין
צריך לחשוב על השם של האנימורפס. שם אמריקני, אבל מיוחד כזה: קיידנס, אגנס, אוויאן, סאמר, משהו כזה... הרעיון יכול להיות מבוסס על המיסלטוויט - כמה שנים אחרי שהפלישה נגמרה, קייגנס/אגנס/אווין/סאמר/וואט אבר קוראת את הספר שבו מתועד כל סיפור היירקים. היא נכנסת לתוך הספר ושם קורים לה כל מיני דברים... מי בעד? (אני!) אבל צריך לשלוח על זה מסר לאור ומאיה, שכתבו את המיסלטוויט - אחרי שכולם יביעו את הסכמתם (וחסר לכם שלא תביעו את הסכמתכם
) אני מתנדבת לשלוח להן מסר.
איך נעשה את זה? בהודעות ואחר כך מעתיקים את זה לוורד?

Silver Fox

New member
רגע, בעצם...../images/Emo82.gif

למה לי לבקש את הסכמתכם? אני הולכת עכשיו לשלוח להן מסר!

Nagini Potter

New member
אמ, שמת לב שכולם בכל העולם צבועים?

הם לא, אבל אם זאת ההגדרה שלך לצבועים, אז כן...... כן, חיים זה דבר לא רציני..... כולם בכל העולם, כל הזמן, צריכים להעמיד פנים שהם משהו שהם לא, או שהם מה שהם רק יותר..... נראה לך שלמישהו, בכל מקום שהוא, יש מושג מה הוא עושה? אף אחד הוא לא מה שהוא נראה מבחוץ...... פשוט כי ככה זה אנשים, יש דברים שהם לא רוצים שייראו ויש דברים שלא צריך לראות. ג'ייק מעמיד פנים שהוא חזק ובטוח בעצמו כי ככה הוא מרגיע את החברים שלו שסומכים עליו וזה התפקיד שלו להרגיע אותם ולדאוג שהם יוצאים בחיים מכל העסק. רייצ'ל מעמידה פנים שהיא חזקה ואוהבת קרבות כי היא באמת כזאת, ובגלל זה כולם חושבים עליה ככה..... אז ברגעים שהיא לא כזאת, היא לא רוצה שיראו, וזאת זכותה. מרקו לא *מעמיד פנים* שהוא עושה בדיחה מכל דבר, הוא באמת עושה את זה..... הוא אף פעם לא התיימר להגיד שהוא תמיד שמח ומרוצה מעצמו... הוא משתמש בהומור כדי להגבר על קשיים - מה רצית שהוא יעשה, יישב בחדר וייבכה בזמן שהוא יכול לצחוק ולהמשיך הלאה? ומוזר שאת חושבת שדוקא קאסי לא צבועה..... כי יש מישהו שלא מסכים איתך באיזה ספר שמישהו נורא התאמץ להעליב כל אחד מהאנימורפס בנפרד, מה שהוא אמר על קאסי זה בערך-
...and Cassie, the hypocrite: 'oh, I don't believe in violence... except when I do.'​
אה, והקטע עם הפאנפיק - נשמע רעיון טוב..... רק שמישהו אחר יתחיל, אני אנסה להמשיך.... לי זה לא יקרה Nagini Potter "מה לעשות, בשביל לכתוב ספרי ילדים אתה חייב להיות רוצח חסר רחמים" -ג'ואן רולינג

Silver Fox

New member
טה טם, מאיה ואור ה ס כ י מ ו!../images/Emo82.gif

אפשר להתחיל לבנות את הפנאפיק. אני את שלי אמרתי, אז שגם אתם תציעו רעיונות!

למעלה