ניתן ללמוד עליך עולם ומלואו ולכן אני מבקשת לשאול שאלה ספציפית. אך כדי לא לאכזבך אספר לך רק על קצה המזלג שאת/ה אדם שעבר המוןןןן בחיים ועקב כך פיתחת כושר סיבולת מדהים,אינך מתייאש/ת ונחשב/ת לסוס/ת עבודה. אדם עם הגיון בריא,יצירה מחשבתית,דמיון וכושר אירגון וניהול מעולה. למרות שיש לך מלחמות בין רגש להגיון ההגיון תמיד יוצא כשידו על העליונה. אלו דברים שראיתי ממבט ראשוני בלבד במספרי אותיות השם וכמובן שהיד עוד נטויה,וגם לא נגעתי כלל בתאריך הלידה . אם תשאל/י שאלה ממוקדת יותר אשמח לענות.
מי אמר לך שאת הדברים הללו ניתן לומר על מזל שור? אלו דברים מתוך שמך בלבד.יתכן שהם תואמים במקומות מסויימים לתאריך הלידה אבל... כיוון שהפורום אינו נותן ניתוח מלא אלה פתרון בתהיות של המשתתפים הרי שזה קצת מוגזם לבקש גם ניתוח תאריך... אם יש שאלה אענה בשמחה.סקרנות בקשר לאי אלו מרכיבים בנומרולוגיה גם תענה בברכה אבל לא ניתוח מלא.
1. אינני מבקש ניתוח מלא אלא פיקנטריה דברים שאינם ביום יום קמתי בבקר צחצחתי שינים וכו איננו מענין מה זה פיקנטריה? אגלה תגלית אשר תהיה בשימוש של כל אדם באנושות אפסיד את הוני אבל אח"כ אשלש אותו אהיה בריא כל ימי חיי/ אהיה חולה אנוש אבל אצה מזה כלומר משהו חריג מהיוםיום , ניתוח אישיות אין צורך אני מכיר את עצמי כ4עשורים תמימים.... 2. דפדפתי בפורום וניתקלתי במונחים שונים כמו מספר הגורל וכד אם יש גם דפי קהילה בתפוז היה נחמד אם היה שם באור כזה אם לא אז אולי בכותרת איזה קישורים למקום בו בארת מהם המספרים השונים ואיך מחשבים אותם
אבל...לא עברתי קורס נביאים אם זאת כוונתך(אני צוחקת כמובן),הנומרולוגיה לטעמי לא נועדה לחיזוי עתידות ובכלל אני פוסלת חיזוי ברמה של חיזוי.אם יש בידי להטוות מפת דרך ולעזור בדרך כל שהיא להתגבר על מכשול אני עושה זאת אך סתם כדי לספק יצר סקרנות אני נמנעת... בכל מקרה אני אשמח לענות תמיד לשאלה ספציפית. לגבי מונחים שונים בנומרולוגיה אתה צודק בכל מאת האחוזים רק יש לי בעיה טכנית עם זה...מחשבים הם התחום החלש שלי ואני ממתינה בסבלנות עד שאצליח ללמוד איך לעשות לינקים(מה לעשות בקטע הזה-סתומה). בכל מקרה אם תשוטט מעט בפורום(זה מאמץ,אני יודעת ואיתך ה
תראה שמפורטים הסבריםובעתיד(אני מקווה הקרוב) אצליח לרכז הכל כך שיהיה לך ולכולם קל יותר להבין מושגים חשובים בנושא.
מקש שמאלי עם העכבר יצבע את הכתובת בכחול אז כשהיא צבועה בכחול מקש ימני עם העכבר על הכתובת ויפתח תפריט יש לבחור מהתפריט את הפקודה העתק [זה מה שאנחנו רוצים לעשות] אח"כ מצביעים עם העכבר בתוכן ההודעה ושוב קליק ימני וכעת הפקודה "הדבק" כך נבצע העתקה של הכתובת והדבקתה מתחת לגוף התגובה ישנו מקום לקישורים חוזרים שם על אותה פעולה אבל מקפידים למחוק קודם את מה שרשום כך שהשורה של הכתובת תהיה נקיה לגמרי ורק אחרי זה חזרה על הפעולה העתק/ הדבק טיפ: כל עוד עוד לא נתת פקודה "העתק" חדשה תוכלי להדביקה כמה פעמים שתרצי גם אם בינתיים עשית פעולות אחרות כמו לכתוב בגוף ההודעה מקוה שעזרתי