הממסד מתנכל לפורום שחושף שחיתות המשפט

הממסד מתנכל לפורום שחושף שחיתות המשפט

הקומונה "שחיתות בערבון מוגבל" היתה בשנים האחרונות מקום שבו אנשים יכלו לחשוף שחיתויות - במיוחד של מערכת המשפט - בלי שיצנזרו ויחסמו אותם. ביום חמישי שעבר נסגרה הקומונה לאחר שמנהלה נכנע ללחץ שהופעל עליו על-ידי מקורב למערכת המשפט. אותו אדם הבטיח למנהל הקומונה שאם יחסל אותה, מעכרת המשפט תבוא לקראתו בהליכיו המשפטיים. המנהל נכנע והקומונה חוסלה. נגרם לנו, חברי הקומונה, נזק רב כי מה שכתבנו בדם ליבנו נמחק. יחד עם זאת, מישהו מבכירי הכותבים בקומונה אזר אומץ ופתח אותה מחדש היות והפונקציה של קישורים בתוכן ההודעה לא עובדת בפורום שלכם (חבלה?) ונבצר ממני לתת קישור, אני מצרפת את כתובת הקומונה http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?com...

Gilliana

New member
מה זאת אומרת "לא עובדים"?

עובדה שהכנסת קישור לקומונה. ולמה יש לי תחושה שכל הסיפור הזה נועד על מנת לפרסם את הקומונה ותו לא? תאמיני לי שיכולת להזמין אותנו לקומונה גם בלי כל הסיפורים מסביב.

הקישור אכן לא עובד

ניסיתי אותו עכשיו והוא לא מוביל לקומונה. הוא מוביל לדף המודיע - - - - הקומונה אליה ניסית להגיע מחוקה או חסומה ואין אפשרות לגשת אליה. תודה הנהלת קומונות. - - - אתמול גיליתי תקלה דומה באחד הפורומים שהשארתי בהם את ההודעה. כשניסיתי לתקן את הקישור - נחסמתי ולא הצלחתי להכנס לאף פורום/קומונה של תפוז. תאור מפורט של מיני התקלות והחבלות שחוויתי אמש אפשר למצוא בקומונה. הבעיה היא שלא ניתן לתת לינק לאותן ההודעות. הפונקציה הזאת משובשת בקומונה. מה שבוודאי מסרבל את הכתיבה והקריאה בה. קונספירציה?

Gilliana

New member
הכל נראה תקין לחלוטין

הסתובבתי מעט בקומונה הנ"ל וקראתי כמה הודעות, לרבות הודעות שלך ואני חייבת לומר שיש לי תחושה שאתם "קצת" נסחפים שם - אני מנהלת פורום קונספירציות ב-NRG כבר קרוב ל-4 שנים (זהו אחד הפורומים המובילים בנושא בישראל, שזכה לפרסום רב בכלי התקשורת מה גם שבמשך תקופה ארוכה כתבתי טורים עבור NRG) ומעולם לא נתקלתי בתופעות שאת מתארת. קשה לי מאד להאמין שקומונה נסגרה בגלל "לחץ זל הפרקליטות" ולהודות על האמת, נראה לי סיפור מצוץ מן האצבע. מהתיאורים שסיפקת לגבי התקלות במחשב שלך, אין ספק שמדובר בתקלה טכנית שנגרמה קרוב לודאי ע"י וירוס או רוגלה (SPYWARE) ואני מציעה לך להזמין טכנאי שיבדוק את מהות התקלה ויטפל בה.

התקלות במחשב - למרבית הפלא - התנדפו

ממש כמו התקלות התמוהות בתפוז. אם תכנסי לקומונה בעוד מספר שעות תוכלי לקרוא שם על תקלות נוספות שלא הספקתי לדווח עליהן.

Gilliana

New member
נו, וזה לא מספיק לך?

זהו עוד חיזוק לכך שמדובר בתקלות ולא בשום דבר מעבר לזה. במקרה, רק במקרה, מחשבים הם המקצוע הראשי שלי ואני עובקת בתחום כבר למעלה מ-20 שנה.

התקלות נעלמו בו זמנית כמעט גם בתפוז וגם

במחשב שלי. אמנם אינני אשת מחשבים אבל לעניות דעתי אין כל קשר בין תקלות באתר תפוז לבין תקלות במחשב שלי. אלא אם - מישהו דאג שיהיה קשר...

Gilliana

New member
תאמיני לי, מה שאת מציעה...

בלתי אפשרי טכנית - רדי מזה.

Gilliana

New member
אולי סתם תקלה?

מערכת תפוז סובלת מהרבה מאד תקלות בשבועות האחרונים. אילו היית חסומה, לא היית יכולה לכתוב גם את ההודעה הזו כך שסביר מאד להניח שפשוט נפלת על סדרת תקלות וכאמור, יש במערכת לא מעט כאלו לאחרונה.

מוזר איך בפורום קונספירציות

פעילים אנשים המנסים להכחיש קונספירציות בדיוק כמו שבקומונה של אנארכיסטים פעילים אנשים המצדיקים את הממסד. חומר למחשבה?

Gilliana

New member
מה שמוזר כאן דווקא...

ואפילו מוזר מאד - הוא המסקנה שלך. העובדה שיש אנשים שאינם רצים לצעוק "קונספירציה" על כל, תסלחלי לי, הפרחת אוויר, אינה הופכת אותם למכחישים. נהפוך הוא - יש להתייחס לקונספירציות בראיה מפוכחת, ריאלית, לוגית ופרקטית הנסמכת על עובדות בשטח ונתונים. במקרה שאת מתארת אין לא עובדות, לא נתונים, ואפילו לא הגיון - מצטערת. אם תבקרי בפורום ב-NRG, אני מאמינה שתביני על מה אני מדברת.

הקונספירציה הגדולה מכל הקונספירציות היא -

הכחשת הקונספירציה. היה רב בהונגריה שבזמן השואה הכחיש למאמיניו שקורה משהו רע ליהודים. ובשעה שצאן מרעיתו הועמסו על הרכבות לאושוויץ, אותו רב עשה את דרכו ברכבת אחרת. לחוף מבטחים.

0Pandemonium0

New member
אבקש ממך לא להיכנס לריבים או ויכוחים לא

נעימים על-גבי הפורום. כתבת משהו וגיליאנה אינה מסכימה איתך, אין טעם בהודעות "הוכחה ותוכחה", בהן את מנסה להראות כמה את צודקת, ואף ממשיכה לפתח את נושא הדיון, כאשר ברור כי הצד השני אינו מעוניין לדבר איתך. חוץ מזה, את מוזמנת להישאר בפורום ולהשתתף בדיוניו האחרים במידה והם מעניינים אותך. שהות נעימה.

תודה על ההזמנה אבל בקושי יש לי זמן

לכתוב בקומונה "שחיתות בערבון מוגבל" ובקרוב אאלץ לפרוש גם משם.

Gilliana

New member
שטות גדולה מזו, אני בספק אם יכולת לומר

תשאלי את חברי הפורום כאן שמכירים אותי ויודעים מי אני, בקרי אותי בפורום ב-NRG ואז תביני עד כמה את הפוכה ב-180 מעלות.

למעלה