הממפ...מה דעתכם על מפגש פורום?

נטע523

New member
הממפ...מה דעתכם על מפגש פורום?

יש פה קצת מוטיבציה נמוכה.. אבל לפי דעתי צריך לנסות ולקיים מפגש כזה,גם הגיעו הרבה חדשים לאחרונה.. זה יכול להיות ממש טוב,ממש בקושי יוצא לי להכיר א-מינים בחיי היום היום שלי, ואני בטוחה שלהפוך את הפורום הזה לקצת יותר מרק וירטואליה,זה יכול בהחלט לתרום. בכל מקרה,לא אכפת לי לארגן,אני בעד משהו על חוף הים כזה בסבבה :) (אני ירושלמית אז יש לי חסך בים) אם מישהו אחר רוצה לארגן (פעם שמעתי פה משו שרוצים שרק ותיקים ייארגנו) אז גם סבבה בכל מקרה יש מעוניינים.?

p019

New member
מפגש

אין שום סיבה שרק ותיקים יארגנו - אם תארגני אני יש שתי נקודות חשובות: א. מקום ושעה של המפגש צריך להעביר במסרים למי שרוצה להגיע. ב. מקום המפגש צריך להיות מקום קרוב לתחבורה ציבורית נוחה כיוון שלא לכולנו יש רכבים.

נטע523

New member
לגבי המפגש

היית אמורה לקבל פרטים במסרים..אני אשלח לך. אני קוראת למי שרוצה לבוא למפגש ולא השתתף בשרשור זה שיישלח לי מסר.

Julia307

New member
היי

אני מעדיפה ביום שבת בשעת הצהריים , אבל נוח לי גם אחרי כן. לדעתי יותר טוב לקבוע דברים כאלה בפורום לא? ככה כולם רואים מייד. עדכני אותי בבקשה לגבי מה אתם מחליטים ואראה אם אוכל להגיע

star2o

New member
אני כן

מעונינת, וחושבת שאולי כדאי בתל אביב, בגן הלאומי ברמת גן... זה פארק גדול ויש שם מספיק מקום.... לכולנו..

נטע523

New member
ווואו נהדר!:)

אני שמחה שיש היענות. איפה אתם מעדיפים אז? באיזהשהוא גן (אפשר נגיד לעשות פיקניק,זה מגניב) או במקום סגור (מישהי מהפורום הציעה לעשות במשרד שלה ששם קריר ונעים ) אני בעד איזהשהוא יום בשעות הערב..מה דעתכם על חמישי הבא בערב? (11.9 ) תאריך חביב P: אז תגידו מתי נוח לכם.

נטע523

New member
לאףאחד אין מה להגיב?

אתם יכולים ביום חמישי? אתם מעוניינים בכלל בדברים מובנים כמו כל מני משחקי חברה (מאפיה ,חבילה עוברת וכו')? כלומר איזה סוג של פעילות אתם רוצים? אני יודעת מה אני אוהבת,אבל אני לא מכירה אותכם ואולי אתם לא אוהבים אותו הדבר תכתבו לי בבקשה.

Xylophone

New member
סורי לא ראיתי את ההודעה שלך

אני יכולה רק בשעות הערב החל משבוע הבא. מעדיפה במקום קריר, אך אפשר גם בפארק. אפשר בפארק הזה שליד תחנת הרכבת בת"א.

למעלה