הממשלה הבאה.

yonatan31

New member
הממשלה הבאה.

איך הייתם רוצים שתראה הממשלה הבאה? מה היה ההרכב שלה ומי היה חבר בקואליציה? מי היה ראש הממשלה?

JackDanyells

New member
אוקיי

אני רוצה שלעבודה יהיו 40 מנדטים, למרצ 25, ליכוד 25, מפדל 5, שס 4, יהדות התורה 1, ליברמן 10, מפלגות ערביות 10. חברי קואליציה: עבודה, ליכוד, מרצ. רה"מ: ברק. סיבה: איזון. וגם כי ככה אפשר להעיף אחת מחברות הקואליציה בלי שהממשלה תיפול.

StrengthHonor

New member
מפלגה ריאקציונרית 119 מרצ 1

שיהיה על מי לצחוק בכל אופן במקום לעסוק בקקמייקה ולמצוא מספרים מהראש הרעיון הוא 61+ מנדטים לליכוד י"ב והאיחוד 20 לעבודה וקדימה 15 לדתיים השאר למפלגות אד הוק כמו גיל וכו' ואחד למרצ שיהיה על מי לצחוק

שאלה

אתה רוצה שאהוד ברק יהיה ראש הממשלה שלך? אתה לא מבין שאסור לוותר על העתיד?! צריך לוותר על ברק!!

Caraya

New member
זה כבר ממש לא משנה

איך מחלקים את הקולות בין העבודה והליכוד כיום אין בין 2 המפלגות כבר שום הבדל בהשקפות העולם המדיניות. כולם בסופו של דבר מכירים בשטחים תמורת שלום כפתרון המעשי לסיום הסכסוך. כשהציבור מרגיש יותר ניצי הוא מצביע ליכוד וכשהוא יותר יוני הוא מצביע לעבודה, אבל זה בעיקר עניין של הרגלים ישנים. בתכל'ס הפעולות של הממשלה הן אותן הפעולות גם כשהליכוד בשלטון וגם כשהעבודה בשלטון. האמת היא שאפילו מפלגות רדיקליות יותר כמו ליברמן מימין ומרצ משמאל לא ממש מציעות אלטרנטיבה אחרת. למצביעים היום יש בחירה בין שמאל לשמאל, אין אף מפלגת ימין בעמדת כח.

StrengthHonor

New member
חח ליברמן הפך לפודל של אולמרט איזה רדיקלי חח

בעוד לבני וביבי מאמצים את הרעיונות הישנים שלו

ISRO444

New member
למרות שברק מוביל אבל אחי תקשיב

תקשיב כך או כך אהוד ברק עשה טעות שהנהיג בצורה אגואיסטית והוא עשה טעות אז למה שניתן לו לחזור על עצמו?

StrengthHonor

New member
טוב לא עם הרשימה שלו

זה מה שבטוח. יש שמה את ברק שהוא בסדר ויש שמה את מרציאנו יולי תמיר אופיר פניס ועוד תופעות טבע אקזוטיות ומסוכנות

princes15

New member
קודם כל- ערבים החוצה.

בממשלה שלי לא יהיו מייצגים ערבים מסיבה מאוד פשוטה- הערבים לא יהיו כבר בארץ. ממשלה ימנית, איחוד לאומי-מפד"ל, מאמינה בא"י השלמה. הייתי רוצה שאחד מהרבנים יכהן כראש ממשלה.

החזרה למוטב ראש הממשלה.

ועכשיו בשביל יותר הרצינות: הייתי רוצה שהממשלה הבאה תהיה ללא מפלגות ערביות ודתיות. שההרכב שלה יהיה ממפלגת מרכז אחת או מכמה מפלגות מרכז. ראש הממשלה צריך להיות אדם הגון וראלי.

M e g g i

New member
ומה עם פלורליזם? ומה עם איזון?

ומה עם הסיכוי של מפלגת המיעוט להתקדם? הלא זוהי דמוקרטיה..

אגב איזון...

אמרת איזון... מה יש יותר מאוזן מאשר קואליציה המורכבת רק ממפלגות מרכז?! ושאני מתכוון מרכז אני לא מתכווון לדבר המסריח הזה ששמו קדימה..

StrengthHonor

New member
ממ בעקרון המרכז שולט

בצפון קוריאה סין ברית המועצות והגרורות שלהם לשעבר קובה וגרמניה הנאצית וונצואלה. אה וגם הפדרציה הרוסית , למרות שפוטין הוא דיי תותח. יש מי שיגיד "אבל רגע זה לא שמאל וימין קיצוני" טוב זה לא שיש שמה שמאל וימין. טוב אני מודה אני חולם בהקיץ על לעשות מהפכה ולשים בכנסת 119 ריאקציונרים ומרצניק (שיהיה ליצן אבל! כמו היהודי מחמד הזה באיראן) ואז ללכת לפוצץ את הכל קיבינימט , חומר מעולה למשחק מחשב

רוני13

New member
אין לי כוח עכשיו לחלק מנדטים../images/Emo6.gif

אבל לא תזיק לישראל ממשלת ימין לשם שינוי. ערבים החוצה-גייס חמישי אסור להשאיר בארצנו... שמעתם על השר הערבי השני? נפעאה או משהו כזה-הוא ביקר בסוריה(בטח ל"מטרות שלום"
) והוא הפ הוא ייבקר שם כמה שבא לו. השאלה שלי היא עד מתי משאירים שר בתפקידו כשהוא מצפצף על המדינה שבה הוא מכהן כ-שר?
מה שבטוח אני לעולם אבל לעולם לא יירצה לראות את אולמרט בממשלה כלשהי

M e g g i

New member
ממשלה ימנית.

ממשלה בה הקואליציה מאיחוד לאומי - מפדל ממפלגת התקווה וחרות. ואולי קצת ליכוד.. ראש הממשלה... אולי אני?
כי כרגע אין לדעתי מועמד שממש מתאים...

yonatan31

New member
שלי

קואליציית ליכוד+האיחוד הלאומי מפד"ל+הירוקים+התקווה, ואם ממש ממש צריך, אז גם ישראל ביתנו. רוה"מ- בנימין נתניהו.

למעלה