הממשלה והחתולים הסמוראים

חזיר בר

New member
הממשלה והחתולים הסמוראים../images/Emo108.gif

הממשלה הבינה שהיא הגיעה למבוי סתום לכן,בפאניקה,היא קפצה על השיר של החתולים הסמוראים וככה היא מנסה למכור לעם שיהיה פה בבטחון.
"בטוקיו הקטנה,בליבה של השכונה שם גרים החתולים הסמוראים" - "כוחתינו פלשו למחנה בלטה,בליבם של קני המחבלים"
"בפשע נלחמים בכל קריאה והזמנה,על הצדק נלחמים מן השמים"- "מטוסינו הפציצו מטרות של אירגוני מחבלים".
"...חרב גינזו אז שולף על כולם הוא מצווה להזהר" - "הזהרנו את הרשות פעמים רבות שאנו נשתמש בכוחינו"
"...חברה נאמנה,זהירות שהיא שולפת ציפורנים" - "גדודי מסתערבים נעזרו במשתפים לשם חיסול ממוקד"
"כל החבורה שם בטוקיו הקטנה מהם יש להזהר כפליים" - "אנחנו נגביר את פעולתינו ברצועת עזה ובטול כרם אם ארגוני הטרור יוסיפו לבצע פיגועים קשים בשטח ישראל"

hsotrt

New member
אעההההה!!!

איך אתה מעז?? להמשיל את הסמוראים (מיאו?) למדינה המגעילה שלנו??? אני נעלבתי...*שיעול*

BigEyeGuy

New member
אני מתעצבן

אני מתעצבן עליכם אנטי ציוניים מצטער... זה פשוט מעצבן

Chot

New member
אנטי-ציונים זה טוב

אנטי פטריוטיות זה רע.

IC4

New member
פטריותיזם היא מעלתם של הVICIOUS

(רשעים) ACCORDING TO OSCAR WILDE. (הציטוט של הציטוט לקוח מהפריצה לאלקטרז
) אנחנו לא אנטי , אנחנו פשוט גם לא פרו מה שהופך אותנו לאנטי. ואמרתי זאת בעבר אגיד זאת שוב אין לי שום בעיה ואני אפילו אברך דיונים פוליטיים ציוניים או מה שאנשים ירצו בפורומטריקס. כל מה שיעזור לנו לפתח את המחשבה. רק אבקש שתהיו פתוחים כמה שאפשר לקבלת רעיונות חדשים במקום רק לקבל את התור שלכם לדבר (קריצה לפייט קלאברים)

אנטי ציוני?!

ההודעה שיעשעה אותי מאד דווקא, באמת, האם לקיחת הפעולות של השלטון בערבון מוגבל אומרת שישנה התנגדות לרעיון המרכזי שהעמיד בכלל ממשלה בישראל? ממשלות יעלו ויבואו, קצת הומור לא מבטל את הסיבה שכולנו נשארים פה.

Chot

New member
פייטקלאברים=חולוני?

דבר איתי, דבריך סתומים! (זה אומר שלא ממש הבנתי את הפוינט של ההודעה שלך)

למעלה