הממשלה מדברת שלום אך מקדמת בנייה בהתנחלויות

הממשלה מדברת שלום אך מקדמת בנייה בהתנחלויות

במקום להקפיא את הבנייה בהתנחלויות,ואף להרוס אותה,הצעת תקציב לשנת 2008 חושפת את ההפך הגמור!במקום להעביר את הכסף לסטודנטים,למרצים,לחינוך,ולעניים,במקום זה הממשלה מקדמת בנייה בהתנחלויות ושמה מקלות בגלגלי המשא ומתן. נ.ב-מצטער מראש שאני מגיב אצלכם אך אני עצבני על אולמרט שמונע את הגעת השלום המיוחל

אוהב שלו אמיתי -ערב טוב ../images/Emo140.gif

ראשית ,אין שום בעיה שתגיב אצלנו , אנחנו שמחים על כל מי שמביע אכפתיות לכל דבר. שנית , ובטרם תכעס , אני באופן אישי ורבים ממכריי בעיר מעלה אדומים , לא מכלילים עצמנו כ "מתנחלים " במובן הכרחב של המילה , כך שאתה כועס לחינם.... קרבתה של העיר מעלה אדומים לירושלים ,היא זו שמביאה לכאן הרבה זוגות צעירים , לא פָנָטים ולא מציקים לשכננו הערבים. אנחנו כאן (לפחות מי שאני מכירה ) בגלל שהעיר יפה , נעימה ומטופחת ולא בגלל שאנחנו "מחזיקים שטחים / מתנחלים ". שלישית , אם כבר מדברים על בנייה , אז הבנייה באזורינו מזמן הופסקה ואין כאן בנייה חדשה. כך שחבל לכעוס סתם וכמו שאני הצלחתי להבין במציאות של ממשלתינו היום ובכלל - אתה יודע מה זה פַרולֶה ? אז דיבורים יש לרוב , מעשים ?
תראה איך המדינה מתנהלת ותגיע למסקנה לבד. שבוע טוב

שלום נתוש של אוריה ../images/Emo13.gif

ראשית ממה שהבנתי בכתבה הולכים לחדש את הבנייה במעלה אדומים,למורות שרוב הכעס שלי מופנה בעיקר לבנייה בהר חומה, ממה שהבנתי עוד שבשטח E-1 לאט לאט חופרים כדי שכול העולם לא ידע עד שיתנו פתאום את האישור הסופי לבנייה.אגב אם כבר עיר לזוגות צעירים....המחירים באמת כול כך נמוכים???

יחסית לירושלים

המחירים בזמן האחרון די עלו כאן , אבל עדיין , רוב התושבים כאן עובדים בירושלים ( אפשר להבין לפי הפקקים בבקרים במחסום
) ,עדיין ,אין מה להשוות למחירי דירות בירושלים ! לא יודעת מאיפה הבנת שבונים...הכי פשוט זה להבין ממר שמועתי...אתה מוזמן לאיזור לראות במו עינייך את "החפירות הסודיות "....

למעלה