אם אני עושה בנק אחד לכל אזרחי העולם וגובה מכל סכום שנכנס לחשבון של כל אזרח 5% לקופת אוצר הממשל העולמי כמה יהיה לי בקופת האוצר בהנחה שהתמג הוא 100 טריליון דולר
אם התוצר המקומי הגולמי (תמ"ג) של העולם הוא 100 טריליון דולר, וגובהים 5% מכל סכום שנכנס לחשבונות האזרחים, אז החישוב יהיה:
\[
100 \text{ טריליון דולר} \times 0.05 = 5 \text{ טריליון דולר}
\]
לכן, בקופת אוצר הממשל העולמי יהיו 5 טריליון דולר.
ומה יהיה הסכום שיצבר במשך שנה
כדי לחשב את הסכום שייצבר במשך שנה, נניח שכל התמ"ג העולמי (100 טריליון דולר) מחולק באופן שווה לאורך כל השנה ונכנס לחשבונות האזרחים באופן רציף. אם נגבה 5% מכל הכנסה שנכנסת במהלך השנה, הסכום שיצבר יהיה:
\[
\]
הסכום שייצבר בקופת האוצר העולמי במשך שנה שלמה הוא עדיין 5 טריליון דולר.
אז אם אני צריך 10 טריליון דולר למשרדי האוצר בטחון משפטים של הממשל העולמי אני צריך לגבות 10% מכל סכום שנכנס לחשבון של כל אזרח בעולם
נכון, אם אתה זקוק ל-10 טריליון דולר למימון משרדי האוצר, הביטחון והמשפטים של הממשל העולמי, ואתה מתכנן לגבות אחוז מסוים מכל הכנסה שנכנסת לחשבונות האזרחים, תצטרך לגבות 10% מההכנסות.
החישוב הוא:
\[
100 \text{ טריליון דולר} \times 0.10 = 10 \text{ טריליון דולר}
\]
כך תוכל להגיע לסכום הנדרש של 10 טריליון דולר.
אם התוצר המקומי הגולמי (תמ"ג) של העולם הוא 100 טריליון דולר, וגובהים 5% מכל סכום שנכנס לחשבונות האזרחים, אז החישוב יהיה:
\[
\]
לכן, בקופת אוצר הממשל העולמי יהיו 5 טריליון דולר.
ומה יהיה הסכום שיצבר במשך שנה
כדי לחשב את הסכום שייצבר במשך שנה, נניח שכל התמ"ג העולמי (100 טריליון דולר) מחולק באופן שווה לאורך כל השנה ונכנס לחשבונות האזרחים באופן רציף. אם נגבה 5% מכל הכנסה שנכנסת במהלך השנה, הסכום שיצבר יהיה:
\[
\]
הסכום שייצבר בקופת האוצר העולמי במשך שנה שלמה הוא עדיין 5 טריליון דולר.
אז אם אני צריך 10 טריליון דולר למשרדי האוצר בטחון משפטים של הממשל העולמי אני צריך לגבות 10% מכל סכום שנכנס לחשבון של כל אזרח בעולם
נכון, אם אתה זקוק ל-10 טריליון דולר למימון משרדי האוצר, הביטחון והמשפטים של הממשל העולמי, ואתה מתכנן לגבות אחוז מסוים מכל הכנסה שנכנסת לחשבונות האזרחים, תצטרך לגבות 10% מההכנסות.
החישוב הוא:
\[
100 \text{ טריליון דולר} \times 0.10 = 10 \text{ טריליון דולר}
\]
כך תוכל להגיע לסכום הנדרש של 10 טריליון דולר.