הממשק החדש

יקיר777

New member
הממשק החדש

סבבה אני לא בא לקטר, להיפך אני יעשה הכל כדי לנסות להתרגל אליו. אבל האם הוא באמת יותר טוב? עכשיו העמוד הראשי מלא בסטטוסים של הגולשים במקום בתמונות, תגובות על תמונות, חברויות חדשות וכאלה... הממשק הקודם היה מציג הכול מהכול... וזה היה טוב. עכשיו כשאני מעלה תמונה חדשה ואני רוצה שכולם יראו אותה ב'ניוז פיד', אני יכול לדבר ללמפה... זה נכון?

m70

New member
לפי מה שרשום בתמיכה של הפייסבוק ה"ניוז פיד"

כבר לא קיים. בהחלט חסר טעם לראות רק סטטוסים.

יקיר777

New member
ואיפה החלוקה לזמנים??

בפרופיל של המשתמש היתה חלוקה יפה של מה הוא עשה בכל יום ביומו.... בחמישי במרץ הוא X, בשישי במרץ הוא Y וכך הלאה.. עכשיו כתוב רק recent activity חבל.. היה כל כך טוב!

m70

New member
לגבי שורתך המסיימת

אני מקווה שתהיה התארגנות מאסיבית לחזרת הממשק הישן.אני כבר שלחתי להם מסרים. אם לא יהיה שינוי הם יגלו שהם הולכים ונעלמים. אני לדוגמא אחפש רשת חדשה.

יקיר777

New member
קשה לי להאמין שיהיה שינוי

כמו שmeital כתבה בהודעתה, הם לא מתרגשים מכמות התגובות המאוכזבות שהם בוודאי מקבלים כי הם זה צפוי. כמה תגובות שישלחו, לא יעזור. הם מחכים שאנשים יתרגלו. אם עוד חצי שנה ככה עדיין אנשים יתלוננו, כנראה שיתחילו להזיז עניינים.

meital always

New member
רק תיקון קטן-

בעמוד הראשי החדש של פייסבוק בהחלט ניתן לראות תמונות ותגובות על תמונות של אחרים, וגם ההיפך נכון, כלומר תמונות שאתה מעלה עשויות להופיע בעמוד הראשי של אחרים. זה פשוט שינה מיקום... מעתה דיווחיים על תמונות יופיעו בטור הימני שנקרא Highlights , יחד עם אירועים וקבוצות של החברים שלך (בגרסה העברית זה בצד שמאל של הדף). זה נכון שמה שיופיע שם זה לא כל התמונות וההערות של החברים, במיוחד עבור מי שיש לו המון חברים, אלא רק חלק מהם. אבל גם בפייסבוק הישן לא הכל היה מופיע אלא רק חלק. אני כרגע לא שופטת אם זה טוב או לא, רק מציינת שזה עדין מופיע...

למעלה