הממ... אולי מישהו יעשה לדרג את התמונה

• פותח הנושא Shohi
  • פורסם בתאריך

Shohi

New member
הממ... אולי מישהו יעשה לדרג את התמונה

נו המשחק הזה שנותנים תמונה וכל אחד או אומר מי לדעתו נראית יותר יפה בכל פריט לבוש או מדרג מ-1 עד 10 את היופי של הפריט שאחת מהן לובשת... אין לי פשוט הרבה תמונות שלהן :)

tamar112

New member
בכיף - אנשים, משטרת האופנה חוזרת!

עם תמונה של מרי-קייט (היא קצת קטנה אולי אז הנה קישור לתמונה גדולה יותר. הנה כמה קריטריונים לדירוג, דרגו אותם מ1 עד 10: חולצה: מכנסיים: נעליים: תיק: טבעות ושאר אקססוריז (אם אתם מוצאים): משקפי שמש: שיער: לק: מראה כללי:

tamar112

New member
עונה

חולצה: 8...נראית כמו טישירט רגילה, אבל שימו לב לצווארון הV...אהבתי מכנסיים:9
נעליים:9
לאבוטין!!! תיק:6 יפה אבל מוזר טבעות ושאר אקססוריז (אם אתם מוצאים): 8 משקפי שמש: 8 שיער: 8 רגיל יפה כזה לק: 3 הלק ברגליים נותן למראה מראה זול יותר. לא אהבתי. מראה כללי:8 וחצי...ממש ממש אהבתי את הסטייל. אני לגמרי..

Brit22k

New member
שלי:]

חולצה: 5 ... מכנסיים: 8 נעליים: 10 תיק: 5 משקפי שמש: 9 שיער: 8 לק: לא רואה לק :\ חח מראה כללי היא נראת בסך הכל בסדר ואנחנו רגילים תמיד לראות אותה עם העקבים והסקיני השחור שלה! היא נראת ממש נחמד

שלי../images/Emo71.gif

חולצה: 7, נחמדה מכנסיים: 10, סקיני מדהים עליה נעליים: 8, נחמדות תיק: 5,תיק מוזר |: טבעות ושאר אקססוריז (אם אתם מוצאים): לא מצאתי XD משקפי שמש: 10,מדהימות שיער: 10,מדהים- המראה הפשוט והזרוק הכי יפה בעולם עליה לק: לא רואה לק מראה כללי: 9 וחצי :)

Sandro

New member
../images/Emo140.gifייאי תודה

חולצה: 6 מכנסיים: 8 נעליים: 7 תיק: 4 (<---זה תיק זה?!) טבעות ושאר אקססוריז (אם אתם מוצאים): משקפי שמש: 9 שיער: 8 לק: 7 מראה כללי: 7.5

0verpr0tected

New member
עונה../images/Emo27.gif../images/Emo83.gif

חולצה: 4
מכנסיים: 8 וחצי
נעליים: 9
תיק: 0
טבעות ושאר אקססוריז (אם אתם מוצאים): 7
משקפי שמש: 9
שיער: 6
לק: 5
מראה כללי: אאממ...זה הסגנון שלה..רוב הפריטים ממש לא אהבתי...חוץ מהסקיני, והנעליים..כל השאר לא משהוא...

ט i ל י

New member
עונה../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif

חולצה: 10 מכנסיים: 10 נעליים: 9 תיק: 4 טבעות ושאר אקססוריז (אם אתם מוצאים): לא מצאתי
משקפי שמש: 8 שיער: 8 לק: 7 מראה כללי: מדהים, ממש אהבתי את רוב הדברים:]

0rin

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo70.gif

חולצה: 10 - חולצה מהממת!! טוניקה אפורה חלקה..ממש יפה...
מכנסיים: 10 - מכנס שחור צמוד, מה יותר באופנה עכשיו אם לא זה?? מהמם
נעליים: 9 - נעליים חמודות, לראות אותן על MK זה יפה..אבל אני לא אנעל נעל כזו.. תיק: 5 - התיק קצת הרס.. לא ממש אהבתי. טבעות ושאר אקססוריז (אם אתם מוצאים): 10 - אני חולה על הטבעות ושרשראות שMK עונדת! זה כ"כ היא..וכ"כ מתאים לה.. משקפי שמש: 5 - יש לה ולאשלי את המשקפי שמש האלו גם בלבן, גם באדום ואני רואה עכשיו גם בשחור..מה נסגר? המשקפיים הללו ממש לא יפים.. שיער: 10 - יש לה שיער מהמם
הצבע?? משגע! לק: 10 - ורוד
מתאים לה!! [ברגליים] בידיים יש לה אדום או שזה רק נדמה לי? מראה כללי: 9.8 היא נראית מדהים

../images/Emo207.gifלא ידעתי לאן לשרשר../images/Emo52.gif

תמונות חדשות של אשלי
פה
ושוב סליחה שניצל"שתי...

0rin

New member
../images/Emo210.gifOMG היא כ"כ דומה בתמונות האלו ל..

מרי קייט הן חוזרת לדמות אחת לשנייה...

למעלה