הממ אוקיי שמעו קטע...

הממ אוקיי שמעו קטע...

אז ככה, אני אספר לכם את סיפור הגרפיטי שציינתי קודם. לפני שבועיים אני קם לי השכם בבוקר, שוטף את פני הענוגות, אוכל קערת קורנפלקס כריות, יושב מול הטלויז´ן ומתכונן נפשית לשיעור הנהיגה שלי...ה-14 במספר אם אני לא טועה..בכל מקרה... הגיע הזמן ללכת לשיעור הנהיגה, המורה שלי מתקשר אלי לפלאפון שאני ארד, ירדתי למטה... שיעור הנהיגה היה אחד מהטובים שהיו לי, ממש בלי הערות מהמורה, שלי דריסת אנשים...פשוט מושלם, אבל (ותמיד יש משהו שחייב לדפוק כל שמחה) גם לשיעור היה סוף והחניתי את האוטו ליד הביצפר שלי... חשוב לציין שכל הזמן הזה הפלאפון ההי על שקט ולא שמעתי את שיחות הטלפון שהיו לי משום מה בשעת בוקר מוקדמת מידידתי, הלא היא איי לאב יו מהפורום.ולכן הייתי עדיין שמח ומאושר כשסיימתי את השיעור שלי... אני מגיע לשער בית הספר...ורואה גרפיטי חדש ומושך תשומת לב שמרוסס עליו (בצבע אדום). ראיתי שכתוב שם את השם שלי אבל לא הייתי בטוח שמדובר בי היות והיה שם בצד גם גרפיטי באותו הצבע שתומך בביתר ירושלים.. משום מה החלטתי להמשיך ולקרוא את מה שהיה כתוב שם ובואו נגיד שזה לא היה כזה המממ איך להגדיר את זה...לא היה משמח ואפילו עצבן אותי...הסתובבתי לימין וראיתי עוד כתובת שרשום בה כך : "XXX XXX (השם שלי ושם המשפחה) מצץ לגבר בן 27 בשירותים של מועדון הצ´אפס בתל אביב"... אווווף כמה שאני עצבני עכשיו... אבל צריך להסתיר את העצבים כי אחרת יש את המשפט שאומר "רק האמת כואבת" אבל זו לא הייתה האמת... אני בכלל לא טיפוס של סטוצים חד פעמיים..וחוצמזה שגם אם כן, אז מה?... ובכלל אני לא הומו וכל הביצפר כבר ראה... כולם נכנסים לבית הספר ורואים אותי יושב שם בכניסה עם לאב יו, שהוצאתי אותה בזכות היותי נציג במועצת התלמידים מאמצע שיעור תנך שהיה לה (אני חושב), מחכה שאמא שלי כפרות עליה תגיע כדי ללכת להגיש תלונה במשטרה... עכשיו יש כמה חשודים אבל זה לא העיניין... אני אחד כזה שלא נראה ערס, לא פריק...בכלל אני לא אוהב להגדיר את עצמי וכבר אמרו לי שאני נראה "בקטע" לא פעם ככה שעכשיו גם רוב הביצפר חושב שהסיפור הוא אמיתי בכלל.. מזל שיש אמהות ומזל שאמא שלי כל כך מושלמת (נכון, איי לאב יו?!) והיא הצליחה לגרום לי לצחוק על זה ולהעביר את זה... הלכנו וצילמנו את הגרפיטי שאחר כך הסתבר שהיה פרוש עוד בשלושה מקומות באיזור של בית הספר שלי... זה היה יום סוער מעצבן ומלא התרגשות (לרעה לא לחיוב) מה גם שאמא שלי כבר בטוחה שאני הומו בגלל כמה אנשים מפגרים שחשבו שזה יהיה מצחיק להתקשר אלינו הבייתה ו"ליידע אותה (אמא שלי) כי איכפת לנו מXXX" (כאילו שאני באמת גיי וכאילו שאני נרקומן או משו).. בכל מקרה זה אני...וזה הסיפור קורע הלב שלי..יש לי עוד כמ סיפורים מצחיקים בטיירוף אבל אני אשתף אתכם בהיזדיינות (זה שלי!!! הזכויות שמורות לי...אל תחשבו שאיי לאבמ יו המציאה את זה!!!!!) בה ביי לכולם, אני

i love u

New member
את כל הגרפיטי לא מחקנו...

קיר אחד עדיין מקושט אבל אנחנו נחמק גם אותו...

הכתובות היו הרי.....

מרוססות בשערים של שני בתי הספר (של החטיבה לשעבר שלי ושל התיכון הנוכחי שלי) שמצויים באותו המתחם ללא הפרדה בניהם אז בתי הספר דאגו להוריד אותן אבל הם לא יכלו להשקיע 4 שקל או לא יודע כמה זה כבר יכול לצאת מבחינה כספית כדי למחוק את הכתובת שהייתה במעבר חיצוני לבתי הספר שלא מוגדר כשטח בית הספר... אז רק הכתובת הזו נשארה על הקיר (דוד אבידן-הכתם נשאר על הקיר) אני

MARMELAD

New member
עזוב אותך מכתמים

תמחק את זה וזהו.. כולה 10 ש"ח לקנות ספריי אח"כ תוכל לנצל את מה שנשאר ללכלך על אחרים

למעלה