הממ. אז ככה..

resputin

New member
הממ. אז ככה..

טוב, אם היה אי פעם איפשהו עוד ספק דל, אפשר פחות או יותר לחסל אותו עכשיו. אפשר לומר שברור שאמא יודעת עליי. *רביב מתעסק לו במחשב באתר שבין היתר יש בו טורנטים של דברים לא צנועים במיוחד הכוללים מין לא נורמטיבי כל כך וטאבים קטנים יחסית של תמונות הקשורים לטורנטים* *אמא נכנסת לחדר* *רביב מסתיר את התמונה, בנונשלנט אך לאט מדי, מסתבר* -אמא: למה הסתרת את התמונה עם החלון? -רביב: שום סיבה מיוחדת. -אמא: תזיז את החלון שניה. -רביב: לא רוצה. -אמא: נו? -רביב: לא רוצה. -אמא: אני מקווה שאתה לא מסתיר ממני כלום, רביב. -רביב: לא מסתיר כלום. הלכה. האמת? אין לי כח לזה. באמת שאין לי כח לזה. אז מה עושים, יוצאים מהארון? רישמית לפחות? לא יכול. למה? פה זה מסתבך. לאלו שלא ידעו, גם אחי הגדול הומו. אנחנו רק שני אחים. כן כן, פרובלמטי ולא קל. מסכים. אחי, שמצידו היה נשאר בארון עד היום שההורים שלי היו עוברים לעולם הבא, סוחט אותי בדרכים לא דרכים אמוציונאלית שלא לצאת מהארון כי זה גם מוציא אותו החוצה. אני מסכים לפואנטה שלו, אבל זה לא כל מה שעוצר בעדי. הוא מציין את הדברים הנכונים, כנראה, שיקרו ברגע שאני אצא מהארון - בין אם זה תהיות ותחקירי שב"כ לאן, עם מי, מתי ולמה אני יוצא, עויינות כללית, חוסר עזרה במימון פיננסי ומה לא. אם לומר את האמת? אין לי מושג איך ההורים שלי יקבלו את זה. אמא שלי, יותר נכון. זה יכול או להתקבל ב"סופסוף אמרת את זה" ויכול להתקבל במלחמת עולם שלישית. מה עושים כשהקרבות התישו אותך כ"כ שפשוט אין לך זין להלחם במלחמה? :-\ ובינתיים להיות תקוע באמצע. ונקודת האור היחידה שהייתה אמורה לעזור לי, אחי הגדול - שמסתדר לו יופי בשקט עם בנזוג במשך שנה, תכנונים על מעבר דירה משותף איתו וחיים הומוסקסואלים חביבים בלי חקירות שב"כ כי הוא חופשי והם לא מציקים לו - רק מטריד אותי ומלחיץ אותי עוד יותר. "אתה פזיז", "אתה עושה טעויות", "אתה תביא את הסוף שלנו". גם כן, עוד אישה היסטרית! והוא רק מאכיל אותי את אותם הסרטים שאני אוכל לבד על זה שאחרי שאני אספר הכל ישתנה, יתחילו החקירות והבעיות ואני לא אוכל לצאת לשום מקום (למרות שבשלב כזה אני פשוט אעבור לישון בבסיס תקופה לדעתי..) לעזאזל, מה ביקשתי, לחיות את החיים השקטים והפרטיים שלי בלי שידחפו את האף? אם אתם גם ככה לא תקבלו, אז אל תחקרו לעומק, אם אתם תקבלו, תיזמו את השיחה הזו בעצמכם ונסגור את הפינה הזו - שנגררת כבר שלוש שנים - וזהו! אני מיואש. אוף.

resputin

New member
ותוספת קטנה שלא יודע אם רלוונטית;

הקב"ן אצלנו בבסיס - שזה אומנם לא תחליף לפסיכולוג, אבל זה הנקודה הבאה - פשוט נעל, הדבר הכי אפטי בעולם ולא תרם לי בכלל. אני לא יודע אם הוא\קב"נים בכלל הם הכתובת לזה, הם לא אמורים להוות לתחליף לפסיכולוג. נראה לי. וכל פעם בעבר שביקשתי להיפגש עם פסיכולוג, בין אם בהומור או בחצי רצינות אפשר לומר שדי צחקו לי בפנים על הרעיון הזה. כך שאין לי המון עם מי לדבר שבאמת יוכל לעזור לי. די נדפקתי במלכוד 22. נ.ב. אמא שלי הוא טיפוס צבוע למדי. לכן אני בחיים לא אוכל לדעת איך היא תגיב למשהו עד שהוא באמת יקרה. אצלה הכל זה ביציאות, בין אם טובות ובין אם רעות. היא יכולה לומר ליד החברות שלה\אדם אחר (אפילו מתוך משפחת הגרעין, שאין לה מה להסתיר) שמשהו הוא "X" ואח"כ לומר לחלוטין שהוא "Y" ו"מה אלו השטויות האלה?". פףףף.

לא בדיוק הבנתי איך יציאה -שלך-

מהארון תחשוף את אחיך. אגב, מה זה ה'מה לא' שדיברת עליו? חקירות, כסף ו..? מחקירות מתעלמים, זה קורה גם אצל סטרייטים [
], וכסף.. תמיד אפשר לפתור, באמת שזו לא בעיה כזו קשה כמו שהיא נראית.

resputin

New member
המ

הבעיה של אחי היא מצפון גדול מדי. שלכאורה, זה לא באמת אמור לעניין אותי כי אלו בעיות שלו, אבל.. קצת קשה לי שלא יהיה אכפת לי. זאת אומרת, צד אחד אומר "דאג לעצמך, אתה הוא עיקר הדברים פה, הוא לא חייב להיות חלק מההשלכות שלך למרות שהוא יבחר להיות" וחלק אומר "לא, אל תזרוק את אחיך לקרב" - למרות שהוא זה שזורק את עצמו. ה"מה לא" מייחס לאווירה הכללית. דברים שבאמת יורגשו מלבד התנהגות יהיה כסף, חקירות מוקצנות, ריבים תמידיים, שלל איסורים (שאני משתין עליהם, אבל נעזוב את זה) וכו'. בקצרה - Living hell.

ועכשיו החיים שלך הם גן של שושנים?

הבחירה שלך היא בין לחיות בגהנום אחד או לחיות בגהנום אחר.בוא נצא מנקודת הנחה שההורים שלך בריאים ולא יפגע בהם ברק, חלילה, ונגיע לעניין שתצטרך להסתיר את זה יחסית הרבה זמן. לדעתי? תגיע עם עצמך (ולא עם אחיך) להחלטה מה אתה רוצה לעשות (ותזניח את עניין אחיך או ההשלכות). אם תגיע למסקנה שאתה רוצה וצריך לספר את זה, שב עם אחיך, תסביר לו שאין פה שום "הסגרה" שלו או רמיזה שם הוא כך, ושאם הוא לא יתערב בזה, הוא לא יעורב בזה. אח"כ תבדוק מי יקבל את זה הכי טוב מבין המשפחה, ותספר לו. אולי אם תספר לדוד או אפילו סבתא שיקבלו ויבינו אותך, הם יוכלו להנחות אותך איך לספר להורים שלך [אחרי הכל, הם מכירים אותם].

ראס

נשמע שאתה די משחק את המשחק הצבוע שלהם. יש לי בן בגילך בבית. בלי קשר להעדפות המיניות שלו, בחיים לא הייתי נכנסת ומבקשת לראות איזו תמונה הוא רואה במחשב... אם איני מוזמנת לראות אני לא שואלת ולא מבקשת ש"לא יסתירו ממני כלום". באמת נראה לך שאמא רוצה לדעת "איך אתה אוהב את זה"? היא לא. [אני מנסה לדמיין את הסצנה בה אתה נענה לבקשתה ומראה לה תמונות כאלה או אחרות בשם אי ההסתרה... היא הרי הייתה נשתלת על המקום ומצטערת על השנייה שבקשה לדעת]. האמירה הזו "אני מקווה שאתה לא מסתיר ממני כלום" זו הזמנה עקומה לספר לה את הדבר העקרוני הזה שאתה כן מסתיר. לא אילו תמונות אתה אוהב לראות. ושיהיה ברור שזכותך המלאה להמשיך להסתיר או לספר מתי שבא לך ולמי שבא לך בלי קשר ללחצים של אחיך ולאיומים הנסתרים של הוריך... רק היה זהיר כשאתה מתלונן על צביעות.

AnnabeI Lee

New member
רביב,

לדעתי חשובה הדרך שבה אתה אומר את זה. ההורים שלך אוהבים אותך, ובאמת שהם רוצים בטובץך. תושיב אותם, תגיד להם מה היו השיקולים שלך בלא לספר להם (בלי לכלול את אחיך). תגיד להם שאתה אוהב אותם וחשוב לך שהם יכירו אותך באמת ולא רק את המעטפת שלך. תסביר להם מה עבר עלייך בשלוש שנים האחרונות (ואם הם ידרשו קצת יותר מידע נסה להבין אותם ולספק לרמה שלא רומסת את הפרטיות שלך לגמרי). תגיד להם שתעריך את זה אם דברים לא ישתנו ביניכם, אם הם סמכו עלייך כשחשבו שאתה סטרייט הם צריכים לסמוך עלייך כשאתה נמשך לבנים. תגיד שאתה מבין שזה קשה גם להם אבל שאתה רוצה שתתמודדו עם זה יחד (ועם דרוש פסיכולוג גם לך ןגם להם אז תציע גם את זה). בקשר לאח שלך- אני לא חושבת שהסיבה שהוא לא רוצה שתספר קשורה ל"הסגרה" שלו. כשחושבים על זה בצורה הגיונית לגמרי אין לזה קשר- אם אני הייתי יוצאת מהארון היו מניחים שגם אחותי היא לסבית? לא סביר. הוא פשוט כנראה מאוד מפחד מזה, ולראות אותך עובר את אותם דברים ומתמודד איתם בצורה שהוא היה מת להתמודד איתם, מפחיד אותו.

למעלה