הממ..איזה יום איזה יום...

Black Star

New member
הממ..איזה יום איזה יום...

כולנו שמענו חדשות. כולנו (אני מניחה) מסתובבים עם פרצוף די קודר ומודאג. כבר אי אפשר לברוח מזה, ואין לכם מושג כמה אני מנסה- מה שקורה חודר יותר מדי. שני דברים קרו היום, שאני חשה צורך לספר לכם: האחד- נסעתי במונית לבי``ס הבוקר. הנהג התחיל להגיד כמה שהשמאל הרס לנו את המדינה ואסור לשמאלנים בכלל להרים ת`ראש עכשו וכל מיני. אמרתי לו שאני שמאלנית (והסכמתי איתו בחלק מהדברים) והוא התחיל להגיד לי שאין לנו מושג ואנחנו כאלה טיפשים וזה... ושיתלו אותי על עץ...ידא ידא. אני ניסיתי להגיב אבל הוא פשוט לא נתן לי לדבר, לא הסכים להקשיב, ועשה רושם של בנאדם ממש טיפש, גזען, ושטוף מוח. זה פגע בי- אבל רק בגלל הידיעה שיש עוד המון כמוהו, והם ה``בריונים`` של המדינה- כן, הערסים. ואחרי שכל הבעיות שיש לנו עם הערבים ייפתרו, הבעיה הפנים ארצית רק תחריף. חוסר הכבוד שיש לי לאנשים כמו לנהג המונית הזה הוא ענקי- מי אתם שתשללו את הדעה שלי בלילשמוע אותה אפילו? בנאדם עם טיפת שכל צריך קודם כל לדעת להקשיב. נמאס לי מהתכונה הזו, שנפוצה גם אצל הרבה מהפלשתינאים וגם, כן, אצל הרבה אצלנו. חוסר כבוד לזולת גם אם יש לו דעות שונות, והאלימות הזאת!!! ``בואו ניכנס בהם``- נו באמת. ודבר נוסף- אולי שמעתם שאתמול בערב נהרג נער מטול כרם. התברר שהנער הזה היה בסמינר שהיה לכיתה שלי שנה שעברה עם פלשתינאים. זה כל כך מוזר... אנחנו לא ממש יודעים מי זה (לא יודעים את השם וגם לא נזכור אם יגידו לנו), אבל אנחנו חושבים שאנחנו יודעים, כי היה שם אחד מאוד קיצוני... למרות שאי אפשר לדעת, הרבה מהם היו שטופי מוח מאוד. בכל מקרה... שני הדברים האלה עשו לי מצברוח ממש רע. מה קורה איתנו? אני לא רואה שום פיתרון.

goldy

New member
תארי לך: נהג מונית פלסטיני... :

בקשר לנהג: הוא סתם מפגר, כל הדעה הפוליטית שלו מורכת מ ``ביבי וש``ס `` תאמיני לי שאין לו מושג מי שני הגופים האלה והמוח שלו שטוף טוב טוב.

למעלה