הממ...אני ראשון,מגניב:)

קיל איל

New member
הממ...אני ראשון,מגניב:)

אין פה כל כך למי להציג את עצמי אז פשוט אגיד מה אני חושב:) אני גאה,אולי,ודתי,לשעבר אני מבין למה שלהומו דתי יהיה קשה יותר מלאדם רגיל(באמת שאני יודע,מניסיון:) ) אבל אני לא מבין איך זה יכול להשפיע אחד על השני... הרי ברור שאם מישהו יודע מהן נטיותיו המיניות אי אפשר לשנות אותו והוא ישאר כך ואין טעם שהוא ינסה להקים משפחה עם אישה ובנוסף,אם מישהו מאמין בדת אז הוא מאמין גם שהיא נמצאת מעל צרכיו האישיים אז אי אפשר לאמר שהתורה נכונה אבל היא לא בשבילי... אם מישהו ויתר על הדת בגלל תגליות כאלה או אחרות על עצמו כנראה שהוא לא האמין יותר מידי מלכתחילה.. העזיבה שלי את הדת לא קשורה למי שאני אלא לתורה עצמה....פשוט הגעתי למסקנה שאין לי סיבה להאמין בה ושהתרוץ של לא צריך סיבה לאמונה לא משכנע אותי יותר מידי:) בכל מקרה,לדעתי אדם שמאמין בכל ליבו באלוקים ימצא דרך לשלב בין השניים מתוך הכרה שאת שניהם אי אפשר לשנות בהצלחה לכל המנסים:)

BabyBoy1

New member
היי לך, ברוך הבא../images/Emo70.gif

לדעתי דווקא הדברים דווקא מאוד משפיעים אחד על השני. "ואין טעם שהוא ינסה להקים משפחה עם אישה" זה לא נכון, דווקא יש הרבה הומואים שמנסים להקים משפחה עם אישה,מתוך מחשבה, שהנטייה המינית שלהם זה "ניסיון" של השם והם חושבים שהם צריכים לעבור את הניסיון הזה על ידי הקמת משפחה "נורמלית". "אם מישהו מאמין בדת אז הוא מאמין גם שהיא נמצאת מעל צרכיו האישיים אז אי אפשר לאמר שהתורה נכונה אבל היא לא בשבילי" זה לא כזה פשוט, הרי כולם חוטאים, לכל אחד יש את המצווה שהכי קשה לו להתמודד איתה, ויש כאלה שפשוט "מוותרים" על חלק מהמצוות מראש, כי הם קשות להם. מצד אחד, באמת אם אתה מאמין באלוהים אז תעשה את כל המצוות ולא רק חלק,מצד שני, אם יש מצוות שאתה חושב שאתה לא יכול להתמודד איתם, אז מה עדיף, שתוותר על כל המצוות או שתעשה מה שאתה יכול? בסופו של יום כל אחד יעשה את מה שהכי נראה לו נכון. הדבר הכי חשוב זה שאדם ירגיש שלם עם מה שהוא עושה.

למעלה