טוב... אז אצלי זה קצת מסובך...
אני אנסה לקצר כמה שיותר בכל אופן... תראי, למדתי לפני חצי שנה במשך חודש וחצי עם מורה אחת ממש גרועה! היא אמנם לימדה אותי תווים, אבל... רק תווים! שום מילה על קצב, על דינמיקה, על אצבוע נכון, על תאוריה, כלום! זה הלך פשוט מאוד ככה: היא היתה מנגנת לי משהו, ואני הייתי מנגנת אותו אחריה, אבל אם היו נותנים לי יצירה שבחיים לא שמעתי-לא הייתי יודעת לנגן אותה! ואז... אומנם לקח לי קצת זמן, אבל בסוף קלטתי שהיא לא ממש מורה מקצועית, ואז היו לי 3 חודשים הפסקה-כלומר, לא ממש הפסקה! ניסיתי ללמד את עצמי! אבל שוב, הצלחתי לנגן רק יצירות שכבר הכרתי קודם ולכן ידעתי איך הם אמורות להשמע! ואז, לפני חודשיים בערך מצאתי ת´מורה הנוכחית שלי! הבעיה היא... שבאתי אליה עם שמיעה מוסיקלית טובה, קריאת תווים טובה אבל... קצב ודינמיקה ממש על הפנים! כך שהיא לא ידעה ממש מה לעשות איתי... הרי אי-אפשר ללמד אותי הכל מהתחלה, מצד שני, עדיין אני לא בנויה לנגן ממש-כי זה ישמע נורא! הקיצר, אנחנו עכשיו באמת ביצירות של שנה 3 בערך, עדיין יש לי כמה בעיות עם הקצב ועם הספירה (אני שונאת לספור כשאני מנגנת!) אבל... לפחות אני משתפרת בנושאים האלו! ואני בטוחה שיום אחד לא רחוק, אני גם אצליח לנגן עם ק-צ-ב! כאילו, עכשיו זה פשוט לוקח לי יותר זמן ללמוד יצירה-עד שאני מתרגלת לקצב... אבל זה לא שאני לוקחת את זה באיזי וקופצת על דברים מתוסבכים! אני יודעת שזה היה קצת ארוך... היה לי הרבה לשפוך!