הממ..הודעה קטנה, כי לא מצאתי מקום

גלה17

New member
הממ..הודעה קטנה, כי לא מצאתי מקום

אחר לכתוב בו אותה... לפני איזה 20 דקות, אמא שלי התקשרה אליי לפלאפון ואמרה שפרצו לסבא שלי את הדירה..
היא אמרה שגנבו לו הרבה כסף והפכו לו את כל הבית והיא ביקשה שאני אבוא איתה לסדר את זה. וכששמעתי את זה, הייתי ממש בהלם. "למה לא מגישים תלונה במשטרה קודם, לפני שמתחילים לסדר ולהשאיר את טביעות האצבעות שלנו על הכל?" שאלתי אותה, והיא אמרה שאין טעם, והם לא יעשו שום דבר נגד זה, וזאת סתם טרחה..ואני הקשבתי לה בתדהמה. וכל הזמן הזה אני חושבת.. איך אנשים יכולים להיות כאלו מחורבנים??(וסליחה על המילה) כנראה שהם עקבו אחרי סבא כמה זמן, כדי לדעת מתי הוא לא בבית, כדי לפרוץ לו את הדירה. מה שמתסיס אותי עוד, זה שסבא שלי גר עם דוד שלי (הבן שלו), שהוא מפגר נפשית..ואם השודדים עבו אחריו, הם בטח ידעו גם מתי הבן הולך לעבודה. כאילו..אוף..לא יודעת איך להסביר. זה פשוט כל כך מרגיז אותי, שגם ככה המצב של סבא שלי ודוד שלי לא משהו אחרי שסבתא שלי נפטרה לפני שנה, אלא גם שהחלאות האלו פורצות להם לתוך הבית?! פפפ.. לא יודעת מה לעשות.. אני מתלבטת אם ללכת למשטרה בעצמי, בלי אמא שלי ולדווח. ביינתיים אני חושבת שאני אלך לעזור לה.

sh53

New member
עצוב שמנצלים חסרי ישע ../images/Emo10.gif

אולי לא ללכת, להתקשר ליד ההורים (כמובן לא מאחורי הגב) ולהציע שאולי תתקשרו למשטרה ותתייעצו איתם, כי להזיק זה לא יזיק.

יכולה להעיד

בגוף ראשון שכשנכנסים אליך לבית גנבים, תמיד זה שם אותך במקום חסר ישע - גם אם אינך חסר ישע בדרך כלל. לפני המון המון שנים כשגרתי בב"ש כסטודנטית צעירה וכרעיה צעירה לא פחות, פרצו לנו לבית פעמיים. בפעם הראשונה לקחו טלויזיה שחור לבן בגודל בלטה שעון רדיו ומערכת מעפנה - כאילו.... מה הם חשבו שיש לסטודנטים?? בכלל לא ניסינו אפילו לקנות מחדש כלום - רק שעון כי זה היה איכשהו חשוב להגיע לשיעורים בזמן. בפעם השנייה - גנבו לי
את כל הבגדים, ולקחו על הדרך ארגז עץ עם כל הגרביים שלנו, כמה סדינים ומגבות ומפות. אשכרה עשו למישהי נדוניה. דבר ראשון טסנו לשקם לקנות גרביים. השאירו אותנו בלי גרביים! נו? אני שואלת אתכם? לא היו לי סוודרים ומעילים מכנסיים חולצות - אפילו חזיות לקחו. חוסר האונים שליווה את הפריצה ההיא והזעם שהרגשתי על הפלישה היה בלתי נסבל. חודשים ארוכים הייתי בולשת אחרי כל מיני נשים בעיר לראות מי לכל הרוחות הולכת עם הסוודרים שלי. דיווחנו למשטרה שעשתה שומדבר. אחר כך אימצנו את תיקי, כלבת זאב אימתנית עם נשמה יתרה, ובא לציון גואל. אין, אין דבר יותר מעצבן מזה!!

למעלה