הממ..הודעה קטנה, כי לא מצאתי מקום
אחר לכתוב בו אותה... לפני איזה 20 דקות, אמא שלי התקשרה אליי לפלאפון ואמרה שפרצו לסבא שלי את הדירה..
היא אמרה שגנבו לו הרבה כסף והפכו לו את כל הבית והיא ביקשה שאני אבוא איתה לסדר את זה. וכששמעתי את זה, הייתי ממש בהלם. "למה לא מגישים תלונה במשטרה קודם, לפני שמתחילים לסדר ולהשאיר את טביעות האצבעות שלנו על הכל?" שאלתי אותה, והיא אמרה שאין טעם, והם לא יעשו שום דבר נגד זה, וזאת סתם טרחה..ואני הקשבתי לה בתדהמה. וכל הזמן הזה אני חושבת.. איך אנשים יכולים להיות כאלו מחורבנים??(וסליחה על המילה) כנראה שהם עקבו אחרי סבא כמה זמן, כדי לדעת מתי הוא לא בבית, כדי לפרוץ לו את הדירה. מה שמתסיס אותי עוד, זה שסבא שלי גר עם דוד שלי (הבן שלו), שהוא מפגר נפשית..ואם השודדים עבו אחריו, הם בטח ידעו גם מתי הבן הולך לעבודה. כאילו..אוף..לא יודעת איך להסביר. זה פשוט כל כך מרגיז אותי, שגם ככה המצב של סבא שלי ודוד שלי לא משהו אחרי שסבתא שלי נפטרה לפני שנה, אלא גם שהחלאות האלו פורצות להם לתוך הבית?! פפפ.. לא יודעת מה לעשות.. אני מתלבטת אם ללכת למשטרה בעצמי, בלי אמא שלי ולדווח. ביינתיים אני חושבת שאני אלך לעזור לה.
אחר לכתוב בו אותה... לפני איזה 20 דקות, אמא שלי התקשרה אליי לפלאפון ואמרה שפרצו לסבא שלי את הדירה..