הממ היי

remundo

New member
הממ היי

שלום דיג'ימונים יקרים שלי! אני התגעגעתי וזה לאמוצדק שאני אומרת את זה כי אני בעצמי לא נכנסתי לכאן כבר הרבה זמן, וראיתי שבזמן שנעדרתי כתבתם פה עוד הרבה דברים מעניינים שאני מבטיחה לקרוא כשאני אחזור הביתה או מחר! בכל אופן, היתה לי תהייה קטנה אחת: מכירים את כל הסרטים האלה שבהם אחת השחקניות/השחקנית הראשית היא במקרה גם זמרת ואז היא תמיד צריכה לשיר משהו? אז... נכון שדיג'ימון זאת סדרה שלא מבוססת על מנגה (לפחות לא בעונות הראשונות, עד כמה שידוע לי O_O) ונכון שAiM מדובבת את מימי (את זה גיליתי הודות לכם ^^")? אז יכול להיות שמימי שרה בעונה הראשונה רק כדי לתקוע לשחקנית הזמרת שיר? O_O שיהיה לכם סופשבוע טוב!!~

Yuske

New member
הו לא ידעתי את זה^^

הממממ....יכול להיות שכן ויכול להיות שלא... כנראה גם שזה היה סתם צירוף מקרים כי יש מצב שהם לקחו את המדובבים אחריי שהם כתבו את התסריט או משהו... מה שכן היא שיחקה אותה ב itsumo itsudemo

Digi Lista

New member
אהלן../images/Emo13.gif

האמת שבהחלט יש מצב שנותנים שירים לדמויות בשביל לתת למדבבים הזדמנות נוספת לכישרון שלהם,מה גם שהמון זמרים הם מדובבים מצויינים(מאיה בר שלום הסבירה לי את זה פעם)ולמה בעצם לא לתת להם גם לשיר?ככה גם מי שלא מכיר אותם כזמרים יוכל להימשך לקול שלהם ואולי בעקבות כך יחשף גם לשירים שלהם ממקומות האחרים וזה בדרך כלל שווה כסף נוסף וכול הצדדים מרוויחים,זה לגמרי נשמע הגיוני גם במקרה של AiM .... איפה היית שאת צריכה לחזור הביתה?איך היה?...

remundo

New member
באוניברסיטה,

רוב הזמן כיף לי שם אבל לא כל הזמן. (אני גם גרה ממש קרוב אז בחלונות אני הולכת הביתה לפעמים, אבל בינתיים עוד לא התחלתי לעשות שיעורים, והורים שלי כבר מתחילים לעמוד לי על הראש.) האמת היא שדיג'ימון סיפק לי מספיק שירים גם ככה ואף פעם לא חקרתי יותר מידי על המדובבים/זמרים של זה. יש סדרות אחרות שנחשפתי בגללן ללהקות/זמרים אחרים, כמו למשל אנה צוצ'יה ששרה ב"ננה" את השירים שננה שרה, וגם להקה אחת שכבר חלפה מהעולם- ג'ודי & מארי, שבסה"כ שרו את סובאקאסו (הפתיח הראשון של קנשין הנודד) וזה בכלל לא כזה שיר יפה, אני אהבתי אותו רק כי הוא של קנשין ^^" חוץ מזה שלא כל הזמרים המוכשרים שעובדים גם כמדובבים/מבצעים שירי-אנימות באמת מצליחים במעקבות זה. (אנה צוצ'יה, למשל, בכלל לא מצליחה משהו ביפן. יש לי הרגשה מוזרה שיואי מצליחה יותר ממנה, אבל יכול להיות שזה לא נכון כי ההרגשה מתבססת רק על זה שעד כמה שידוע לי, לפחות פה בתפוז, יואי היא אחת מזמרות הפופ היפני היותר מוכרות ואהובות בארץ. השיר היחיד שלה שאני מכירה הוא LIFE שהיה לגמרי במקרה אחד משירי הסיום של בליץ', ונכון שטחנתי אותו מאוד בזמנו אבל היו לבלץ'' גם שירים אחרים טובים בהרבה ממנו.)

Yuske

New member
......

YUI*____________* וגם NANA MIZUKI!!!*______* okui masami megumi hayashibara JAM project savage genuis ואלה רק על קצה המזלג של הזמרים היפנים שאני אוהב@___@ מוזיקה יפנית זה כזה שליטה! אגב, זה רק אני או של WADA KOUJI אין שירים אחרים מלבד שירים של דיג'ימון (ואיזה שיר ראנדומאלי של אחד הרובוטריקים) (wada kouji זה הזמר של כמעט כל השירי נושא של דיג'ימון)

remundo

New member
זה לא רק אתה

ולכן אני קוראת לו "זמר הבית של דיג'ימון" XD חצי מהאמנים שהזכרת כאן אפילו לא מוכרים לי. אני לא מבינה במוסיקה יפנית או מוסיקה בכלל, אני יותר "אוספת" את השיריםשמוצאים חן בעיני, בלי הבחנה בין שירים מהרדיו או מאנימות. בדר"כ דרך שירים מאנימות אני מגיעה גם לשירים אחרים של האמנים שמבצעים אותם, אבל לרוב אני לא יודעת את שמות האמנים במקרה הטוב ואת שמות השירים במקרה הרע. (אבל בכל זאת JAM project נשמע לי ממש מוכר משום מה O_O)

Yuske

New member
jam project מעולים

פשוט לקחו איזה 7-8 זמרים יפנים טובים (2 בנות והשאר בנים - אחת מהן זו OKUI MASAMI שהיא פאקינג מדהימה! והשנייה זו המדובבת של אש מפוקימון שהיא פשוט שולטת) (אני אגב לא מזלזל בבנים הם ממש טובים) ופשוט אמרו "טוב...אנחנו להקה"...יש להם שירים עם עוצמה אדירה! ממליץ לך על השיר שלהם SKILL GONG HAGANE NO MESSIAH BREAK OUT וכנראה יש עוד ששכחתי... (הם שרים לרוב למשחקים ו SAINT SEIYA וכו) אני פשוט נכנס לאתר אחד ופשוט מוריד דיסק ראנדומאלי של זמר זמרת להקה ראנדומאלית שהשם שלהם נשמע לי מתאים למה שבא לי ומוריד...

איזו אוניברסיטה?

מה את לומדת?איך שם?איך זה שאתם לא שובתים?חשבתי שרק אנחנו לא שובתים.

remundo

New member
ברילן

מחשבים וכימיה, זה כיף רוב הזמן אבל לא כל הזמן, אנחנו-הסטודנטים-לא שובתים, המרצים הבכירים כן שובתים, והמרצים הזוטרים לא שובתים, אז יש שביתה חלקית והרבה חלונות וימים קצרים שמתחילים מהאמצע וכדו'. כך שיש רק שתי הרצאות ראנדומליות, כמעט כל התרגולים, ומעבדות (כמיה, כמיה... אה! יהיו לי גוגלס בגלל המעבדה~~ כן, איזה מגניב לי.) היום המתרגלת הראתה לנו שאלה מפחידה: אולי היא התכוונה לזה שזאת שאלה קשה, אבל מה שהפחיד אותי שם באמת היה המילים "תרכובת אורגנית" ובתרגיל עצמו סיפרו על כל מיני ניסויים שעשו ל"תרכובת אורגנית" הזאת. אז על הנייר הכל טוב ויפה ואולי אפילו מעניין אבל... מה יהיה אם באמת נצטרך לערוך ניסויים בתרכובות אורגניות? (תרכובות אורגניות זה משהו שנוממונים תוקפים איתו X_X ) בקיצור, זאת היתה שאלה מפחידה.

אה,אוקיי,הבנתי.

חח נשמע מגניב....

star_female

New member
YUI מעולה

אני ממש אוהבת את האלבום השני שלה (Can't Buy My Love, מאוד מומלץ!), כל שיר ושיר שיש בו. את אנה טסוצ'ייה אני פחות אוהבת כי היא פחות הסגנון שלי (ובכלל, אני לא יודעת אם אפשר להשוות ביניהן כי YUI שרה פופ ואנה שרה רוק), למרות שאהבתי את האלבום שלה Black Stones. אבל פחות מהאלבום של YUI. האמת שדווקא חשבתי שהיא כן מצליחה ביפן, היא שיחקה בסרטים של ננה והכל... (לא ראיתי אותם אבל זה מה ששמעתי). הלהקה הכי אהובה עלי היא L'arc~en~Ciel, איכשהו חוץ מ-2 האלבומים הראשונים שלהם (שהיו באיזה תחילת שנות התשעים או משהו) אני אוהבת את *כל השירים שלהם*. שזה *המון* שירים. ואני אוהבת גם את הסינגלים החדשים שלהם ומחכה שיוציאו עוד אלבום מתישהו (AWAKE היה כל כך טוב!). את הקריירה של הייד בתור זמן סולו, מצד שני, אני הרבה פחות אוהבת, למרות שיש לו יציאות ממש טובות (Evergreen *_*). אבל הוא שר בסגנון רק-טיפה-שונה מל'ארקו בצורה כזאת שזה בכלל לא נשמע כמוהם אבל גם לא כל כך רחוק מהם, ומאיזושהי סיבה אני לא אוהבת את זה. עוד להקות/זמרים ממש טובים- Do As Infinity (שלצערי התפרקו בדיוק כשגיליתי אותם, הם כל כך טובים! אני מעדיפה את האלבומים הישנים שלהם על הקריירת סולו של טומיקו ואן, עד כמה שאני אוהבת את הקול שלה), Shimokawa Mikuni שיש לה שירים ממש מעולים ומאיזושהי סיבה לא מספיק אנשים מכירים אותה, אז תקשיבו לאלבום שלה Sayonara mo Ienakatta Natsu כי כל השירים בו טובים :< ו-Angela Aki שלא מזמן שמעתי סינגל ממש טוב שלה והאלבום שלה Today גם יפה, ואני רוצה לשמוע עוד ממנה. אני חושבת שהיא שרה איזה שיר באינויאשה. (גם DAI שרו שניים-שלושה שירים באינויאשה). וואו, לא נראה לי שכתבתי כל כך הרבה על מוזיקה באף הודעה אחרת אי פעם XD

Yuske

New member
can't buy my love*_____*

do as infinity באמת מעולים! (FUKAI MORI) HYDE משום מה הורדתי דיסק שלו ולא התלהבתי כלכך...כלומר..הוא טוב, אבל לא יודע... shimokawa mikuni זאת הזמרת של FMP לא? ושל דראגון דרייב (shinjitai ano .....hikari*__________*) צריך לראות את הסדרות האלה אגב:X

star_female

New member
לגבי מיקוני, כן, זו היא

אבל אני מכירה אותה מקינו נו טאבי. לא ראיתי FMP. לגבי הייד, תנסה את האלבום AWAKE של L'arc~en~Ciel. כמו שכבר אמרתי אני הרבה יותר אוהבת אותו בתוך הלהקה XD (עוד אלבומים טובים ממש - SMILE, REAL... טוב, בקצב הזה אני פשוט אגיד את רוב האלבומים שלהם ^^; ). ואם אתה רוצה שיר טוב שלו בתור סולן, אני ממליצה על Evergreen. גם Angel's Tale נחמד ו-Horizon. אה, והוא עשה גם חידוש ל-Lucy in the Sky with Dimonds. ^^; לגבי ל'ארקו אני לא יכולה לרדת לרמה של שירים בודדים כי קשה לי מאוד להחליט איזה אני יותר אוהבת... יש להם כמה "סגנונות" (זה אותו סגנון פופ-רוקי אבל חלק יותר אפלים וחלק פחות) והמון שירים טובים מכל סגנון... ;; יש ל-DAI המון שירים טובים, אני אוהבת את הצורה האנרגטית שטומיקו שרה בה, למרות שהיא עושה גם בלדות מצויין... חבל שבקריירת סולו שלה הן יוצאות לה פחות מוצלחות. מה שכן, היא עשתה חידוש לשיר Miagete Goran Yoru no Hoshi wo, שזה השיר סיום של טווין ספיקה (Futatsu no Spica) למי שמכיר (זה היה ביס אנימה, סדרה מעולה). גם הגרסה של טווין ספיקה היא חידוש עד כמה שידוע לי (גם השיר פתיחה של זה זה סוג של עיבוד לשיר אחר). אני נורא אוהבת את Shinjitsu no Uta ו-Rakuen שגם הם של DAI והיו באינויאשה, וגם שירים אחרים כמו Hiiragi, For The Future ועוד שירים שלהם.

remundo

New member
אני ראיתי אותם והיא לא שיחקה בהם

זאת היתה זמרת אחרת, שהיתה הרבה פחות טובה. ואת בהחלט צודקת, אלה סוגים שונים של מוסיקות ואי אפשר להשוות ממש. (וזה נהדר השרשור התפתח לכיוון הזה, אולי אני עוד ארחיב את ה"השכלה המוזיקלית" שלי בזכותכם ^^")

star_female

New member
הממ... זה יכול להיות

אבל הפרק שהיא שרה בו התאים מאוד לדמות שלה. סביר להניח שקודם עשו את הדמות ורק אחר כך לקחו לה מדובבת, אבל יכול להיות שבכוונה לקחו זמרת (למרות שאני לא יודעת אם היא שרה שירים לפני דיג'ימון... בכל מקרה היא ממש טובה אז אני שמחה שהיא שרה שם
). והיא שרה בפרק ההוא את I Wish שזה השיר סיום, ולכל הדמויות יש שירי דמויות אז בכלל לא יצא שלדמות שלה ספציפית יש יותר שירים.

למעלה