הממ... הממ... שלום P:

הממ... הממ... שלום P:

אוי, אני ממש לא קשורה פה >< טוב, בכל אופן. אז שלום, אני הדר, ואני אוהבת את המוסיקה של ווית'ין. ("אוהבים אותך, הדר") אני מאוד מתחברת לשירים שלהם אבל בדרך כלל לא עושה מזה סיפור גדול, כי יש לי די הרבה חברים שממש ממש מעריצים אותם ומתלהבים מהלהקה ומאוהבים לגמרי בסולנית, שארון, ובחזה הגדול (אם כי מחוטב) שלה, אז אני אוהבת אותה, ככה, בפרופיל נמוך. וכבר שנתיים שיש לי את כל הדיסקוגרפיה שלה במחשב, אבל אפילו לא שחררתי את זה מהזיפ כי אני עילגת. אז עד עכשיו שמעתי בעיקר את ME ואת TSF, וחברה שלי גם שלחה לי שירים מהאלבום החדש שגם היו ממש יפים, אבל היא שלחה לי גם שירים מ-Enter והם קצת הפחידו אותי ><. בכל אופן, אני די טיפשה ולא אחראית ואני לא נוטה להשתתף בפורומים באופן עקבי, אז כך שאני בטח לא אהיה פה הרבה, אבל... אני ממש שמחה שיש פורום ללהקה, ואני גם נורא אוהבת את החברים שלי שאוהבים אותה, אפילו שלדעתי הם מעט מגזימים לפעמים... אבל אתם יודעים מה אומרים - אין דבר כזה לאהוב יותר מדי. אז אני מאחלת לכל חברי הפורום ברכת "שתזכו-לפגוש-את-שארון-ואת-ציציה-הגדולים (אם תחפצו בכך) ומזל ֿטוב-על-פתיחת-הפורום-ועל-יציאת-האלבום-החדש" בכל אופן, Keep On The Good Spirit, ושיהיה לכולכם רק טוב :) (Would you welcome me?)

chyio

New member
הדרDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:

WELCOME! D: "ציצייה הגדולים" XDDDDDDDD

סבתא! D:

שלום D: ומה, אנחנו אוהבים הרבה יותר מהציצים של שארון! ]: הממ, את מכירה את ווית'ין שנתיים? O: אני מכירה אותם פחות משנה נראה לי, או לפחות אוהבת אותם פחות משנה

כן,

שמעתי עליהם לפני יותר משנתיים דרך פיסטוק ++ והתחלתי לשמוע אותם לפני כשנה וחצי או מעט יותר. יש ותק, יש P:

ATWA

New member
חחחחחחחחח כן

איזה הזוי! את ההדר ששרה יפה! לא ידעתי שאת אוהבת את וויטין ואני לא ג'ינג'ית:|

taroboy

New member
אעאעכ הדר!!!!!11

היי,XD זה תום ,מה קורה? ברוכה הבאה והכל^^ באמת השירים בנאטר קצת מפחידים אבל בסדר XP הם יפים גם ככה.^^^ אז ברוכית ככרובית יקרה אוהב המון

תום!

היי, הנה תום! מה אתה עושה פה? P-: ++ אתה בנאדם נוראנוראנורא נחמד ומגניב ^_____^ רציתי להגיד לך את זה אבל לא היה לי את המסנ' שלך או משהו >.< אל תתגרה בדרקון ישן... ראיתי את המשפט הזה היכנשהו... *מושכת בכתפיי* נו, טוב. שאלום! P: מתי הדיסק החדש יוצא בארץ? אני רוצה לקנות אותו לפני שאשמע שם את כל השירים >< כי לקנות דיסקים, זה הרבה יותר שווה מסתם להוריד! כן, אמ... ביי P:

danduuu

New member
ברוכה הבאה ^_____^

אני דנה, בת 18 [עוד שבועיים אבל מי סופר
] מקרית אתא
אנג'וי היר האני

LadySilkworm

New member
שלום הדר :)

אני שירה.. גם אם את לא נוטה להשתתף כ"כ בפורומים אני מקווה שתכתבי פה לפעמים. וכן, אנחנו מקבלים אותך P:

היי, שירה ^^

אם יהיה לי מה להגיד אני אגיב, אבל בכל משחקי ההמשכים והאלו אז לא תמיד יש לי מה להגיד כי אני לא ממש מבינה בזה ++ :]

תודה ^^

היי, אתה גר בצפון הרחוק ++ סתם, לא P: בכל אופן, נעים מאוד
הדר, בת חמש-עשרה וחצי (זאת אומרת, נו, עד יוני) מהרצליה.. אבל בטח כבר הבנת את זה

גם לי קוראים הדר =\

ברוכה הבאה, לא שאני כותבת פה הרבה XDD אפחד לא מכיר אותי פה XD אני סתם נדחפת חחחח ויט'ין שליטע

למעלה