הממ..הפורום קצת גוסס..קצת..

פלוק!

New member
הממ..הפורום קצת גוסס..קצת..

היום הייתי בקולנוע, וראיתי את הטריילר של הג'וב האיטלקי. רק מהטריילר רואים שאדי לא השקיע בגרוש במשחק שלו שם. אבל לא נורא... נסלח :) ולמה דפקו לו את השפם המסכן הזה, גועל נפש.

ayaliar

Well-known member
אני לא יודעת אם זה באמת נכון

כל הסיפור מסביב גורם לאנשים להתסכל יותר מקרוב על המשחק, לחשוב שזה לא מה שאדוארד נותן בדר"כ.. אני ראיתי את הסרט ואדוארד נתן בדיוק מה שהתפקיד דרש. זה לא תפקיד בסגנון של התפקיד שלו בפחד ראשוני אז הוא גם בא לידי ביטוי בצורה שונה לחלוטין. אם לא היו אומרים לי שהיה בכלל סיפור סביב הסרט הזה, בחיים לא הייתי חושבת שהוא לא שיחק טוב או עשה את הסרט בלי חשק. הוא יצר דמות, בין אם זו היתה כוונת המשורר ובין אם לא...אחלה דמות לטעמי.

מיצי007

New member
אני עדיין לא ראיתי את הסרט

אבל אני יכולה להגיד לכם שכבר יש תאריך יציאה לסרט. ה-7 לאוגוסט! איזה כיף מה? חשבתי אולי לקיים מפגש פורום נחמד כזה,ללכת לראות את הסרט...אבל זה לא הנושא כרגע. השפם באמת מגעיל לטעמי,אבל גם זה לא העניין. העניין הוא שאיה צודקת,באמת אם לא היינו יודעים את כל הסיפור שמסביב לסרט,לא היינו מתעמקים כל כך במשחק שלו והיינו אומרים שהוא משחק טוב(כמו כל סרט שהוא עושה). לפי מה שאני יודעת על הסרט הזה,הוא דמות יחסית מאוד שולית,מתעמקים יותר על היחסים בין שרליז ולמארק והוא אחת מהדמויות שפשוט נמצאת שם. דבר נוסף,אני לא חושבת שאפשר לשפוט כל שחקן על פי טריילר בלבד.

רעיון מעולה מיצ!

מפגש פורום..... אמממממ מירקרתי לי את היום ב-7 באוגוסט שלא אשכח כבר מזילה ריר !!!!

למעלה