הממ טוב, אז יש לנו..

shiroosh999

New member
הממ טוב, אז יש לנו..

בערך עוד 13 יום לבצפר, כה כה, היום הנוראי מהכול בא, ה-1 לספטמבר כבר פה, אם נרצה או לא נרצה, רובנו נחזור לספסל הלימודים. עצובים ועצבניים מתמיד, בתחושה שיש עוד מלא דברים לעשות, וחודשיים ועשרה יום לא הספיקו לנו. נו, אז שאלון קטן לקראת החזרה הכל כך קרובה: 1) איפה תהיו ב-1 לספטמבר? 2) איזו מורה תחנך אתכם? באיזה מקצוע היא מתמחה? 3) מרוצים מהמורה? 4) מבין כל המקצועות, איזה מקצוע אתם בטוחים שלא תבריזו ממנו? 5) מתגעגעים לרמי?
6) יש בגרויות השנה? 7) במה יש בגרויות השנה? 8) התגעגעתם לבצפר? 9) מיציתם את החופש? 10) גמאתם מדברים עליו כיאלו שהוא נגמר? 11) תבטיחו לעצמכם שהשנה כן תשקיעו בלימודים? 12) בטוחים שתבטיחו כמו כל שנה ולא תשקיעו? 13) והמנהל/ת? הוא עומד/ת אצלכם בשער כל בוקר? 14) תקנו תלבושת אחידה או לא תקנו תלבושת אחידה? 15) תצטרכו לקום כשהמורה נכנס? 16) נשארים אותו הרכב כיתתי? 17) תעשו שיעורי בית כשיתנו לכם? 18) נתנו לכם שיערוים לחופש? 19) אם נתנו לכם, עשיתם אותם? 20) אוהבים אותי?

INfcted CabDagE

New member
נמ../images/Emo9.gif

1) איפה תהיו ב-1 לספטמבר? בבצפר? 2) איזו מורה תחנך אתכם? באיזה מקצוע היא מתמחה? אותה מורה שהייתה לי שנה שעברה, היא גם מורה למתמטיקה.. 3) מרוצים מהמורה? לא
4) מבין כל המקצועות, איזה מקצוע אתם בטוחים שלא תבריזו ממנו? היסטוריה/ אזרחות, כי נתי מלמד אותם
.. 5) מתגעגעים לרמי? שזה? 6) יש בגרויות השנה? לא תודה 7) במה יש בגרויות השנה? אין
8) התגעגעתם לבצפר? לא. 9) מיציתם את החופש? אנלא יודעת אם מיציתי, אבל אני בהחלט אתחיל את השנה עם כוחות מחודשים.. 10) גמאתם מדברים עליו כיאלו שהוא נגמר? קצת כזה 11) תבטיחו לעצמכם שהשנה כן תשקיעו בלימודים? כן 12) בטוחים שתבטיחו כמו כל שנה ולא תשקיעו? משו כזה P: 13) והמנהל/ת? הוא עומד/ת אצלכם בשער כל בוקר? חס וחלילה
14) תקנו תלבושת אחידה או לא תקנו תלבושת אחידה? אקנה. 15) תצטרכו לקום כשהמורה נכנס? לא 16) נשארים אותו הרכב כיתתי? לצערי. 17) תעשו שיעורי בית כשיתנו לכם? תלוי P: 18) נתנו לכם שיערוים לחופש? לא :) 19) אם נתנו לכם, עשיתם אותם? -- 20) אוהבים אותי? לא מכירה אותך :) לילה טוב :)

Hadar g

New member
../images/Emo26.gif

) איפה תהיו ב-1 לספטמבר? בבצפר אני מניחה? 2) איזו מורה תחנך אתכם? באיזה מקצוע היא מתמחה? אין לי שמץ נדע שבוע הבא...ונראה שזה מורה זכר בכלל...התמחות יחב"ל S: 3) מרוצים מהמורה? לא מכירה אותו... 4) מבין כל המקצועות, איזה מקצוע אתם בטוחים שלא תבריזו ממנו? אנגלית ולטינית
5) מתגעגעים לרמי? בטחח חולה עליו 6) יש בגרויות השנה? אא...כן..אמאאא8 -* 7) במה יש בגרויות השנה? בלשון...לא יודעת אם בעוד משו... 8) התגעגעתם לבצפר? לאאא... 9) מיציתם את החופש? כן..אבל שלא יגמרר... 10) גמאתם מדברים עליו כיאלו שהוא נגמר? לא 11) תבטיחו לעצמכם שהשנה כן תשקיעו בלימודים? אני חכמה. אנלא צריכה להשקיע. חע
12) בטוחים שתבטיחו כמו כל שנה ולא תשקיעו? 13) והמנהל/ת? הוא עומד/ת אצלכם בשער כל בוקר? לא יודעת נו...בצפר חדש...אבל בקודם כן..שיירת מורות 14) תקנו תלבושת אחידה או לא תקנו תלבושת אחידה? קניתי אתמול :'( 15) תצטרכו לקום כשהמורה נכנס? אא...כן, אני מניחה... 16) נשארים אותו הרכב כיתתי? לאאאא :'''''''''''((((( 17) תעשו שיעורי בית כשיתנו לכם? כן...את הרוב=\ 18) נתנו לכם שיערוים לחופש? טחח לא נו באמת...למי נותנים?! 19) אם נתנו לכם, עשיתם אותם?
20) אוהבים אותי? לא...זה שאלון שעושה דיכאון... בלע. תיכון זה מרושע.

1Reebok

New member
חרא זבל מניאק זבל חרא

לא רוצה בצפר
1) איפה תהיו ב-1 לספטמבר? בגיהינום, מפיסטו!!! 2) איזו מורה תחנך אתכם? באיזה מקצוע היא מתמחה? המורה של שנה שעברה.. היא מומחית לספרות! 3) מרוצים מהמורה? כן, נחמדה. 4) מבין כל המקצועות, איזה מקצוע אתם בטוחים שלא תבריזו ממנו? ספרות נו. 5) מתגעגעים לרמי? מי זה רמי?!?!?!?!?!?!??!?!?! 6) יש בגרויות השנה? כן, יותר מדי. 7) במה יש בגרויות השנה? מתמטיקה, אולי ספרות.. אנגלית? לא יודע!@#(%*#(! תנ"ך. 8) התגעגעתם לבצפר? פאקינג לא. לאנשים כן נו. לא ללימודים
9) מיציתם את החופש? מיץ, לא. 10) גמאתם מדברים עליו כיאלו שהוא נגמר? כן@%* 11) תבטיחו לעצמכם שהשנה כן תשקיעו בלימודים? לא!! 12) בטוחים שתבטיחו כמו כל שנה ולא תשקיעו? לא. 13) והמנהל/ת? הוא עומד/ת אצלכם בשער כל בוקר? מנהלת מפגרת. לא. 14) תקנו תלבושת אחידה או לא תקנו תלבושת אחידה? קניתי כבר. 15) תצטרכו לקום כשהמורה נכנס? לא, זובי. 16) נשארים אותו הרכב כיתתי? כן. 17) תעשו שיעורי בית כשיתנו לכם? חובה. 18) נתנו לכם שיערוים לחופש? יותר מדי. 19) אם נתנו לכם, עשיתם אותם? לא. 20) אוהבים אותי? מאוד.

MikeY fReAk

New member
אני../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

1) איפה תהיו ב-1 לספטמבר? בשירותים בבצפר, פורצת בבכי
2) איזו מורה תחנך אתכם? באיזה מקצוע היא מתמחה? אין לי מושג ואני מתאדה מרוב מתח 3) מרוצים מהמורה? ... 4) מבין כל המקצועות, איזה מקצוע אתם בטוחים שלא תבריזו ממנו? אנגלית 5) מתגעגעים לרמי? חח מה?
6) יש בגרויות השנה? לא, שנה הבאה 7) במה יש בגרויות השנה? 0 8) התגעגעתם לבצפר? לא, אפילו לא קצת. 9) מיציתם את החופש? לא בדיוק 10) גמאתם מדברים עליו כיאלו שהוא נגמר? לא 11) תבטיחו לעצמכם שהשנה כן תשקיעו בלימודים? הבטחתי כבר. (אבל לא הבטחתי לקיים) 12) בטוחים שתבטיחו כמו כל שנה ולא תשקיעו? לא. 13) והמנהל/ת? הוא עומד/ת אצלכם בשער כל בוקר? לא:S 14) תקנו תלבושת אחידה או לא תקנו תלבושת אחידה? אין לנו תלבושת אחידה 15) תצטרכו לקום כשהמורה נכנס? כן 16) נשארים אותו הרכב כיתתי? לא 17) תעשו שיעורי בית כשיתנו לכם? את רובם לא 18) נתנו לכם שיערוים לחופש? לא 19) אם נתנו לכם, עשיתם אותם? .. 20) אוהבים אותי? המון

shiroosh999

New member
מגיבה לעצמי ../images/Emo13.gif

1) איפה תהיו ב-1 לספטמבר? בבצפר, ממררת בבכי על המורה שעומדת מולי. 2) איזו מורה תחנך אתכם? באיזה מקצוע היא מתמחה? מורה לרוסית, רכזת של כיתות מדעיות בבצפר. 3) מרוצים מהמורה? לע 4) מבין כל המקצועות, איזה מקצוע אתם בטוחים שלא תבריזו ממנו? מתמטיקה, היסטוריה, לשון. 5) מתגעגעים לרמי? כה. 6) יש בגרויות השנה? כה 7) במה יש בגרויות השנה? מתמטיקה, לשון, והיסטוריה. 8) התגעגעתם לבצפר? לע 9) מיציתם את החופש? כה 10) גמאתם מדברים עליו כיאלו שהוא נגמר? כה
11) תבטיחו לעצמכם שהשנה כן תשקיעו בלימודים? כה 12) בטוחים שתבטיחו כמו כל שנה ולא תשקיעו? כה 13) והמנהל/ת? הוא עומד/ת אצלכם בשער כל בוקר? כה
14) תקנו תלבושת אחידה או לא תקנו תלבושת אחידה? נקנה. 15) תצטרכו לקום כשהמורה נכנס? כה. 16) נשארים אותו הרכב כיתתי? כה 17) תעשו שיעורי בית כשיתנו לכם? כה 18) נתנו לכם שיערוים לחופש? כה =/ 19) אם נתנו לכם, עשיתם אותם? עוד לא 20) אוהבים אותי? בטח שאוהבים אותך! אי אפשר לא לאהוב אותך! את כל כך מתוקה. אני סובלת מחוסר באהבה

Cold As Death

New member
יש להכניס נושא להודעה.

1) איפה תהיו ב-1 לספטמבר? בבצפר? 2) איזו מורה תחנך אתכם? באיזה מקצוע היא מתמחה? אין לי מושג, נורא מקווה שהמחנך מהשנה שעברה, הוא הכי נחמד בארץ. 3) מרוצים מהמורה?אם זה יהיה הוא, מאוד. 4) מבין כל המקצועות, איזה מקצוע אתם בטוחים שלא תבריזו ממנו? אין דבר כזה
אם אני חושבת על זה, אין מקצוע שלא הברזתי ממנו. 5) מתגעגעים לרמי? כן נו, אפילו שהוא שונא אותי
6) יש בגרויות השנה?לאלאלאלא.
7) במה יש בגרויות השנה? איןואיןואיןואין.
8) התגעגעתם לבצפר?בקטנה. 9) מיציתם את החופש?בערך...כן. אפשר להגיד שכן. 10) גמאתם מדברים עליו כיאלו שהוא נגמר? כן נו, עוד 8 ימים ;[[[ 11) תבטיחו לעצמכם שהשנה כן תשקיעו בלימודים?לא נו, הפסקתי לשקר לעצמי. 12) בטוחים שתבטיחו כמו כל שנה ולא תשקיעו?אבל אני לא מבטיחה נו. 13) והמנהל/ת? הוא עומד/ת אצלכם בשער כל בוקר?לא. אני לא עוברת בשער בבוקר. 14) תקנו תלבושת אחידה או לא תקנו תלבושת אחידה?אין תלבושת אחידה
15) תצטרכו לקום כשהמורה נכנס?לא. 16) נשארים אותו הרכב כיתתי?לא יודעת... 17) תעשו שיעורי בית כשיתנו לכם?אולי...תלוי נורא במורה, במקצוע ובמצב הרוח. 18) נתנו לכם שיערוים לחופש?לא. 19) אם נתנו לכם, עשיתם אותם?לא נתנו. 20) אוהבים אותי? לא מכירה אותך

|ג'ירפה|

1) איפה תהיו ב-1 לספטמבר?חח,לא בביצפר.תקנאו תקנאו.:| 2) איזו מורה תחנך אתכם? באיזה מקצוע היא מתמחה?אין יל מושג. 3) מרוצים מהמורה?:| 4) מבין כל המקצועות, איזה מקצוע אתם בטוחים שלא תבריזו ממנו?אההה..ספרות נדמה לי.למרות שהמורה נותנת לך רצון להתאבד.אה,ודרמה.כי כי כי זה דרמה.סופסוף מורה אמיתית לדרמה!שיודעת ללמד באמת.זה דבר עצום. 5) מתגעגעים לרמי?ברור. 6) יש בגרויות השנה?לא. 7) במה יש בגרויות השנה?נו די כבר. 8) התגעגעתם לבצפר?לא.החופש רץ השנה. 9) מיציתם את החופש?לגמרי. 10) גמאתם מדברים עליו כיאלו שהוא נגמר?משתדלת שלא.חחח ביומשבת אז סתם,יאיר ישב לבד,אז-"יאיר למה אתה לבד?"-"ממ..חושב על השבועיים הקרובים.."-""מה יש בבועיים הקרובים?"-"את מתחילה ללמוד,אני נשאר בודד;|" חה. 11) תבטיחו לעצמכם שהשנה כן תשקיעו בלימודים?לא נראה לי שאני אוכל.אבל שיהיה. 12) בטוחים שתבטיחו כמו כל שנה ולא תשקיעו?חחח כה 13) והמנהל/ת? הוא עומד/ת אצלכם בשער כל בוקר?חחחח כןן!!זה כזה טוב!גם המנהל של החטיבה וגם של התיכון!אבל חכו שיתחיל הגשם.. 14) תקנו תלבושת אחידה או לא תקנו תלבושת אחידה?כבר יש לי מאות כאלה בארון.זה חולצות שולטות,נו. 15) תצטרכו לקום כשהמורה נכנס?חחחח לא. 16) נשארים אותו הרכב כיתתי?לא.כמה עוזבים.;| 17) תעשו שיעורי בית כשיתנו לכם?תלוי במה. 18) נתנו לכם שיערוים לחופש?לא. 19) אם נתנו לכם, עשיתם אותם?לא. 20) אוהבים אותי?שיר,אני אוהבת אותך המון המון המון המון המון.

למעלה