הממ.. יש לי בקשה

milkshakit

New member
הממ.. יש לי בקשה

אני מחפשת משפטים יפים מסרטי אימה/מתח.. משפטים כאלה שמשאירים את החותם שלהם עלינו..שאומרים בהם דברים נכונים ויפים.. מי שיודע על כמה שיביא לי פליס... תודה רבה :)

DoctorSatan

New member
הנה משפט די נכון:

"When there's no more room in hell, the dead will walk the earth" משפט זה נאמר על ידי כומר כשנשאל למה לדעתו הזומבים משתלטים על העולם ב"שחר המתים" המחודש.

elenwee

New member
יש עוד משפט

מסרט מתח דווקא: "Guns don't kill people People Kill People"

ח

חציל לעזאזל

Guest
כמובן כמובן

i see dead pepole:) החוש השישי המשפט הכי הכי מוכר בארץ :)

milkshakit

New member
חח תודה אבל רציתי כאילו משפטים

פחות מוכרים.. :) אבל תודה בכל זאת (;

../images/Emo66.gifאחרי שקראתי את ההודעה

הבנתי שהמשפט כל כך מוכר אבל לא ראיתי עדיין את "שחר המתים" (*שיעול בעיות בתקציב האישי שלי *שיעול*) אז חיפשתי וחיפשתי ומצאתי! בקומיקס "Dawn of the Dead" אומרים את אותו המשפט (ולא להגיד שזה הפתיע, סתכלו על השם
) אישית, אני לא יודעת מה יצא קודם, אבל סביר להניח שהקומיקס יצא קצת לפני הסרט בכדי לקדם אותו ועל כל נאמר:"עולם הקומיקס שולט, הצטרפו והתמכרו"
אז המסר הכללי של ההודעה בעצם זה שמי שאהב את הסרט יכול לקנות את ה-TPB של הקומיקס ולקבל את הסרט באומנות חדשה. קישור לחברת IDW שהוציאה את הקומיקס.

Nino Schibetta

New member
הנה הכי מוכר...

"hail to the king baby" ברוס קמפבל ב"Evil Dead II" המשפט היה כל כך מפורסם בסרט הזה שבסוף עשו לזה משחק על שם המשפט. הנה לינק למשחק

elenwee

New member
המשפט היה בסרט השלישי

והוא ביקש משפטים מסרטים לא כל כך מפורסמים. ומשפטים יחסית חכמים.... ועל המשחק ידעתי מזמן...

הנה משפט נחמד :)

"Welcome to my world...BITCH" של פרדי מהסרט פרדי נגד ג'יסון מת על המשפט הזה!!! :D

ליאורנר

New member
יש משפט יותר מפורסם מסיוט ברחוב אלם

בסגנון הזה welcome to prime time bitch[נאמר בסיוט ברחוב אלם 3]

zoetrope

New member
עוד...

-If you hang onto the past you die a little each day. -Every man... every man has to go through hell to reach paradise. Cape Fear -Mother is the word for god on the lips and hearts of all children -Childhood's over the moment you know you're gonna die -Everyman's got a devil and you can't rest till you find him The Crow -We see a deadly sin on every street corner, in every home, but we tolerate it because it's common , it's trivial. We tolerate it morning, noon, and night. -Apathy is a solution. I mean, it's easier to lose yourself in drugs than to cope with life. It's easier to steal what you want than to earn it. It's easier to beat a child than it is to raise it. Hell, love cost, takes effort work. Se7en -People think that Hell is fire and brimstone and the Devil poking you in the butt with a pitchfork, but it's not. Hell is when you should have walked away, but you didn't. Romeo Is Bleeding

למעלה