הממ...יש משהו!!

LIORSHEM_TOV

New member
שור

שלום לך !! רציתי לשאול לגבי מזל שור אבל טיפ טיפה יותר ספציפי 8.5.77. תודה ממני

ובכן, למה הכוונה יותר ספציפי?

אם אתה רוצה לפי מפת לידה - תוסיף שעת לידה... בכל אופן זה פחות או יותר כל מה שיש לי להגיד על מזל שור... יש לך משהו ספציפי שאתה רוצה לדעת??

LIORSHEM_TOV

New member
שבתאי??

אהלן !! רציתי לדעת לגבי הצד המקצועי.תכונות.ועוד תודה שבי ממני

שור, ויעל ארגמן בלבלתם אותי... 8-(

ליאור שם טוב, אם אתה רוצה שאני אפרט לך על תחומים מסויימם, אנא רשום בצורה מסודרת את פרטיך כולל שעת לידה!!! בתודה - שבי ;-)

LIORSHEM_TOV

New member
יאללה שבי!!

שלום שבי!! מה המצב ?מקווה שהפעם תיהיה איתי ותענה לי {בחיאת שבי}יותר מדוייק ויותר קרוב{לא קשה נכון}.רק בלי השמנת יתר ובלי חרטות... בקיצור,נולדתי ב-8.5.77 בשעה 12:00 זהו פחות או יותר,עכשיו מה שאני רוצה לדעת למשל :תכונות,הצד המיקצועי שטמון בי ואני לא יודע,א..הצד הרגשי שאני לא מספיק מודע אליו ו,,המזל הבאמת מתאים לי והקרובים אליו,ומה שמסביב. אחי שבי,מקווה שתיתן לי תשובה מכל הלב וכמה שיותר מדוייקת. ובאמת תודה מכל הלב אוהב אותך ליאור

TaKSR

New member
את טועה עכשיו בגדול

הוא לא מסוגל לענות לך על השאלה בפורום אתם צריכים להפגש כדי שהוא יענה לך וחוץ מזה הוא רק קצת יותר מחובב בעניין הזה והוא בכל מקרה לא מוסמך לזה ככה שהוא קנראה רק יתן לך עצה ולא משהו סימלי שתוכל לאמין בו כי יש סיכוי שזה לא יהיה מדוייק או נכון ולא שאני מפקפק בו כי הוא חכם מאוד בעניין הזה אבל הוא לא יכול לתת לך תשובות כמו שאתה רוצה הוא לא יכול ואולי הוא ינחש אבל חוץ מרמזים לא אתה כבר יודע לאיזה מקצוע אתה רוצה ללכת בהמשך ואת התכונות זה ממש לא קשה לתת לך כל מי שחובב בנושא כאן ובעניין הרגש אפילו לא כדי לך לשאול כרגע פשוט תקרא את כל ההודעות האחרות יש בהם כבר תשובה לך בכל אחד ואחד מהם הוא כל שניים אבל בעניין הרגש אם לא תתאהב לא תגלה מה יש בך כל מה שיש בך וזה הדבר הכי טוב שיכול לקרות! ואתה לא יכול לשאול אותו אם איזה מזל אתה יכול לעשות מערכת יחסים כי אחרי הכל יש גם את מזל העולה שחשוב שמשתנה אצל כל אחת אחרת שתפגוש וגם כל מזל מתאים לשאר המזלות יש רק כאלה שיכולים לנצל את החסרונות שלהם אם היתרונות של מזל אחר אבל רק אהבה תחריע כאן את זה כי אתה תוכל להינשא לכל אחת לפי מזל השמש שלה אבל זה יהיה מערכת יחסים ריקה בתכלית כי אין בה הרבה מאוד אהבה משניכם יש רק התאמה תחשוב על זה קצת ותבין מה עומד מאחורי מילותי והים לא אז רק שתדה שלא התכוונתי לפגוע בך רק לציין בעיה בשאלה שלך בתקווה שזה עזר לך בכל דרך שעזר בהצלחה בחיים ובגילוי העצמי שלך tksr

ליאור...

ובכן, tksr צודק... ואני באמת ממליץ לך ללכת לקריירה שאתה רוצה ואוהב - ורק אתה יודע איזו קריירה זו! כי אם אתה אוהב אותה אז היא מתאימה לך - וטיפ (לא אסטרולוגי) ממני אליך: אל תעבוד בעבודה שאינך אוהב... ולהיפך: תמיד תעבוד רק בעבודות שאתה אוהב. מה שכן - לפעמים אנשים מרגישים קצת כלואים במקום העבודה שלהם, כי היא נוגדת את האופי שלהם.. אבל האופי שלהם גם מחשיב חשיבות יתר לבטחון כלכלי והם מפחדים להתפטר... אני לא יודע מה הבעיה שלך בקריירהף ואני גם לא אמליץ לך לשנות אותה (שזה יהיה על מצפוני?) אבל אם יש לך אפשרות לעבוד במשהו שאתה אוהב, אני אתן לך תשובה לא מחייבת, קפוץ על ההזדמנות. ובקשר לאהבה.. מה בעצם אתה שואל אותי למי אתה מתאים? או איך אתה מתנהג במערכות יחסים? אם שאלת את השאלה הראשונה, אז TKSR אמר דבר מצויין, אני לא יכול לבוא ולהגיד לך שמתאים לך מזל טלה, והבחורה הבאה בת מזל טלה שתפגוש בכלל תהיה דומה יותר לדגים (מהשפעות מגוונות במפת הלידה).. ומה זה בכלל משנה מה המזל שלה? תתחיל לחפש אהבה לפי המזל של הנשים איתן אתה יוצא? אם יש ``קליק`` ביניכם, אז יופי! תעבוד על זה! ואם לא.. אז זה באמת משנה אם היא טלה? (זה לא שאני אומר שטלה מתאם לך או משהו!!). אם שאלת את השאלה השנייה... אז נראה לי שאתה מכיר את עצמך הכי טוב כדי לדעת איך אתה מתנהג באהבה... בכל אופן אם יש לך שאלות יותר כלליות ולא אישיות.. אני תמיד לשרותך - ואשמח לענות לך אז שיהיה הרבה מזל טוב.. ;-) שבי

TaKSR

New member
וגם אני לשרותך

אם כמובן תרצה עוד דעה לשאלות שלך שתי דעות לרוב עדיפות על אחת? אני חושב שכן אבל תחליט לבד

TaKSR

New member
חחח

אני כבר חשבתי על זה ואני רואה שגם אתה מה אתה אומר זה יבלבל אותו לגמרי? קראת את הספר של לינדה גודמן? סימני כוכבים? ותענה בהקדם אם תוכל בבקשה

אני אגלה לך סוד...

קראתי את סימני שמש - ספר מצויין!!! אבל בקשר לסימני כוכבים... חוץ מהפרקים על נומרולוגיה, צלילים וצבעים - אני בכלל לא מסכים איתה!!! והנה הסוד שהבטחתי לגלות: היא כותבת בספר שלה שאפשר לחיות חיי נצח נכון? אז יש לי מבזק חדשות בשבילך - היא מתה לא מזמן!!! חוץ מזה שכל פעם שאני נתקל בסוגיה הזו של חיי נצח - אני לא יכול שלא להזכר בפסוק: ``כי מאפר באת ולאפר תשוב..`` (בראשית) איך אתה התרשמת ממנו?

TaKSR

New member
אני לא ידוע עדיין

אני לא רוצה להגיד שאין כזה דבר חיי נצח ואם היא כתבה את זה כך אולי יש והיא לא הצליחה להגיע לזה אולי מישהו הרג אותה ונגד זה אין שום דרך לעצור אם יחיו אותה היא ישר תמות שוב אז אם יש ועדיין לא גילו את הדרך אני עדיין לא מוכן לא לאמין שזה לא קיים דעתי

חיי נצח... האומנם?

ובכן זה אולי מתאים לפורום רוחניות... אבל לפי טענתה אי אפשר למות כשזכית לחיי נצח! והיא כן הצליחה להגיע לזה כי היא טוענת שהיא בת 300 ומשהו (AS IF) ובקשר לזה שעדיין לא גילו את הדרך... ובכן איזה דרך? היא מתה... עובדה. שאני אביא לך את אילנה דיין? שבי

TaKSR

New member
אז..

לא הבנת אותי כל כך נכון לא אמרתי בכלל על הדרך שלה נגיד שיש דרך לחיי נצח ועדיין אף אחד לא גילה אותה (לא הדרך שלה) אז אם לא גילו אותה ונגיד שיש למה להתיאש או לוותר? רק בגלל שמישהי כתבה כמה שורות על גבי ספר? אני לא חושב שזה יכול לשנות כל כך אבל היא איתה בת מזל טלה הגאווה שלא סיבכה אותה אי אפשר להגיד שבן מזל תאומים יוותר אי פעם על כזה דבר אבל בני מזל טלה הם בעיתיים קצת אז לא חשוב כל כך להקשיב להם תמיד הם לפעמים לא שמים לב למה שהם אומרים נכון?

אוקיי, נגיד שהבנתי אותך...

קודם כל - מה זאת אומרת טלה לפעמים לא שמים לב למה שהם אומרים? כולם ככה לפעמים... זו לא ``תכונה``, לפעמים מדברים מהר ומתבלבלים... יכול להיות שזה קורה הרבה לטלה, אבל אני בטוח שהספר הזה עבר הרבה הגהות לפי יציאתו לאור, כך שאני חושב שהיא ידעה טוב מאוד על מה היא מדברת. דבר שני.. תאמין לי שגם התאומים יוותר בחיפושיו! למה אתה חושב שהוא נחשב למזל שטחי ? הוא מאבד עניין ועובר הלאה... אבל זו לא הנקודה! חיי נצח ייתכן וקיימים ואיש עדיין לא גילה את ``מעיין הנעורים``, ייתכן מאוד אפילו... אני לא מאמין בזה, סורי. איש באמונתו יחיה... ואתה יודע מה? אני אהיה שמח מאוד אם אתה תהיה הבא שתגלה את חיי הנצח... בהצלחה ;-) שבי

TaKSR

New member
תודה לך ואתה מכמי לי

אבל אני ממש לא רוצה למצוא את זה ואני גם לא רוצה לחיות לנצח אני רק רוצה מישהי אחת שתהיה איתי לא משהו אחר כלום רק אותה אני רוצה אולי אחרי זה אני ישקול את ההצעה שלך לגבי מציאת ה``מעיין``

למעלה