הממ..לא בטוח שהגעתי למקום הנכון..

הממ..לא בטוח שהגעתי למקום הנכון..

אבל יש לי שאלה. החלטתי ללכת על תרומת זרע ולהביא ילד לעולם. כרגע אני מחכה לוועדה הרפואית של קופת החולים שלאחריו (אני חושבת) אני מופנית למכון לפיריון. השאלה שלי היא, מה אפשר לבקש בשאלון התאמת הזרע? האם יש אפשרות לבקש זרע שיש לו בגנטיקיה אפשרות לתאומים? האם אפשר להקפיא מאותו אחד עוד זרע על מנת שבעוד כמה שנים ארצה עוד ילד? אשמח אם תענו לי או שתפנו אותי לפורום המתאים. תודה.

T w e e t y

New member
ראשית ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הגעת בדיוק למקום הנכון
צר לי שאני לא כל כך פה בשביל לענות, אבל יש פה יאמבה בנות מקסימות שעוד יענו לך על הכל. אז ככה,,,לבחור תורם עם סבירות גנטית לתאומיים, אני חוששת שזה בלתי אפשרי, ומה בדיוק לבחור זה תלוי בך. יש פה בנות שבחרו תורם, שיהיה כמה שיותר דומה בצבעים ובשאר הנתוניים אליהן, ויש שבחרו לממש את הפנטזיות הכי כמוסות שלהן - כמוני למשל
ויש שבחרו על"פי מוצא מקצוע וכד" וכן, יש לך אפשרות להקפיא עוד מנות מהתורם הנבחר, כדי שתהיה לך אפשרות בעתיד להביא גם אחים מאותו האב לצאצא הבכור שלך. בהצלחה

תודה רבה לך ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

עזרת לי מאוד...זה באמת חשוב לי לדעת שאפשר להקפיא עוד זרע מאותו תורם. יש אתר שבו אוכל למצוא יותר פרטים על השלבים ו/או הזכויות כאם חד הורית?

קצת פרטים

אני מצרפת לך 2 לינקים שיוכלו אולי לעזור לך במציאת המידע שאת מחפשת. באתר של הורים, חפשי בתפריט מימין חד-הוריות, ושם תוכלי לדפדף ולקרוא. אם יהיו לך שאלות ספציפיות, את מוזמנת לשאול, כולנו פה בשלבים כאלה ואחרים של החד-הוריות, כך שתמיד יש מי שיכולה לתרום מנסיונה וידיעותיה. בהצלחה.

תודה. הלינקים עזרו להבנה נוספת

אבל יש לי עוד כמה שאלות...יש לי המון שאלות
1. כמה זמן לוקח מהרגע שיש טופס 17 והפנייה למכון לפריון. 2. האם אני יכולה לבחור לאיזה מכון פריון לגשת. 3. ואם אני זו שבוחרת...לאיזה מהם ללכת. 4. ובכלל כמה זמן לוקח כל התהליך מהרגע שבעצם פניתי למכון לפריון טוב...זה בינתיים. כי יש לי עוד שאלות אוף...זה פשוט נורא קשה להחליט מה לעשות ולאן ללכת.

T w e e t y

New member
קלי קלוטו../images/Emo151.gif

את בוחרת לאיזה בנק זרע ללכת, ואת יכולה כבר עכשיו לפנות אליהם כדי לקבל אינפורמציה ראשונית בטרם את מחליטה. בעקרון זה עובד ככה,,,באיזה קופה את? נניח שמכבי לשם ההסבר הראשוני,,, את פונה למכון בריאות האשה שקרוב לאיזור מגורייך,,,ויאללה לעבודה
הם נותנים לך הפניה לבנק הזרע שבחרת - בלי הפניה לא תוכלי לרכוש מנה, אבל בלעדיה תוכלי להגיע רק לשם קבלת אינפורמציה. התהליך כולו הוא מהיר,,,שולחים אותך לבדיקות על מנת לראות את הפרופיל ההורמונלי שלך, ומיד עם קבלת התוצאות את מתחילה ,,,,,ו,,,,,,,,,מזל טופפפפפפפפפפפפפפפפפ
יאללה מחכה לבשורות טובות

מתוקה אחת...

אני כבר אחרי הבדיקות ולפני התור אצל הגניקולוג (הבנתי שאני צריכה ממנו הפנייה). איך אדע איזה מכון לבחור ? יש לך איזו המלצה, ידע מוקדם? כי הבנתי שלא בכולם נותנים לבחור, יש כאלה שעושים בשבילך את הבחירה. לחץ... אוף ואני בקופת חולים "מכבי", יש טיפים ? המון תודה על התשובה. אין לך מושג שאיזו התלבטות אני.

למעלה