הממ..מיקו משופר

RavkatRafi

New member
הממ..מיקו משופר

..ואני מקווה שאיציק לא יתבאס.. בעוונותיי אני מסתובב גם בפורומים נוספים ברשת והנה - הפתעה - בתוך דיון על שחמט הגיעו לנושאי ארמסטרונג וסמים - הקטיגור התורן הוא כמו מיקו שלנו אבל קצת יותר מנומק ועובדתי. הקישור מצורף - ההתייחסויות הרלוונטיות הן פסקה מס' 235451 ובעיקר מ 234674 ואילך.(הפסקות לא מסודרות לפי הסדר - זהירות קצת מבלבל). יש שם גם הפניה שבה דייויד מילאר מבפר למה הוא לקח... וכדי לסיים בנימה יותר חיובית הפניה ליומן ולראיון עם פלויד לאנדיס - מאושיות הטור האחרון, שמספק המון תובנות על החיים בפלוטון - מומלץ בחום. מי בא לפונדו בשבת ?? רפי

האאא סוף סוף גילינו מה לאנס אמר

ללאנדיס... הוא הציע לו לנצח בשלב!!! חשב (לאנס) שאולריך וקלודן לא ירדפו אחרי לאנדיס לאנדיס ברח בירידה אבל אולריך רדף אחריו ולאנס היה חייב לשבת לאולריך על הגלגל. ואז לאנדיס ניסה שוב לברוח ושוב תפסו אותו אז הוא (לאנדיס) החליט שלאנס יכול להאיץ טוב ממנו בספרינט וככה קיבלנו את הספרינט המדהים בו לאנס איבק את קלודן מ- 75 מטר... כמה פשוט, כשיודעים את האמת... ומגלים שזה בדיוק כמו התחרות לשלט בפלוטון השכונתי בשבת....

והשורה התחתונה היא הכי מעניינת

לאנדיס יהיה בוואלטה!!! מי יוביל את USPS לוואלטה? אזבדו?? יהיה מעניין לראות את לאנדיס בוואלטה בלי לאנס

לנדיס היה גם שנה שעברה בוואלטה,

והיה בורג חשוב במכונה שעזרה להראס לזכות בוואלטה. לפי דעתי הוא לא יהיה המוביל של USPS, המובילים יהיו בלטרן או אזבדו.

ido mazor

New member
בדיוק מה שחשבתי

בסוף העלייה הארוכה הייתי בטוח שלאנס אמר לפלויד: תודה על כל העבודה הקשה בשבילי, עכשיו לך ותנצח בקטע.

מצטער להשבית את שמחת הגילוי

אבל הוא מאוחר. מי שמתעקש יכולל למצוא את זה כבר באותו הערב לאחר שהסתיים הקרע ולמחרת באין ספור אתרי אינטרנט ועיתונים יומיים. ארמסטרונג עצמו אמר זאת לאחר הקטע.

טיראן מ

New member
אכן כך ...

והנה ציטוט של הדו-שיח מהאתר הרשמי של הטור. As he led an elite group of five over the final summit, Armstrong turned to Landis and asked, How bad do you want to win a stage of the Tour de France? .Real bad, came Floyd's reply. .How fast can you go down a hill? .Real fast! .So, concluded Armstrong, run like you stole something! Landis didn't need any more prompting. Like a bullet out of a gun he was gone. Real fast was no exaggeration. But, alas poor Floyd, he's not the only one who had the nerves and the energy to ride that way. On a day that concluded with a 13 kilometer descent Jan Ullrich was another man who doesn’t believe that there's any place for gifts in the Tour.

למעלה