הממ...משעמם...מישהו פה

Ker 15

New member
אני מאוד נואשת..בואו נתחיל משחק...

יש למישהו רעיון?

משחק ציטוטי לובה../images/Emo70.gif

הנה אני מתחיל: קודם אמרת רצה סכין גילוחה, עכשיו אמרת רצה מחזיר סכין גילוחה... הלכת מפה, לא קנה פה יותר... קנה בקסמס, קנה בג'מבה, קנה בריבוע כחולה...

Ker 15

New member
וואי..אני לא ממש זוכרת אבל הנה:

"אמרת רוצה 200 גרם קניאק ומקבלת קבנס חינם חינם עכשיו אומרת לא רוצה 200 גרם קניאק חינם ומקבלת קבנס חינם חינם?!@#!@$@%@#^"

Ker 15

New member
אני די בטוחה שזה היה 200 לא?

anyway... יש לי רעיון למשחק חדש: כל אחד שם תמונה של תשוקות וכותב מה האנשים בתמונה חושבים אני אתחיל: לואיס: דמט שוב שכחתי ללבוש תחתונים...המ...לא נורא לא כל כך מצחיק אבל אני אשתפר

Ker 15

New member
חי חי יש לי אחד טוב../images/Emo9.gif

מיגל: "לא פלא שהיא שמה פוש-אפ"

אוקיי, הנה שלי:

תרזה אומרת בראשה: "או אית'ן, זה הגורל, we are ment to be!" אית'ן אומר בראשו: "הממממ, אני צריך למצוא דרך להחזיר את תרזה לצ'אק..."

Ker 15

New member
עוד אחת:

וויטני: "אוקיי אני חייבת לא לחשוב על צ'אד יותר ....טוב אז טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניס טניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסטניסה

python 4

New member
בוקר טוב!

לואיס חושב לעצמו: "אוף.. עוד פעם הגרייס הזו שמה את היד שלה על התחת שלי.. איך אני ידחה אותה בעדינות?"

Ker 15

New member
חח...עוד אחת../images/Emo132.gif

אית'ן:דמט...להפקה הזאת אין תקציב בשביל פן?!

Ker 15

New member
היי רעות גם את ערה...אולי תצטרפי

לשרשור...חסר הנושא..חסר המטרה הזה ?

בסדר..... בסדר....

כל מי בא פה רצה מרגיז בלובה! התחלה אַמֵרת רצה יולדת טבעית טבעית בלי אפידרל. ולובה אומרת פז'לסטה שכבת מיטה דחפת דחפת יוצא תינוקה. ואז מתחיל צירות לידה וילדה צועקת אהה אהה רצה אפידרל. ולובה אומרת אהה קודם לא רוצה אפידרל עכשיו אומרת רצה אפידרל. ולובה מביא זה אפידרל ואז אמרת רצה רק זריקה מזרזת ולובה מביא מזרזת. ואז אומרת רוצה עם דולפינה ולובה מביא דולפינה. ובא מנהל מחלקה ושואל כמה תינוקות בא בלובה ולובה אומרת אחד בא בא בלובה כי רק דולפינה ורק זרזת ורק אפידרל אפידרל. לקחת בטן שלך הלכת מפה! הלכת הדסה עין כרם, הלכת אסף זה רופא, הלכת ביוספיטלה, לא בא בלובה יותר בחיים שלך...

אני ממשיך

אבל זה אחרון, כי אני רוצה ללכת לישון. here goes: קודם אמרת רק חלב, אחר כך אמרת רק סיגריות, עכשיו אמרת יאללה יאללה. מה לובה כלב, רצה סיגריות, אחר כך רצה שקדות מרק, שקדות מרק, יאללה יאללה.

Ker 15

New member
אל תלכו לישון.......המפלצות יאכלו

יאכלו אתכם..הנה אחת שכמעט אכלה אותי אתמול...עדיין יש לי סיוטים

python 4

New member
לובה פוגשת את סימון:

קודם אומרת רוצה זה צ'אד, אחרי זה אומרת רוצה זה וויטני. אחרי זה מנהל שאלת בלובה כמה סימון זה באה בלובה ולובה אומרת אחד, סימון אחד בא בלובה. לא באה לפה יותר. נמאס לי מלובה. מישהו אחר בא ללובה?

למעלה