anyway... יש לי רעיון למשחק חדש: כל אחד שם תמונה של תשוקות וכותב מה האנשים בתמונה חושבים אני אתחיל: לואיס: דמט שוב שכחתי ללבוש תחתונים...המ...לא נורא לא כל כך מצחיק אבל אני אשתפר
כל מי בא פה רצה מרגיז בלובה! התחלה אַמֵרת רצה יולדת טבעית טבעית בלי אפידרל. ולובה אומרת פז'לסטה שכבת מיטה דחפת דחפת יוצא תינוקה. ואז מתחיל צירות לידה וילדה צועקת אהה אהה רצה אפידרל. ולובה אומרת אהה קודם לא רוצה אפידרל עכשיו אומרת רצה אפידרל. ולובה מביא זה אפידרל ואז אמרת רצה רק זריקה מזרזת ולובה מביא מזרזת. ואז אומרת רוצה עם דולפינה ולובה מביא דולפינה. ובא מנהל מחלקה ושואל כמה תינוקות בא בלובה ולובה אומרת אחד בא בא בלובה כי רק דולפינה ורק זרזת ורק אפידרל אפידרל. לקחת בטן שלך הלכת מפה! הלכת הדסה עין כרם, הלכת אסף זה רופא, הלכת ביוספיטלה, לא בא בלובה יותר בחיים שלך...
אבל זה אחרון, כי אני רוצה ללכת לישון. here goes: קודם אמרת רק חלב, אחר כך אמרת רק סיגריות, עכשיו אמרת יאללה יאללה. מה לובה כלב, רצה סיגריות, אחר כך רצה שקדות מרק, שקדות מרק, יאללה יאללה.
קודם אומרת רוצה זה צ'אד, אחרי זה אומרת רוצה זה וויטני. אחרי זה מנהל שאלת בלובה כמה סימון זה באה בלובה ולובה אומרת אחד, סימון אחד בא בלובה. לא באה לפה יותר. נמאס לי מלובה. מישהו אחר בא ללובה?