הממ... עוד סיפור קטן מבית הספר...

NK The man

New member
הממ... עוד סיפור קטן מבית הספר...

הייתי צריך לעשות פרזנטציה על אישיות ידועה שהשפיעה משמעותית על עולם האומנות בכלל... בחרתי כמובן בלני ריפנשטאל(עכשיו בלי צחוק, ראיתי כתבה ממש יפה בערוץ הספורט אז החלטתי שאני אעשה את הפרזנטציה עליה...) והצגתי כמובן את הבמאית החדשנית והנפלאה הזו... בלי שום מילה על דבר היותה נאצית!!!! עכשיו, כשהתחלתי לדבר ולהציג את הנושא הידיים שלי התחילו לרעוד, נראה לי שזה בטח איזשהו חיידק לא מזיק של שפעת עם תופעות לוואי של פרקינסון, כמובן שניסיתי להרגיע את הכיתה ואמרתי שזה רק שלבים התחלתיים של המחלה!! המשכתי במצגת, והיד? היא בשלה, רועדת!!! ניסיתי איכשהו לצחוק על זה, אבל זה לא ממש הצליח, לבסוף ההרצאה הסתיימה וקיבלתי מחיאות כפיים סוערות. ואז כשאני כבר יושב על הכסא המרצה הנחמדה שלי מסתכלת עליי ועם חיוך אומרת: "אז מה, אני מכירה הרבה אנשים שרעדו והיו שחקנים גדולים!!! אז אמרתי לה: " כן, מייקל ג'יי פוקס!!!!!!!!!" ...30 אחוז צחקו כל השאר התרעמו וצווחו לעברי: "לא יפה, הבנאדם חולה!!!!" אפשר לחשוב שכשיש פיגוע, הם לא צוחקים... בקיצור יש לי שאלונת, אם הייתם צריכים להרצות על אומן ידוע ששינה את פני האומנות והשפיע עליכם בצורה כלשהי(עדיפות למתים... בלי דם על הידיים!) על מי הייתם מרצים ולמה... ד.א - דודו דותן, אבי טולדנו, שרי צוריאל, אדם, חווה, שימי תבורי והמשורר הלאומי אלון מזרחי לא נחשבים לאומנים ובנוסף הם עדיין בחיים... אהה, חוץ מחווה ודודו דותן!!!

ליזי1983

New member
אני מניחה שהייתי מרצה על...

יגאל שילון. ואל תתחיל איתי, גם אם הוא לא מת, צריך לרצוח אותו. וטובה שעה אחת קודם...

M.Z

New member
אני הייתי מרצה על דן בן אמוץ

עליי אישית הוא השפיע מאוד כשהבנתי שנולדתי בדור הלא נכון ומאז אני מסתובב בדיכאון תהומי. ואני בטוח שיש עוד כמה ילדות שיכולות להעיד שילדותן הושפעה רבות מאותו דן בן אמוץ.

el presidente

New member
../images/Emo6.gif לפחות זוית ההליכה של אותן ילדות

הושפעה רבות מאותו דן בן אמוץ.

למעלה