הממ צריכה
את עזרתכם

t w i x i t

New member
הממ צריכה ../images/Emo92.gif את עזרתכם

עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שהרבה המליצו על הפסיכולוג עמרי ציטרון. מישהו מכם היה אצלו ? הבנתי שהוא עובד עם חולים וחולים לשעבר... ואיך זה הולך בכלל? באים לפסיכולוג, מספרים לו על עצמי והוא פשוט מקשיב ? מייעץ ? מה התפקיד שלו ? ראיתם מה זה... 3 שנים למדתי פסיכולוגיה ואפילו אין לי מושג איך זה עוזר בדיוק... חח

מיליתו

New member
אה..

אני מכירה אותו מהנחיית קבוצות של חסן. הוא באמת פסיכולוג שמנוסה מאד בעבודה עם חולי סרטן, ומאנשים שפנו אליו לטיפול פרטני הבנתי שהוא מאוד עזר. אישית, אני הולכת לטיפול פרטני אצל מישהי אחרת. עמרי באמת נוטה להנחות את הפגישה יותר מפסיכולוגים אחרים ומשתמש גם בדמיון מודרך והתבוננות פנימית ופחות בשיטות פסיכואנליטיות. באופן כללי מה עושה פסיכולוג? ממרומי סיום השנה הראשונה שלי בתואר שני בפסיכולוגיה קלינית, ולאחר טיפול די ממושך, אני יכולה להגיד שגם אני לא לגמרי סגורה על זה. באים ומדברים. זה מקום בטוח לדבר על הכל בלי להתעסק במה הצד השני יחשוב עלי. המטפל מכוון קצת את השיחה, אבל בדרך כלל את קובעת את הנושאים בגדול (מדהים כמה אפשר לדבר על אותם נושאים כל הזמן, איפה שלאחרים קשה לשמוע). חוץ מזה, הפסיכולוגית שלי הגדירה את די יפה כששאלתי אותה איך בדיוק זה עוזר. היא אמרה שהטיפול לא משנה את הבעיות, אבל הוא עוזר לארגן אותן בצורה שבה קל יותר להתמודד איתן ו"לסחוב" את התיק הזה.

דגנילי

New member
עומרי אדם מקסים.

אני הייתי אצלו שנה בקבוצת חוסן, אומנם לא בטיפול פרטני.. אבל אני חושבת שהוא מקבל באיזור חיפה, כי שם הוא מתגורר. אני בטוחה שיש מטפלים טובים גם באיזור המרכז. אני הייתי מטופלת אצל פסיכולוגית דרך קופ"ח, ללא תשלום - רק מלאתי טופס למה אני רוצה טיפול. בהתחלה לא התחברתי ועזבתי את זה, אבל מאוחר יותר שהייתי יותר בשלה להתמודד עם עצמי. הטיפול הניב פירות. לא תמיד את מצליחה להיפתח ולדבר, ולא תמיד את מתחברת למטפל המסויים.. וכשזה קורה אני ממליצה להחליף מטפל. שולחת לך גם מסר פרטי.

מאיזה איזור את בארץ?

אני ממליצה בחום על הפסיכולוגית שליוותה אותי בתקופת הטיפולים - הפרופ' שולמית קרייטלר, שהיא ראש המחלקה הפסיכואונקולוגית באיכילוב. אישה מדהימה :) לוידעת אם היא מקבלת פרטי, אבל לדעתי שווה לנסות. בהצלחה

t w i x i t

New member
מהצפון

נראה לי שאני אברר עם עמרי ציטרון כי הבנתי שהוא מטפל בחיפה.

למעלה