הממ קצת לא קשור.. מישו בא לבומבמלה? =]
ד דניתיי16 New member 28/3/07 #5 בומבמלה כבר לא כמו פעם זה התמסחר יותר מדי.. לא? לא נראה לי גם שאני אבוא
ס סתם עוד מישי New member 28/3/07 #7 בטח שכן. זאת הולכת להיות השנה השלישית שלי בבומבמלה.. וחוץ מזה, מסחור או לא מסחור - זאת עדיין התנתקות מכל המחשב והטלוויזיה והחרא האחר. וזה מקום מצויין לפגוש חברים שלא ראיתי שנים או אפילו להכיר אנשים חדשים... יהיה בן זונה =)
בטח שכן. זאת הולכת להיות השנה השלישית שלי בבומבמלה.. וחוץ מזה, מסחור או לא מסחור - זאת עדיין התנתקות מכל המחשב והטלוויזיה והחרא האחר. וזה מקום מצויין לפגוש חברים שלא ראיתי שנים או אפילו להכיר אנשים חדשים... יהיה בן זונה =)
ס סתם עוד מישי New member 31/3/07 #17 מה זה מה? מה זה בומבמלה..? כי אם כן, את יכולה לפנות אל גוגל לרשום בומבמלה ולהכנס לאתר שלהם <ואולי ידידים שלי מופיעים ^_^>
מה זה מה? מה זה בומבמלה..? כי אם כן, את יכולה לפנות אל גוגל לרשום בומבמלה ולהכנס לאתר שלהם <ואולי ידידים שלי מופיעים ^_^>
מ מאור XD New member 1/4/07 #19 יי תודה ../images/Emo13.gif קראתי ואני מזה חייבת ללכת לשם... אני רק צריכה לשכנע את ההורים שלי טוב בכל מקרה אם אני אוכל לבוא אז ניפש שם..... :]
יי תודה ../images/Emo13.gif קראתי ואני מזה חייבת ללכת לשם... אני רק צריכה לשכנע את ההורים שלי טוב בכל מקרה אם אני אוכל לבוא אז ניפש שם..... :]
מ מאור XD New member 2/4/07 #20 היי שוב :] שכחתי להגיד לך להגיד לחברים שלך בהצלחה... [ואני מקווה שהבנת מה כתבתי כי אני בקושי הבנתי את עצמי,יותר מידי מסובח]
היי שוב :] שכחתי להגיד לך להגיד לחברים שלך בהצלחה... [ואני מקווה שהבנת מה כתבתי כי אני בקושי הבנתי את עצמי,יותר מידי מסובח]
ס סתם עוד מישי New member 29/3/07 #9 בהתחשב בזה שאף פעם לא ממש ראיתי אותך ושאף פעם לא ממש דיברתי איתך, נראה לי שאני כן אתבייש
מ מאור XD New member 29/3/07 #11 יש לי שאלה או כמה: -את יכולה לשים תמונה שלך[כדי שנזהה אותך אם אני יוכל לבוא] -איך קוראים לך?[כי זה יהיה מצחיק להתחיל לצעוק לך:doh doh].... טוב בכל מקרה תהני :]
יש לי שאלה או כמה: -את יכולה לשים תמונה שלך[כדי שנזהה אותך אם אני יוכל לבוא] -איך קוראים לך?[כי זה יהיה מצחיק להתחיל לצעוק לך:doh doh].... טוב בכל מקרה תהני :]
מ מאור XD New member 30/3/07 #14 חחחחחחחח.... אני והמוח המעוות שלי בכל מקרה מזה היה הדבר הזה שמתחיל ב-ב? :]