הממ.. שאלה אליכם מביני הקומיקס

PurpleGoat

New member
הממ.. שאלה אליכם מביני הקומיקס

מישהו מכיר אולי סדרת קומיקס בשם poison elves? ראיתי כמה עמודים מתוך זה באינטרנט והתאהבתי =) אם כן.. יש לכם מושג איפה אפשר להשיג חוברות של זה בארץ? (או באינטרנט...)

apathic

New member
ברור שאפשר...

ובאמת קומיקס טוב. אפשר להזמין אם במקרה אין את זה בשום חנות...

PurpleGoat

New member
אמממ..

כן, הנחתי ש*אפשר*... אחרת לא הייתי שואלת אבל איפה? =) אני חושבת שאפשר לנסח את זה מחדש בתור- איפה בארץ יש חנויות קומיקס טובות? או משהו כזה...

אוי לבושה!!!

שי, תתביש לך! חשבתי שכשאני מפנה אנשים יקרים לקישורים של הפורום יהיו שם לפחות כמה אתרים חביבים, אך אוי לבושה יש שם רק 5 כתובות וגם זה בערבון מוגבל! מנהל יקר, קח את דף הקישורים לידיים, ותדאג שהוא יהיה מקור לכבוד ולא לעלבון. ובבקשה תשים בו גם את הלינקים של עולם הקומיקס וקומיקום ולא רק של קומיקס וירקות... ולכל באי הפורום, בואו נעזור למנהל היקר למלא את דף הלינקים שלנו, כדי שגם חברים חדשים ידעו איפה למצוא דברים. אז אני אתחיל (התחלתי כבר בהודעה הקודמת...) NEWSARAMA אתר חדשות הקומיקס הגדול ביותר. COMICFAN פורטל קומיקס חמוד. התנ"ך של הקומיקס - WIZARD שמתי רק את הגדולים ביותר, יש עוד מיליארד לפחות, יאללה לעבודה!

effigy

New member
יש 5 בקטגוריה אחת

וויזארד יש.. וכן DC ומרוול (בקשר לטופ קאוו ולשאר אני לא בטוח) יש בו גם את של קומיקום וגם של עולם הקומיקס.... שוט סצד שמאל יש קטגוריות...

למעלה