הממ... שאלה

farseer

New member
הממ... שאלה

טוב, אני יודעת שאני לא כותבת כלום, אבל בתור אחת חסרת כישורים ושאיפות בתחום זה, עליי להגיד שאני אתחמק מהכורח בכתיבה. אני באמת משתדלת לא לבקר, כי אני לא יכולה לבקר אם אני עצמי לא כותבת, אבל הסיפורים כאן ממש טובים, ואפילו שאני קוראת את כולם (או ליתר דיוק, רובם), אני בקושי מבקרת. אז בתור מבקרת, אני חייבת להגיד - אתם ממש כשרוניים. רק העובדה שהאנשים כאן מצליחים לכתוב סיפור כלשהו, זה באמת מדהים, ועוד סיפורים מהנים, ברמה גבוהה. עכשיו, יש לי שאלה (בתקווה שלא תהרגו אותי אחרי שתשמעו אותה *מחזיקה אצבעות..) - טוב, נראה לי שאתגר ממש גדול זה בעצם לכתוב סוג של סיפור בהמשכים. כלומר, כשכל אחד מוסיף חלק משלו לסיפור זה גורם לאנשים להיות מאותגרים, לנסות ולגלות איך להמשיך בצורה הטובה ביותר התחלה של מישהו אחר. אז למה לא לנסות? רעיונות...? *מקווה להמשיך לחיות...

avivs

New member
לא ממש הבנתי

מור. את מציעה שנכתוב פה סיפור שכל אחד ממשיך את השני?

f l a s h m a n

New member
אם את מציעה את מה שאני חושב שזה

זה רעיון די טוב, אבל מנסיון שלי בשאר פרוייקטים אינטרנטיים, הרבה אנשים פשוט ירשמו לזה ובסוף לא יעשו כלום וידפקו את כולם. אני מדבר על שאר הקהילות שהייתי בהם שהריצו פרוייקטים יחסית רציניים וגדולים כמו התולעת בקונספציה ששם הייתה קהילה מאוד מגובשת, תבדקו אם באמת יש רצון של אנשים לזה ונתחיל...

farseer

New member
טוב..

קודם כל, האמת היא שזה פשוט נראה לי משהו קצת מאתגר, לכתוב סיפור לפי קטע של מישהו אחר, ותוך כדי כך בעצם לבנות עולם מסוים, עם נורמות וכאלה.. אגב, לווא דווקא חייבים להרשם לדבר כזה. אם מישהו בא, ויש לו המשך טוב, הוא יכול לכתוב. זה מה שמאתגר בכל העניין. אם אתה נותן התחלה אז אפשר לפרסם לה הרבה מאוד המשכים, עד שבסוף יש סיפור. זה ממש נחמד, וכמו שכבר אמרתי, זה מאתגר, וכולם יכולים להשתתף בזה - גם כאלה שפחות בקטע של כתיבה

avivs

New member
שוב לא הבנתי

מישהו כותב ואנחנו ממשיכים? את יכולה להסביר שוב? אני בעקרון אשמח למשהו בסגנון...

farseer

New member
נותנים פתיחה..

הפתיחה זה אומר, עולם וחוקים שיש לו, ומה בעצם ה..בעיה. מה המפתח לעלילה? נעלם מישהו וצריך למצוא את המחליף? יש מלחמה? צריך לפרט מה המצב, משהו שיתמקדו בו בתוך כל העולם הגדול שיתואר בפתיחה שחברי הפורום יעשו, ואז - נכתוב על משהו שקורה שם. זה פשוט נשמע משהו שכיף לעשות, וגם קשה לעשות. אגב, בגלל שזה בהמשכים אז כולם יכולים להשתתף לשם שינוי, ובמקום למתוח ביקורת ייצטרכו לחלץ את הסיפור מה"מלכודת" שאליה הכניס אותך איזה מישהו שלא ידע מה הוא עושה. זה פשוט נשמע כמו איזה פרוייקט נחמד. דעתכם, או להסביר שוב? (אין לי בעיה להסביר, אני בנאדם מוזר..)

avivs

New member
אני מוכן לאתדגר!

משלף שרבולים... יאללה! אבל אני לא מתחיל (אני מתבייש
)

f l a s h m a n

New member
אני גם מוכן

שמישהו יזניק פתיחה קולעת, אבל לדעתי הפתיחה לא צריכה להביא את הנורמות לעולם. צריך שהאיש השני ידמיין את העולם של הראשון ורק לפי איך שהוא מדמיין את זה ליצור את הנורמות, מקווה שהבנתם אותי.

avivs

New member
flashman

כמה זמן אתה כבר בפורום? לא נראה לי שאני מכיר אותך...

f l a s h m a n

New member
מהיום

פירסמתי את הסיפור של קפה עם אלוהים אבל העדפתי להגיב במשתמש הזה שלי מעכשיו.

avivs

New member
אני מאוד אהבתי את הרעיון

ואפילו אם לא ילך, אז זה יעזור לגבש אותנו בתור פורום. כי אני האמת מכיר אולי שתיים שלוש פה. אז כל הכבוד מור על היוזמה. *מחכה.

farseer

New member
למה אתה מחכה?

צריך למצוא רעיון!! הממ.. עולם חדש. איך אתה עשית את זה?

avivs

New member
זה פשוט בא לי

זה לא אמור להיות שבירת ראש. כתבתי מילה והשאר באו אחר כך. אולי נעשה עולם שאנשים חיים על יישובים בעצים. עצים שהם בגובה כמה מאות מטרים. ואף אחד לא ראה את הקרקע כבר עשרות שנים. הסיפור יהיה שקבוצה של אנשים, או יצורים (שאנחנו נמציא), יורדים לקרקע בחיפוש אחר משהו, או לבצע משימה כלשהי. ואז מתפתח הסיפור על הדמויות והמסע הזה. אבל זה סתם רעיון שבא לי כשהתחלתי לכתוב את ההודעה. לא מחייב או משהו.

farseer

New member
אני לא חושבת שממש הבנתי..

מה הכוונה? הראשון יתן רעיון לעולם, והשני יתחיל עם הנורמות והחוקים? ובסופו של דבר נגיע לעלילה? הממ... מעניין. אבל אני עדיין לא בטוחה שהבנתי. *חוזרת לקרוא את שיר של אש ושל קרח

למעלה