הממ... שאלות בנוגע ל´דבר הבא´

הממ... שאלות בנוגע ל´דבר הבא´

יש לנו כ"כ הרבה קבוצות שמוקמות בקצב מטורף אבל מה מגדיר אותנו במשחק כמשהו? האם זאת העיר בה אנו גרים? הדת בה הדמויות שלנו מאמינות? הגילדה בה אנו תומכים? מי נחשב למנהיג הדמויות, שכן כל דמות יכולה להיות בעלת כל שילוב אפשרי? ומה קורה אם המנהיג המדיני והמנהיג הדתי נכנסים לסכסוך? ומה אם צבעי הלבוש של דת מסוימת תואם למדינה מסוימת? כיצד נבדיל? ופונדקים יש משהו (באופן כללי, אני לא מבקשת שם ספציפי) שמקים פונדק? והאם הפונדק צריך להיות חלק ממדינה, או שיכול לעמוד איפושהו באמצע? והיו לי עוד שאלות, אבל עד שמצעתי את האותיות הן הלכו לי לאיבוד
The Rubber Biscuit Shery

elanor

New member
אני יכולה לנסות...

בינתיים יש לי תשובה רק לשאלה אחת: מי שרוצה להקים פונדק באמצע הדרך, בלי קשר לשום מדינה... BE MY GUEST. אבל שייקח בחשבון כבר מראש שיש סיכוי גדול שהפונדק שלו יפשוט את הרגל... כיוון שלא יהיו מבקרים קבועים וכנראה גם רוב הזמן לא יהיו מבקרים בכלל (תלוי איפה הוא ימקם את הפונדק). אבל אם כבר יש לי גם שאלה טכנית לגמרי: איפה יתקיים המשחק. ואם לא הוחלט עדיין על מקום, מה דעתכם על מצדה?.. זה נראה לי מקום פשוט מצוין!!

סילבן

New member
מצדה באוגוסט??

אני חושש שהטמפרטורה הממוצעת שם באוגוסט היא בסביבות 40 מעלות צלסיוס בצל. מקומות צפוניים יותר, כמו יער מגידו (או בן-שמן) מועדפים. אולי בפארק נחל דן? או בגולן? אולי במבצר העתיק של קרני-חיטין?

מקום למשחקים - מכרז:

למעשה - כל הצעה היא מקום אפשרי. אולם, על מנת להפוך אפשרות לעובדה, יש להתחשב במכשול אחד ובעייתי - חוקיות. ´הדבר-הבא´ יערך בתמיכת האחווה, ויערך על פי תקני האחווה. וככזה, עליו להיות חוקי למהדרין. השלכות העניין - כל הצעה שעולה - יש לנסות לברר באחריות מי המקום, קריא - 1. ממי צריך לבקש אישור על השימוש בשטח המקום, 2. באחריות איזה משטרה האזור. אז להלן מספר מכרזים: 1. אחראי לאיסוף המידע על מקומות - ירכז מידע בעניין: הצעות למקומות, תגובות הראשויות, חוות דעת של סיירים, שמות מתנדבים ועוד... 2. הצעות למקום - יתקבלו בברכה מכל אחד וירוכזו אצל א.אסוף מידע. 3. בודקי-רלבנטיות - בודקים הצעה שהתקבלה באוויר ע"י א.אסוף-מידע עם הראשויות ובעלי החזקה החוקית. (גם מקום לא מיושב נמצא בחזקה חוקית של גוף ציבורי כל שהוא - עירייה, מע"צ וכו´). 4. סיירים - נוסעיל לבקר מקום שעבר את המחסום החוקי, ומוסרים חוות דעת לכולנו. 5. מתרגמים לרוסית - של מה שהולך פה (בינתיים יש את Lin from Harad, ואשמח אם יעזרו לה). 6. המלצות על פעילים בעלי רצון טוב - יתקבלו בברכה ע"י א. אסוף-מידע. (מישהו מוכן להמליץ על שם יותר יפה לתפקיד הזה?) כמובן שהמידע ישמש את כלל הפעילויות של האחווה, ולא רק את ´הדבר-הבא´, ואשמח אם הצוות שיווצר ימשיך להתגבש ולתפקד גם אחר-כך. כל מי שרוצה לעזור בכל רמה, מוזמן גם להזמין את חבריו...

פונדק

לא נראה לי שהוא יפשוט רגל... אם הוא נמצע על שביל בין שתי ערים\מדינות מרכזיות, הכלכלה שלו בטח תצליח יותר מזאת של המדינות היחד ומצדה??? לאאאאאאאאא!!! *זכרונות טילוים שנתיים צפים למעלה* בבקשה!! *נופלת על ברכיה ומתחננת* אנה ממכם לא לעשות זאת!!!

elanor

New member
איזנ מפונקים אתם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בקשר לטיולים השנתיים - כןכן.. גם אני הייתי שם בטיולים של בי"ס ולא רק שנתיים (תאמיני לי שרי, זה הרבה יותר גרוע!)... ואני בטוחה שגם כל אחד ואחד שלומד/למד בבי"ס בישראל היה שם בטיולים. ומי שהיה שם צריך לדעת שהמקום פשוט מקסים וכ"כ -אבל כ " כ- מתאים לRים. ובקשר לטמפרטורה - בפסח, בשיא החורף של השנה הזו הסכמתם ליסוע ליער ליד ירושלים (זה ליד י-ם נכון?..) בידיעה שיהיה שם קר מאוד ורטוב וכו´ וכו´ ואח"כ חזרתם והתלוננתם כמה שהיה קר ורטוב ושפעם הבאה צריך למצוא תאריך חם יותר. אין מה לעשות, אתם גרים בארץ עם מזג אויר כזה, שאו שקר וגשם או שחם מאוד ומזיעים ומסריחים. אין אמצע. אנחנו לא גרים ב... גרמניה (?) ומי שרוצה להשתתף בRים בישראל צריך לקחת בחשבון שהוא יהיה רטוב! רטוב מגשם או רטוב מזיעה. מה לעשות?
אבל אחרי הכל, זו הייתה רק הצעה. אז תחליטו אתם מה שאתם מעדיפים.

אני אישית

מעדיפה רטיבות של גשם. הגשם לא היה בעיה בשבילי בפסח, למרות שקיוויתי שהיה רק קר (ולא בוצני... אין לי מושג איך הסניקרס שלי שרדו) אבל מצדה... PLEEEEEEEEEEEEASE OH PLEASE OH PLEASE GOD NOOOOOOOOOOO!!!! *חושבת על העור החיוור שלה שהצליח להמנע השיזוף\שריפה כבר המון הומן שנים* What a self centered reason
בבקשה לא!!!!!

פונדק, תיאטרון נודד, צוענים

כל אלה - הצלחתם תלוייה ביוזמת שחקניהם בלבד. הנסיון קובע: פונדק שיהיה בו מעניין - יגיעו אליו גם מסוף העולם. אוכל חם, יין מתובל, מופעים - כל אלה אטרקציות שהוכחו כדרכים שעובדות. אולם, שימו לב: גם אם הפונדק נמצא באמצע שומקום - כל יושביו הן דמויות לכל דבר, ועליהם לבחור להם מנהיג, דת, מקצוע (פונדקאי, מלצרית, טרובדור), ובן הלאה, כד לעמידה בדרישות, גם אם In-Play דמות ממרה את פי המנהיג שלה - היא עדיין בוחרת מנהיג, ומנהיג-רוחני, וארץ, וכל הלאה.

vergan

New member
מקומות נחמדים לעשות R

יער בן-שמן-כן כן היה רטוב והכל אבל היה כיף ואם לא היה יורד גשם זה קמום מדהים בשביל קרבות בעיקר מתאים לאלפים אם כל העצים מצודות רומאיות מתקופות שונות בהיסטוריה (דוגמא: מצודת נמרוד): מקומות מדהימים אפשר לעשות שהמצודה תהיה של מי שכובש אותה ראשון וכל השאר יגורו במערות אם יש בסביבה או יערות וכו´ וכו´ תארו לכם צבא אורקים תוקף מצודה מלאה באלפים בכל חקיצי הירי גמדים במסדורונות לקרבות פנים מול פנים ובני אדם שומרים על השערים ומכים באורקים עם החניתות שלהם איזה מחזה מרהיב זה יכול להיות יער הכרמל-כמו בן-שמן רק בצפון מערות של מרד בר-כובא וכל הקטע הזה למרות שזה יכול להיות מאוד מסוכן אם נוכל להגדיר תחום יפה ולמפות את אזור המהרות שניכנסים אליהם זה יכול להיות ממש יפה אממממממממממ לא יודע יש מלא ארץ ישראל אנשים יש לנו אחושילינג מקומות היסטוריים קדמוניים להיות בהם פשוט תתארו לעצמכם את המועצה של המגדל יושבת בחדר במרתפים של מצודה רומאית הם יושבים מסביב לשולחן גדול מאבן או עץ משוחחים על כשפים מסוג זה או אחר כשלפתע הם שומעים קול חצוצרה; האזעקה הופעלה הם רצים לקחת את מטוטיהם ועומדים מוכנים גב אל גב שומרי האליט כבר ליד הדלת הגדולה במובילה לתוך החדר מחכים לגל המפלצות בציפייה מורטת עיניים בחוץ האורקים כבר שברו את השער הראשי סערה של חיצים באוויר לא רואים את העננים מרוב העצים והחניתות המעופפים הריצפה מכוסה בגופות של בני-אדם אלפםי גמדיןם אורקים ומה לא... האורקים פרצו למיסדרונות והחלו לטבוח באלפים עוד לפני שחלקם אפילו הגיעו לחרבם האלה שהגיעו לחרב הצליחו להרוג איזה 3 לפני שהם פשוט נרמסו תחת המספרים של האורקים האורקים מגיעית לדלת הענק ולא לפני שכ50 מהם מתים הורגים את שומרי האליט הם נכנסים לחדר וקרב מרהיב מתרחש בים המאגיים לאורקים כל זה ועוד בלארפים מוצלחים =) talk about motivational...

בלין

New member
בקשר לעוד מקומות טובים

אתם יכולים לנסות את כוכב הירדן. זה מקום גבוה (כלומר לא חם בקיץ), יש בו מצודה צלבנית גדולה, אפשר לארגן בו משחק מצור (בעזרת התעלה העמוקה, הגשר והדרך הסודית החוצה). תחשבו על מצודה שנמצאים בה עלפים, גמדים ובני אדם ופתאום היא מוקפת על ידי אורקים. האורקים חוטפים מטחי חצים אבל זה לא עוזר והם מצליחים לפרוץ. הלוחמים במצודה רצים לחדר הנשק לתפוס את כלי הנשק שלהם.קרבות בכל המצודה. האגף המערבי נופל.קבוצת עלפים מצליחה לברוח דרך המעבר הסודי ונמלטת מחורבן המצודה. (ההודעה הזה באה בתור חיזוק להודעה שלvergan נושא: מקומות נחמדים לעשות R)

למעלה