הממ.. שיט.

shirael

New member
הממ.. שיט.

בדיקת זרע חוזרת אחרי שלפני 3 חודשים היתה מורפולוגיה 3%... חשבנו אז שזה כתוצאה משפעת עם חום ממש גבוה שהוא סבל ממנה ממש לפני הבדיקה, אבל בבדיקה החדשה המורפולוגיה יצאה 4%. ממש מתלבטת לאיזה כיוון ללכת. הוא רוצה שנמשיך לנסות טבעי עוד כמה חודשים ונראה מה קורה. ומה דעתי? אני בת פאקינג 36, לא צריך להכביר במלים

אבל כן, גם לי לא מתחשק בכלל לערב את הרפואה המערבית בסיפור הזה, למרות שהשבחה והזרעה (חוץ מזה שאלה נשמעות מלים מתחום הרפתנות) לא נשמע כמו סוף העולם בכלל. בינתיים התחלתי טיפול ברפואה סינית אצל מישהי שמתמחית בבעיות גניקולוגיות, והיא אמרה שהיא ראתה גם תוצאות יפות בטיפול בגברים... אבל זה חתיכת הוצאה, לעשות לשנינו טיפולים אצלה, אין לזה קופת חולים. ובינתיים השעון מתקתק.... לא יודעת מה עושים.

מאי292

New member
טיפולים

קודם כל הייתי הולכת לשמוע חוות דעת נוספת ....
לגבי טיפולים אלטרנטיביים לזמן....
הייתי משוחחת עם הבן זוג ומחליטים ביחד עד מתי נותנים לזה זמן לקרות באופן טבעי ככה את תדעי שמתישהו במידת הצורך תתחילו טיפול והתערבות בלי "לריב" על זה...
כמובן אחרי חוות הדעת... לפעמים הם צריכים לשמוע את זה מרופא נוסף כדי להבין שיש בעיה...
מאחלת לך שלא תצטרכו
&nbsp

מנעמים

New member
אופציות

הבעל יכול לקחת כל מיני תוספים לשיפור הזרע. לא מכירה במדוייק אבל שמעתי על קיו10 למשל. תנסו לברר.
אופציה טובה הן הזרעות על בסיס טבעי ואז עושים השבחת זרע על ביוץ טבעי.
ואם את בת 36 שווה גם לעשות פרופיל הורמונלי. בהצלחה!!

2פרפרים

New member
היי

קודם כל חיבוק אהובה...
מכירה את המצב. אל תחשבי על טיפולים בשלב זה אלא על אופציה של טבעי או הזרעות בטבעי שזה גם אופציה טובה
לגבי דיקור אצל מומחית ממליצה מאוווווד זה ממש סידר לי את המחזורים בזמנו
הייתי עושה כל שבוע טיפול למרות ההוצאה הכספית כדי להתקדם בעניין הזה כמו שצריך ותשאלי אותה אם היא יכולה לעשות לכם מחיר אם שניכם באים...

בהצלחה ופה לכל דבר...

shirael

New member
תודה בנות, נחמד לקבל תמיכה ויעוץ ככה

עשיתי פרופיל הורמונלי ביום השלישי למחזור הנוכחי (זריזה) והוא תקין לגמרי, פרט ל-LH קצת גבוה (10.4) לעומת FSH (שיצא 6.2). אכן יש לי שחלות פוליציסטיות, אבל אני מאוזנת כבר שנים ומבייצת כל חודש פחות או יותר סדיר. המטפלת אומרת שכדי להכנס להריון רצוי בדרך כלל ששני ההורמונים האלה יהיו על פחות מ-9.
דיברתי עם המטפלת היום, היא אמרה שגברים זה "קל"
, שהטיפול מבוסס הרבה על פורמולה צמחית ועושה הבדלים מרשימים. גם הזכירה שבסך הכל אם הבדיקה עצמה סבירה אז גם כרגע יש לא מעט זרעים תקינים, וצריך רק אחד.
אז בינתיים אני עושה לעצמי בהוראתה עיסויים עם שמן קיק + חימום ("איקקלומין טבעי"), ואגיע אליה פעם בשבוע. אני חושבת שננסה קודם באמת שנינו ללכת אליה, מסתבר שיש איזה חברת ביטוח שעושה ביטוח לרפואה משלימה, כך שמקבלים החזרים על מחצית הטיפולים וזה הופך את כל הסיפור להרבה יותר סביר כלכלית. לא פוסלת הזרעה על ביוץ טבעי גם. יש לי תור לרופאת נשים חדשה ב-11 לחודש ואשמע גם מה דעתה, עד עכשיו הכל עשיתי בלי רופא אחד לרפואה בתמונה

vichy86

New member
אוי תספרי יותר על העיסויים!

יש טכניקה מסוימת?? כל כמה זמן ולמשך כמה זמן?
לגמרי שוקלת לעשות גם..
&nbsp

shirael

New member
היא לא הספיקה להדגים לי בדיוק איך לעשות

אבל הסבירה במפורט:
שמן קיק לדבריה מזרים דם לכל מקום ששמים אותו, בגלל זה היא משתמשת בו ספציפית. נזכרתי אחר כך שגם בספר המעולה "גופה של אישה תבונתה של אישה" המחברת שהיא רופאה ממליצה על קומפרסים של שמן קיק.
אז לפני השינה אני שמה קצת שמן על היד ופשוט מורחת אותו הלוך ושוב על העור מעל הרחם, תוך כדי עלעול בטלפון

אחרי עשר דקות שאני מעסה את השמן לעור אני מניחה על האזור מגבת, ומעליה בקבוק חם, ומשאירה עד שנמאס לי (עד שנגמר הניוז פיד בפייסבוק..).
אני גם מאוד אוהבת קריסטלים, אז אחרי שמסירה את הבקבוק החם מניחה על האזור חתיכה של רובי - אבן בצבע שיליה(!) שמזוהה מאוד עם כל מה שקשור לפריון - והבד של התחתונים מחזיק אותה פחות או יותר במקום עד הבוקר.
אה, חשוב לציין שהיא אמרה לי לעשות את העיסויי שמן קיק מהיום ה-5 למחזור ולמשך 5 ימים בלבד.
המלצה נוספת שלה - ביום ה-5 של המחזור לבשל גוש גדול של ענפים ועלים של גרניום לימוני במים, לשים את הסיר\קערה בתוך האסלה ולהתיישב מעל זה בלי תחתונים (להיזהר שלא יהיה חם מדי). היא קוראת לזה "סאונה לוואגינה", והרעיון הוא לעודד את הרחם לפלוט עד הסוף את כל שאריות המחזור הקודם. התחושה... מעניינת.

למעלה