הממ שלום. חדשה.

קרנולה

New member
הממ שלום. חדשה.

אני אמורה לכתוב דברים? לא חשוב, בגלל שזה מטבעי אני פשוט אגיד; קוראים לי הילה, בת 16 עוד חודשיים (הגיע באמת הזמן), אוהבת לצייר, לכתוב, לשיר ולאחרונה חזרתי לקרוא. לא שזה מעניין אתכם אבל אני אוהבת את הסדרות - פרופיילר, סו תומאס, אנג'ל, מכושפות, מלאך שחור (RIP), האוס, החצי האפל ועוד יותר מדי. פריקית הארי פוטר שצריכה לעמוד בפינה (כי היא לא מוצאת זמן לשישי) אה, נו גם מוסיקה (ובמה) הם חיי. BOMBiNG 4 PEACE is like FUCKIN' 4 VIRGINITY וזהו, נו. לוזרים גם יתקבלו בברכה? =\ [באותה מידה יכולתי לסתום את הפה]

תראי... את לא ממש אמורה לכתוב כלום.

את כותבת מה שאת רוצה לכתוב. הזמן הגיע? בדואר? בפקס? לא ממש ראיתי את כל הסדרות שציינת או לא ראיתי בכלל. חוץ מכל זה, ברוכה הבאה

קרנולה

New member
זו שאלה רטורית.

זו לא אמורה להיות, אבל אצלי כל השאלות הן רטוריות. אני שואלת משהו ולרוב אני אעשה את זה בכל זאת. [במיוחד כשזה נוגע לדיבור. אני צריכה ללמוד לסתום. כמו עכשיו] האמת שהוא הגיע עם יונה (בלי עלה של זית) זה כל הסדרות (הטובות) של ערוץ 3 סתם כי זה מאוד מעניין; מדיום? אודיסאה 5? [ובושה לא להכיר את פרופיילר. סדרה ישנה וטובה]

יונה היה חביב

אבל אדם, ההוא מגן עדן... היה יותר מגניב. בזמנו ראיתי בבילון, תיקים באפלה, מסע בין כוכבים, וכן סדרות קומיות כגון סיינפלד ושות'.

קרנולה

New member
בדיוק אמרתי לידיד שלי עד כמה אדם -

היה מסכן. חווה הייתה פשוט זונע! היא בגדה בו! כולם חושבים שהיא סתם אכלה מהנקטרינה (כן, החלטתי שזה יותר נחמד ויותר מגרה. נקטרינה הרבה יותר טעימה ויש לה יותר מיץ) שהנחש הציע לה, אבל אני אומרת לכם, הכלבה הזו שוחדה ע"י הנחש עם הנקטרינה כדי לשכב איתו! ואז הוא דפק אותה והם שלושתם (עם אדם המסכן שלא עשה כלום) עפו מגן עדן. לדעתי אלוהים יותר כעס עליה שהיא בגדה בו עם אדם ונחש גם יחד. כולם שם קנאים, חווה זנזונת ואדם גם מסכן. אם אדם היה אלוהים אני חושבת שהיה יותר פשוט להעיף את הזונע, לפטר את הנחש ולהתעלל באלוהים; וכמובן ליצור לו מישהי חדשה פחות אהה זונע.

פחות זונה? הולכת רק עד החצי?

זה מעצבן... אבל אז אתה מקבל את הפרי ומגלה שהוא לא כל כך מה שחשבת. life sucks

קרנולה

New member
they do

למרות שסופסוף יש לי משהו שיכול להיקרא אולי דייט. אז החיים בסדר, בערך. הוא קצת טחון ו-וונאבי אבל חמוד. ותמיד אפשר להיות ידידים (מה שבטח יקרה)

טחון? כסף? לא ממש בעיה ../images/Emo3.gif

בהצלחה
מקווה שזה יתגלה כדייט אמיתי ולא יכול להקרא דייט...

אהמ!

בושי והכלמי עוכרת ישראל, לשון נחש ארורה, בורה ועם הארץ! הכיצד את מעיזה להכניס לרשימתך את אנג'ל המהוללת ללא שום הזכר לקוטלת שלנו?! ועוד מזכירה את קדושת הג'וס באותו משפט עם סדרת התועבה ההיא! הו ג'וס, סלח לה על חוצפתה, שכן אין בדבריה אלא בורות לשמה שעלינו לתקן. ברוכה הבאה, בכל אופן. עכשיו, לכי תראי באפי, פיירפליי וכמובן סרניטי. כי לראות רק אנג'ל זה כמו לקרוא רק את השני ולקרוא לעצמך גרופית של הארי פוטר. אני גרגורי, נקבה מחתרתית, מאמינה קנאית בג'וס כבר מגיל צעיר. ואני גם אשמח להמליץ לך על סדרות נוספות שאולי יהלמו את טעמך. אל תבהלי מהודעה, אני בסך הכל יצור לא מזיק, רק הומור, זה הכל. חוץ מהחלק על לראות באפי.

קרנולה

New member
צריכה לכסנית לגרון?

אני חושבת שראיתי כמה פרקים של פיירפליי וזו באמת סדרה מצוינת. אבל אין לי מושג מתי משדרים אותה וזה די מדכא. מאוד אפילו. אגב, אני כ ן ראיתי באפי, אבל לא עקבתי אחרי הסדרה כמו עם אנג'ל ובקשר לדימוי עם הארי פוטר והספר השני, זה משעשע ביותר כיוון שאת השני קראתי רק באנגלית (והבנתי מה שהבנתי. קראתי בכיתה ח' או ט') ניסיתי בעברית אבל הוא היה משעמם, אז אמרתי לעצמי שאם אקרא באנגלית זה יכניס קצת יותר עניין. שאני אבהל? מצאת לך מי. יש לי הרבה יציאות כאלה אבל הבעיה שאני שוכחת את החלק של "תסלחו לי על זה אבל אני בעצם די בסדר" ואז אנשים באמת נבהלים. ותמליצי, בכיף. לא כתבתי בכלל את כולן. וגם לא כתבתי את הסרטים או הספרים, אולי תמצאי שאני דווקא די בסדר

הו, זה פשוט - לא משדרים אותה.

למיטב ידיעתי, לפחות. ולא סתם השוואתי לשני, אני ממש לא אוהבת אותו, מכולם. אנג'ל, לדעתי, זאת סדרה מעולה, אבל לא מתקרבת אפילו לגאונות של באפי ופיירפליי. (וחוץ מזה, לפחות לא שאלת מה זה ג'וס... :p) אהמ, יש כמה דרכים לידע אותך קצת יותר אל הג'וסוורס, אבל אני חוששת שעל גבי הפורום יש איסור מוחלט לדון בהן.
מסנג'ר?

קרנולה

New member
אני מכירה את זה -

כ-BOMBING ובין אם זה כך או לא, לא נשמע יותר טוב 'לפוצץ' לעומת 'להילחם' כשזה כתוב על קיר מעאפו של בית נטוש וזועק לתשומת לב? למילה BOMB יש יותר עצמה מאשר לFIGHT. לפחות לדעתי.

אצלנו זה היה כתוב על קיר בבצפר ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, כן, אבל פשוט ככה אני מכיר את זה.

קרנולה

New member
נחמד ביותר

חשבתי לעשות את זה גם, לכתוב בבית הספר, אבל הסכנה שנשפקת לי אםיגלו שזו אני גדולה מדי.

מה ה מצב

New member
שלום שלום!

תהני כאן! ומעריצה הארי פוטר ועוד לא קראת את השישי????? אכן, בושי והיכלי ולכי לעמוד בפינה ואל תזוזי משם עד שתגמרי לקרוא!! (מה זה אין לי זמן? הכל עיניין של סדר עדיפיות) אבל יופי שחזרת לקרוא.

קרנולה

New member
אני חושבת שאהנה, תודה =)

כן, אני יודעת. אחותי כבר מאיימת לשפד אותי כבר הרבה זמן וכל החברות (כל, כי יש כל כך הרבה כאלו) שלי שקוראות ה"פ כועסות מאוד. אני מבינה אותן, אני גם כועסת. (בהחלט עניין של סדר העדיפויות הדפוק שלי - סטיבן קינג --> סרטים/ טלוויזיה --> --> לימודים (אם בכלל) --> השישי. אם אני לא מוצאת זמן או כוח ללמוד איך יהיה לי זמן לשישי? כי רצון יש המון) כן, יופי שחזרתי לקרוא. עכשיו הלשון שלי עוד יותר מהוקצעת ואני בוכה עוד יותר על אווילותם של מספר תלמידים בשכבת הגיל שלי; כל השכבה שלי וגם כאלו מתחתיי ומעליי. זה פשוט נורא שלא יודעים להבדיל היום בין זכר לנקבה =\ וזה הכי פחות נורא מהכל.

למעלה