הממ שלום :] אפשר לקבל פרטים על ההופעה בראשל"צ ב20 לחודש? תודה
S Sheygets16 New member 3/8/05 #2 אני לא חושבת שמישהו פה יודע פרטים. תיאלץ לחכות שיופיעו פרטים באתר. www.Sheygets.co.il
מ מכשפופלה קטנה New member 3/8/05 #3 אעעע >.< ../images/Emo15.gif מה זה החתימה הזאת שלח? הכל אנגלית לא היה לי אפילו כוח לנסות לקרוא. >.<
ש שרוכית New member 3/8/05 #4 האמת ש.... אם אתם קוראים את עיתון "השקמה" שמגיע בערך לכולם בדואר אז תראו שהעירייה מתכננת מופעים באמפיפארק בראשון החל מה18.8 וכתוב שם חלק מהאומנים-פיטר רוט,אינפקציה,מה קשור ו-שייגעצצצצצצצ אז רוב הסיכויים שזו ההופעה ב20.8 שכתוב עליה באתר.וזה יהיה באמפיפארק.
האמת ש.... אם אתם קוראים את עיתון "השקמה" שמגיע בערך לכולם בדואר אז תראו שהעירייה מתכננת מופעים באמפיפארק בראשון החל מה18.8 וכתוב שם חלק מהאומנים-פיטר רוט,אינפקציה,מה קשור ו-שייגעצצצצצצצ אז רוב הסיכויים שזו ההופעה ב20.8 שכתוב עליה באתר.וזה יהיה באמפיפארק.
ש שרוכית New member 3/8/05 #5 ושכחתי לכתוב ש.. אני אוהבת את עיריית ראשון לציון אה וכתוב שהמופעים בחינם!!!!!!שזה החלק הכי שווה כמובן.
ושכחתי לכתוב ש.. אני אוהבת את עיריית ראשון לציון אה וכתוב שהמופעים בחינם!!!!!!שזה החלק הכי שווה כמובן.