הממ שמעת על מכשירים שאפשר להכנס

Dannyk

New member
הממ שמעת על מכשירים שאפשר להכנס

איתם למים ולצתא מזה בשלום? אני מתכוון למכשירי שמיעה?

צלף

New member
אני גם שמעתי על מכשירים כאלו

לפני שנים אני סבור שאם אתה מעונין אז תוכל לברר, אני אישית לא התענינתי בהם, כי לשלם נגיד 2500 ש"ח למכשיר שמיעה רק כדי לשמוע בהם במיים זה לא עניין אותי (וסביר להניח שהם גרועים ממכשירי שמיעה רגילים). אם אני הולך לים/בריכה אני לוקח מכשיר שמיעה הכי ישנים שלי ושם בתיק לפני שאני ניכנס, במקרה חירום אפשר לקרוא שפתיים, ואני יודע לשחות אז אני לא צריך לשמוע את הברברת של המציל...

ליאורפ

New member
אני שמעתי שקיים מכשיר מיוחד

שאיתו אפשר להכנס למים,לברכה ולים,וכמובן מאד יקר.

Dannyk

New member
אה יופי אז למה לא כדאי לקנות הרי

זה ישתלם בעבורינו כולם רוצים להיות עם השומעים במים באדמה ובאש(הגזמתי) אבל זה הדרך הטובה ביותר להיות ממש"השומע" כפי שכולם היו רוצים מעניין אם זה בסל הבאריות ואפשר לקנות בזול יש רעיון?

צלף

New member
אתה צריך למצוא פרטים על המכשיר

שנראה במה מדובר (האם יש עליו מידע באינטרנט) זה נכון שלעצמו זה נוח, לא צריך לדאוג כל הזמן למטריה או למעיל גשם עם כובע בחורף או לתחוב את המכשיר לכיס שירד גשם. אבל אני מנחש שהוא מטיבעו סטנדרטי, למי שיש לו דרישות מיוחדות ממכשיר מבחנת איכות שמיעה לא כל כך יפיק ממנו תועלת... זה בעיקר טוב לגולשים בגלשני רוח וגלים, ולמלחים ומצילים כבדי שמיעה וכו´...

להמרחפת !!

אנט אישית גאה בכך איך שאני ,כל אחד לפי מזל שלו את אישית ,למען האמת איך מסתדרת עם שומעים?? ,אני די בטוח שאת מסתדרת יופי עם עלום שומעים

glad

New member
האם מישהו ניסה את המכשיר הזה?

שלום לכם שמעתי שיש מכשיר דיגיטלי חדש מתוצרת פונאק וקוראים לוsupero 412 האם מישהו ניסה אותו כבר? ואם כן אז איך היה?

אני ניסיתי

הטבעתי אותו בכיור ואחר-כך דפקתי עליו בפטיש. התפרק יופי.

glad

New member
לאוקספורד

תגיד אתה מנסה להצחיק משהו פה?

שלום glad

הכי טוב תפנה לסוכן ותנסה את המכשיר. רק אתה יכול לדעת מה טוב בשבילך ותקבל נסיון חינם. אינני יכול לכתוב על מכשיר שאף פעם לא ניסיתי. אפשר לחשוב שאנחנו שוחים 20,000 מיל מתחת למים שאנחנו צריכים מכשירי צלילה.

צלף

New member
כדאי שתתיעץ קודם במכון אודיולוגי

מכון אודיאולוגי בלתי תלוי, כך שהיעוץ אינו מושפע מהאינטרסטים של הסוכן. בדרך כלל מומלץ לנסות כמה מכשירי שמיעה ולראות איך זה איננו יכולים לנעול במקומך את הנעליים...

glad

אל תקח ללב ,מה שמציק פשוט תתעלם כדי לא להכנס לצרות שכמו שהיה לאלישי פורן כלוי כואב עליו

Dannyk

New member
קח לתקופת ניסיון

אנחנו לא נגיד לך מה לעשות אלא אתה תגיד לעצמך במי לבחור לא אנחנו

עיצת חינם

לך למכון שמיעה ,ותברר מה מכשיר הכי מתאימה לך למה אני אומר לך ,כי שם תוכל לבדוק מה מכשיר הכי מתאימה לך כי אם מכשיר עמיד למים לא תתאים לך מה תעשה תקנה בכל זאת בגלל שהוא עמיד במים?? ותעשה רושם כמו שיש לך שעון מים לצלילה??

למעלה