הממ.. שני דברים:

swirrrly

New member
הממ.. שני דברים: ../images/Emo118.gif

הראשון לשימוש כולם: פעמים בהם יופיע אדוארד בממיר הדיגיטלי של ערוצי זהב לשבוע הקרוב (הכל סינמה 2): "לשמור אמונים" - מחר - עשרה לשלוש בבבוקר(אני חושבת בתחילת היום, כלומר עוד הלילה), אחד וחמישה בצהריים "כולם אומרים אני אוהב אותך" - שבת- 5 אחה"צ; ראשון - 1:05 , 8:00. השני (סתם בעע): יש לי מעין אובססיה שאני חייבת לרשום את השם שלו באנגלית (באותיות קטנות) על כל מיני דברים.. לרוב אני חורטת אותו על השוקולד שאני אוכלת, בעזרת הפינות של אחת הקוביות.. אני אדם חולה

swirrrly

New member
אויייייייייי ואני חייבת להגיד../images/Emo118.gif

עוד משהו.. זה כזה מדהים מבחינתי שהוא מדבר יפנית באופן שוטף, כי אני חולה על השפה הזאת!! ואני עוד מעט אתחיל ללמוד אותה באופן עצמאי, ומאוד מקווה שאני אתמיד!! הורדתי מעט סרטונים שלו מדבר ביפנית באיזה מסיבת עיתונאים לקידום הסרט "לשמור אמונים" וזה היה כזה שולט!! וממיס!! אד:"קוניצ'י ווא"! אני:קוניצ'י *מווא*

מיצי007

New member
טחחח כן היפנית זה קורע

אני ראיתי את הסרטונים האלה ממש ממזמן,הוא מדבר יפנית שוטף אבל בסרטונים האלה רואים שהוא לא משופשף מזה הרבה זמן. שקראתי לראשונה לפני כמה שנים שהוא מדבר יפנית מזה התפקעתי מצחוק,ואז צצו הסרטונים האלו....שזה עוד יותר קרע אותי,לא יודעת היה לי מזה מוזר לשמוע אותו ככה מדבר יפנית....

מיצי007

New member
קודם כל...

תודה לך על העדכון.... אני ממש מודה לך
. ובקשר לדבר השני-זה קורה לכולם,במיוחד שמדובר באדוארד.

למעלה