הממ...

הממ...../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

נכון, אני בד"כ לא פותחת הודעות חדשות, אבל זו חשובה. *זהר מתפללת שלא שמעתם על מה שהיא הולכת לכתוב* קראתי במעריב שיצלמו סרט על זהות בדויה
*נכון שלא ידעתם
בבקשה
* ויקראו לו "זהות בדויה: הסרט" *הערה קטנה: איזו יצירתיות
בטח חשבו מלאאא זמן על שם כל כך מקורי לסרט
* אז עכשיו באמת: ידעתם או לא

Moreiro

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

למה
בלעכס. יש לי רק ידיעות. אני אשמח אם מישהו יואיל בטובו לסרוק את האייטם ולהעלות אותו לפורום

inbal145

New member
נמנמ.../images/Emo11.gif../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

מור, אין הרבה מה לסרוק
אז אני אעתיק: שלושה סרטים שנמצאים בימים אלו בשלבים שונים של הפקה, מבוססים על סדות טלוויזיה מצליחות: "תיקים באפלה: שרת או התנגד" (אה
) עם ג'יליאן אנדרסון ודייויד דוקובני, "זירת הפשע: מניעים אפלים", עם צוות הסדרה, ו"זהות בדויה: הסרט", עם ג'ניפר גארנר (כפיים
לסגוד
) וצוות הסדרה.

inbal145

New member
בעעע../images/Emo70.gif *סדרות../images/Emo122.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

inbal145

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אני איתך
אבל זה נשמע לי ממש מוזר לעשות סרט על אליאס
מעניין איך זה ייצא
חוץ מזה, שאנחנו רק בשלבי הפקה ראשוניים ויש קודם את אלקטרה, שני סרטים נוספים ועונה רביעית. ככה שיש זמן עד שהסרט ייצא לדעתי

inbal145

New member
נאמ.../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אחד זה פתאום 30, יש את אלקטרה ויש עוד אחד שהיא חתומה עליו. אני אברר

קרלוצה

New member
פעם באיזה ראיון שמעתי את

ג'ניפר מדברת על זה והיא אמרה שלעשות סרט על התוכנית יהיה מדהים אבל לא ידעתי שזה יתפתח...אני שמחה לשמוע

inbal145

New member
הו, הזהר../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

סרט לזהות בדויה
$#^%&
%^&
$%
$^#&^*&*^% תודה זהר
אני סוגדת לך
*רצה לחפש את מעריב של היום*

../images/Emo2.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

היו כאלה שלא ידעו
אני בשוק
. טוב נו, לפחות חידשתי לכם...
אז ככה, לא היה כתוב על זה הרבה, אלא רק שעומדים לצלם סרט שמבוסס על הסדרה זהות בדויה (את השם המאוד מקורי כבר אמרתי לכם) ושהולכים להשתתף בו שחקני הסדרה. הממ. קראתי את זה במוסף "השבוע" במעריב.

inbal145

New member
זהר../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

תודה תודה תודה
*מפשפשת ב"השבוע" במרץ ובהתלהבות*

joyalfa

New member
סידרה צריכה להשאר סידרה../images/Emo31.gif

זה סתם רעיון דבילי מאוד

RenanaD

New member
אני לא מבינה מה יהיה בסרט...

יש סדרה, לא?! אז מה פתאום סרט? מילא אם הסדרה נגמרה *חס וחסה*, אבל סתם ככה?! מוזר

עשו את זה גם לתיקים באפלה..

עשו סרט בזמן שהסידרה הייתה עדין קיימת... וזה היה מאין פרק ארוך שכזה (אם אני זוכרת נכון...) אבל זה נראלי יהיה מזה רע באליאס...

המשך..

כי אליאס זה סידרת המשכים לעומת תיקים באפלה שכל פרק עומד בפני עצמו... אטז אני לא מבינה איך ישלבו את זה באליאס..

למעלה