הממ.....

הממ......./images/Emo4.gif

חייבים חיסונים לפני שנוסעים להודו!?
אני חייב לדעת, כי בפסח אני ואבא שלי נוסעים...(כנראה) לשמה. ועוד דבר, אנא. מישהו יוכל לתת לי מפה בכדי שאוכל להגיע לכפר הספיריטואלסטי ורינדאון?... איפה שקרישנה נולד, למי שמתמצא במיתולוגיה ההודית, או בספרות הוודית. בכל מקרה, תודה רבה. להתראות!
חופשה נעימה!!!

כן בוודאי

רבות דיברנו כאן על חיסונים והתשובה היא כן אתה צריך לעבור חיסונים,אבל אילו חיסונים? זו כבר שאלה לרופא מוסמך אני לא אתן לך סתם תשובות ולא ארצה להטעות אותך.... את החיסונים אתה יכול לבצע בקופות החולים או במשרד הבריאות שלפי דעתי עדיף שם כי שם יש תמיד את כל החיסונים ושם גם תמצא תשובות לרוב השאלות על המזרח בכל הקשור לבריאות. תתקשר ל-144 תבקש טלפון של משרד הבריאות בגבעתיים ושם אני בטוח שיענו לך על כל השאלות כמו כן אתה מוזמן להיכנס לפה אני מקווה שתמצא כאן חומר שיעזור לך... חג"ש ברי

בבקשה....

זה יכסה לך את הכל התשובה. Vrindavan - Location and Transportation Vrindavan is 10 km north of Mathura, which is 47 km north of Agra and 141 km South of Delhi. Mathura is an important railway junction with direct trains to many cities. The fastest train is the early morning Taj Express that takes 2 ½ hours from Delhi. From Mathura there are tempos available as well as tongas (horse drawn carriages) and three-steam trains day on the meter gauge run to Vrindavan. One can also hire a taxi from Delhi to Vrindavan. Buses also operate regularly. עוד משהו שרצית לדעת?

למעלה