הממ...

Hinamori

New member
ד"א O_ס

שמתם לב שזה -תמיד- היטסוגאיה? בכל הסרטים והפילרים! אוקיי, אני ממש אוהבת אותו, אבל עדיין. זה שהוא בא לעולם החי פעם אחת לא אומר שהוא יבוא תמיד כשיש בעיות ם_ם מה עם הקפטנים האחרים?!

Brain Dead

New member
צודקת

אבל הסרט בכל זאת נשמע מעניין. חבל שנצטרך לחכות עד מרץ בערך כדי שאפשר יהיה להוריד אותו.ומן הסתם עד דצמבר 2008 כדי לראות אותו בקולנוע בארץ o_O''

Goggle Girl

New member
האמת זה די הגיוני ../images/Emo58.gif

כי מדובר עכשיו באויבים שמה לעשות רמות הכוח שלהם הם של קפטנים ומעלה אז חייבים את הסגנים החזקים יותר איכשהו וקפטנים. מצד שני הם לא יכולים לשלוח סתם את הקפטנים הכי חזקים ומה עוד שלדי כולם חוץ מלהיטסוגאיה יש משימות כל הזמן. 1. יאמאמוטו - ברור שלא ישלחו 2. סוי פונג - יש לה יותר מדי מחויבויות ותפקידים מעבר לפלוגה שלה, ברור שלא ישלחו. 3. גין - כבר לא שמה לשלוח אותו. 4. אונוהאנה - מספיק מחויבויות שלא ישלחו אותה. 5. אייזן - ...נו באמת כן. זהו. אותו ישלחו. >_>; 6. ביאקויה - מעמד האצולה שלו לבדו די מספיק לוודא שלא ישלחו אותו כל פעם שצריך משהו בעולם האמיתי, ואני די בטוחה שלפלוגה שלו כן יש תפקיד מוגדר מעבר ללהיות פלוגה, אז זה עוד יותר. 7. קומאמורה - לא ישלח מסיבות ברורות. 8. קיוראקו - מעבר לזה שהוא לא אמין בשיט, הוא אחד מהקפטנים שלפחות נחשבים חזקים יותר (ולכן לא רוצים לגרום עוד יותר הפרעות ברייאטסו) והמעמד שלו בין הקפטנים גבוה כי הוא אחד מהתלמידים הראשונים של יאמאמוטו יחד עם אוקיטאקה. 9. טוסן - סיבות ברורות למה לא ישלח. 10. היטסוגאיה - הנאשם. 11. קנפאצ'י - לא ישלח כי הם עוד איכשהו כן שפויים. 12. מאיורי - _ה_קפטן עם המשימות הנוספות האמת. 13. אוקיטאקה - אותו דבר כמו עם קיוראקו ובנוסף לכך גם מצבו הבריאותי הלקוי. נוסיף לזה שידוע התפקיד שלו ונבין שאסור שהקפטן שאחראי על כל השיניגאמים בעולם האמיתי פחות או יותר לא יכול סתם לקום ולצאת למשימות בעצמו.

כן, שמעתי על זה XD

זה דווקא נשמע לא כזה גרוע... ובטח שוב ישימו במקום שיר פתיחה קטעים מהסרט כשהוא יעלה ביפן... אני מקווה שהוא יהיה יותר טוב מהסרט הקודם. הוא לא היה גרוע.. אבל גם לא מי יודע מה

Brain Dead

New member
למה?

אני דווקא אהבתי אותו. למרות שבאחד הפורומים האמריקנים שאני חבר בהם מישהו אמר שסנה היא בעצם הבת של beri-tan(אני בן אבל הכינוי הזה נשמע יותר מאיצ'י או כל דבר אחר) ורוקיה.עניין אם יהיה טיים-סקיפ בבליץ'... אם יהיה זה יהיה רק כדי להראות מי יהיה בסופו של דבר עם מי וכו'...

Goggle Girl

New member
אני בספק

חוץ מזה שדי הסבירו מה הקטע עם סנה. אפשרי בהחלט שהיא שילוב של כמה אנשים מבחינה חזותית אבל אם זה ככה אז זה ליים. וברי-טאן זה אכן הכינוי של איצ'יגו כי איצ'יגו = תות = strawberry ומכאן הברי

Brain Dead

New member
בדיוק.

אבל אני קורא לו ככה בגלל הויזארדית עם השיער הירוק והמשקפיים. אבל מה זאת אומרת ליים?

Tiger Eye16

New member
ליים=lame

כלומר עלוב,"חלש" כלומר שאם היא באמת השילוב של כמה אנשים במחינה חזותית ביחד זה עלוב למדיי... עדי לא התבלבלתי.. נכון?.. XDD

Brain Dead

New member
תודהץאני עדיין לא רגיל לזה שכותבים מילים

אנגליות בעברית. למה עברית זו כזו שפה מעצבנת? x.X

JeeChan

New member
אותי יותר מסקרן ../images/Emo58.gif

למה בתמונות מניוטייפ היפני רואים את איצ'יגו בבנקאי נלחם בהיסטוגאיה בבנקאי ם: סג טוב מה זה משנה, הראוו ייצא עוד שנה :X

JeeChan

New member
לא לפי התמונות שהם

מכוונים את החרבות שלהם אחד נגד השני בזמן הבנקאי ויוצאים לתקוף אחד את השני

Ihavenonick

New member
זה אני או שהעלילה קצת מוזרה?

גנבו את "חותם המלך"? זאת לא המטרה העיקרית בסאגה הנוכחית של האנימה?

למעלה