הממ

הממ

כבר כמה ימים שאני קורא פה, ממש התחלתי להתעניין בכל העסק הזה
יש פה כמה סיפורים ממש טובים וחבל שילכו לאיבוד בארכיון, אז לא כדאי להוסיף אותם למאמרים? ככה שאפשר יהיה למצוא אותם בקלות, וזה יתן מענה להודעות בסגנון "אתם יכולים לשרשר לי כמה שיותר אגדות אורבניות?"

כן...את מתכוונת ללהקה נכון?

אם כן, אז אני אוהב רק את התקופה שלהם מאז ICON אני לא אוהב את התקופה לפני זה.

L e s t a t

New member
לכל הרוחות!

למה לעזאזל כולם חושבים שאני בחורה???? לסטט זה שם של בחורה??? אף פעם לא ראיתם את הסרט "ראיון עם הערפד" או קראתם את הספר??? לכל הרוחות הוא זכר, זכר! ולא צריך להיות גאון כדי להעיף מבט בפרטים שלי בתפוז ולראות שגם אני!!

מה לא ברור?

נערים מתבגרים תמיד חושבים ראשית כל על בחורות, לא? (אלא אם יש להם העדפות אחרות)

SaberTooth

New member
לא כל כך מעשי...

רשית, איך מחליטים מהיא "אגדה טובה"
אחד חושב שהיא מצויינת והשני חושב שהיא לא, אחרי הכל, המושגים "טוב" ו-"לא טוב" הם מושגים סובייקטיבים ומופשטים. שנית, נניח שכבר החלטנו מהיא "אגדה טובה", זה לא כל כך מעשי להכניס כל אגדה טובה למאמרי הפורום, בסוף מאמרי הפורום יתפוצצו מ"אגדות טובות"

אולי...

אפשר למצוא קריטריונים או משהו כזה
אם יבחרו רק האגדות הממש טובות זה לא יתפוצץ... זאת הייתה הצעה, לא חייבים לממש את זה. פשוט חבל שאגדות טובות כאלו יעלמו להן בארכיון.

SaberTooth

New member
אני מסכים....

אני מסכים שבאמת חבל שאגדות טובות שנאספו ע"י מיטב המוחות של ישראל (
) יאבדו להן ככה בארכיון של הפורום. אני רק ציינתי שהצעה זו לא כל כך מעשית...

As I Am

New member
אחלה הצעה, ../images/Emo103.gif

קצת לא מעשית, כמו שסייברטות´ אמר... אבל למשל, אפשר לקחת את האגדות הארוכות והמושקעות יותר, אולי לערוך אותן קצת, את הסגנון כתיבה, אני מתכוונת - פיסוק, שגיאות, וכאלה - ולשים במאמרי הפורום. אם עידן תאהב את הרעיון, אני מוכנה לעבור על הארכיון ולנסות לערוך אחת מהאגדות...

Idan91

New member
זה נראה לי רעיון טוב,

יש כאן אגדות באמת טובות, שחבל שילכו לאיבוד. כמובן שבארכיון נשים רק אגדות ממש מושקעות/מפחידות או לא יודעת מה, כי אחרי הכל, מקומן בדפי הפורום. ובהחלט את מוזמנת לעשות עריכה לשונית לאיזו אגדה שאהבת, אני גם אעשה כמה.

למעלה