הממ..

הממ..

רשמתי הודעה בפורום סוסים ושאלתי שם איפה אני יכולה ללמוד רכיבה והאם זה אפשרי כי אני בת 17 והמנהל שם הפנה אותי לכאן.. איפה אני יכולה ללמוד ? אני גרה באשקלון ויש פה חוויה עירונית אבל לא נראה לי שהיא פעילה ואת האמת 17 זה לא מאוחר? תודה.

˜Me˜

New member
אפשר קצת מידע../images/Emo35.gif ../images/Emo104.gif

אני פשוט גרה רבע שעה מאשקלון... אני בכל מקרה, ממליצה על חוות אמיר בבאר טוביה. חוות וסטרן. אם תגיעי לכפר ורבורג, את נכנסת, וממשיכה עם הכביש. את מגיעה לשער סגול כזה, אם אני לא טועה. שמה את פונה שמאלה, לכיוון התחנות. את תראי שם... אז את ממשיכה שוב עם הכביש, ויש לך מן צומת כזו, קדימה כביש אפר, ימינה אספלט, להמשיך עם האספלט... אז את מגיעה לרפת, שמאלה, וממשיכה קדימה, עד שתראי שילוט לבית הקברות הצבאי. שמה תפני, ואת כבר תראי את החווה. זה נשמע מאוד מסובך, וזה באמת כזה
בהצלחה...

ובכן...

יש את החווה של אלונה... שהיא מומלצת.... ואוווי... איזה סבתא'לה! כבר בת 17... ומה עם אתהיה לך פריצת דיסק??? השתגעת לגמרי??? העצמות שלך יתפוררו!
חמודה, את צעירה ויש לך את כל החיים לפניך, אני אישית מכירה אישה שבגיל 63 התחילה לרכב..!! IT IS NEVER TOO LAIT!

תודה ../images/Emo13.gif

איפה החווה של אלונה? יש לך במקרה מספר טלפון ? תודה שוב .

˜Me˜

New member
נעים להכיר, אני אלונה. ../images/Emo104.gif

יש שתי חוות בבארטוביה+כפרורבורג[זה מאוד קרוב, שני הישובים]. אני רוכבת בחוות ווסטרן, חוות אמיר שמה. הפלא' של אמיר, 052726120 תדרוך, נתתי שלוש הודעות למעלה. יש גם את חוות צח, שהיא חוות אינגליש. להגיע אליה, זה יותר פשוט. אני מגיעה לכפר ורבורג, שמה יש שילוט לחווה[ממשיכה עם הכביש, ככה 100 מ', בערך, שמה יש שילוט.

למעלה