הממ..

Crazy Snail

New member
הממ..

תראו.. בקשר לראש הממשלה, הרבה אנשים שיצא לי לדבר איתם וגם חלקכם בפורום חושבים שזה שיר די מטופש. בואו נומר ככה זה אחד השיר הטובים שלהם, טוב, אני חייב להודות שאני בין האנשים שקשה להם לדרג שירים... ראש הממשלה כידוע הוא שיר שמדבר על המצב במדינה, את זה כולם יודעים, אבל אם שימו לב, זה שיר ציני שמתאר בפשוט, מזכיר בסגנונו את חייל של מאה שערים, דיבור ציני בגוף ראשון נוסח "קניתי תיפלין וגם אלוהים.." אז לפני שאתם קובעים ש"ושניהם מדברים מדברים בטלפון" או "ועל מה נדבר בטלפון" הם משפטים טיפשיים, תחשבו רגע. הביטויים הם ביטויים ציניים, שזה בעצם מה שמעסיק אותם כל היום, כי הרי "שום דבר לא זז פה כבר" ועל "מה-ידברו-בטלפון" רק מעסיק את הפוליטיקאים כל היום... הממ וזהו נראה לי.. כאן נגרמה העבודה בספרות שלי

פרקשון

New member
זה באמת אחד הגדולים

מאוד מבאס אותי שלא שומעים אותו בהופעות זה שיר עם פול ביקורת גלויה לא צריך להיות מבקר ספרות בשביל להבין את זה שיר חזק באמת

הוא שיר ממש משמעותי

המשפט "תלך לבצפר, לך לצבא, תזהר שלא למות תשמור על המדינה" הוא בהחלט אחד החזקים

Crazy Snail

New member
רק לא ברור לי

למה לא אחד אמר לי שהוא שיר טיפשי, או עם משפטים מטופשים.. טוב לשמוע שיש אנשים שחושבים שזה שיר טוב. :)

פרקשון

New member
מי אמר שזה שיר לא טוב?

או שיר טיפשי? איך קוראים לו? איפה הוא גר?

Crazy Snail

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo46.gif

אני בן
למה כולם מבינים מהכינוי שלי שאני בחורה?

Crazy Snail

New member
שם של כוסית?!?

חילזון מטורף זה של כוסית?? זה פרודיה מהלכת! על כל המכוערים והמכוערות עם קרייזי גירל, בוי באד גירל, בוי וכל השיט, אז חשבתי מה כבר יכול להיות הכי דפוק כמטורף? -שבלול!|חילזון|

פרקשון

New member
חחח לא יודע עזוב אותי

ככה זה נראה ממבט ראשון תכתוב בחתימה שלך שאתה בן

בצה17

New member
*נדחפת* הדיון שלכם מעלה מחשבה..

אין פה יותר בנים מבנות בפורום? זה מוזר חח

פרקשון

New member
בכלליות

לשייגעצ כרגע יש יותר מעריצות ממעריצים זאת לא עובדה סתם דעה שלי גם בבארבי היו 70 אחוז בנות בערך שוב נראה לי

yoseflotz

New member
נראה לי שאתה דיי צודק..

אני מכיר בערך 4 בנות שאוהבות את שייגעצ מאוד, ואף בן שאוהב אותם. אני בכלליות לא מעריץ גדול שלהם, בגלל זה אני גם לא מאוד מעורב בפורום. אני סתם שומע כמה שירים שלהם..

Crazy Snail

New member
הבנתן בנות?

מה שאומר מבחינתכן שתתחילו להעריך את הבנים שיש פה
איכות
תראו, מה שהיה בבארבי זה לא מדד, כי אם תקצצו את מספר הפאקצות זה יהיה פיפטי פיפטי.. במחשבה שניה, אם נקצץ את הסטייליסטים אז אני לא בטוח..

sniffa

New member
גם לדעתי זה שיר יפה..=)

הוא חמוד..יש לו מוזיקה יפה ומילים עם משמעות נכונה. וד"א..נצנץ מנישמע? זאת שניר...

למעלה