נו יופי, לא נשלח..
[מזל שעשיתי העתק.
] טוב, מוזר לי לרשום את זה כאן, בפני כולם. אבל אני חייבת להוציא את זה כבר.. [כנראה זה יראה לכן נושא ילדותי, אבל זה לא מרגיש ככה.
] יש לי 3 חברות טובות. אחת מהן גרה בעיר שונה, ושתי האחרות גרות קרוב אליי, ולומדות איתי באותו הבית ספר. פעם היינו ארבעתנו החברות הכי טובות. לא היו יכולים להפריד בינינו.. אבל זה השתנה. אחת מהחברות עברה לעיר אחרת..ונשארנו 3. וזאת הבעיה. כשהיינו ארבע לכל אחת היה את ה"חצי השני". לא היה כזה דבר שמישהי הייתה לבד. אבל כשזה 3 זה שונה.. תמיד יש את אלו שמרגישות "בחוץ". במקרה שלי זה שתיהן.
אחת אמרה לי את זה, והשנייה אני פשוט מרגישה את זה. שתיהן חושבות שאני יותר קשורה לאחרת.. והדבר הזה גרם לריב ענק. שתיהן רבו בסוף שנה שעברה. וזה לא אומר שהן לא מדברות וזהו..הן פשוט שונאות אחת את השנייה. מתעבות. הן כ"כ דומות אחת לשנייה שזה מפחיד..והאגו בשמיים. אף אחת מהן לא תגיד סליחה. אף אחד לא תהיה מוכנה להיות זו שתעשה את הצעד לקראת האחרת. שתיהן הולכות עם הראש בקיר..וזה משגע אותי. אני לא יכולה ששני אנשים שאני אוהבת שונאים אחד את השני.
והאמת שאני מרגישה מין חובה לשתיהן. לדוגמא אני הולכת למקום כלשהו עם חברה אחת, אני מרגישה כאילו עשיתי משהו "רע", ואני משתדלת בכלל לא להזכיר את זה ליד האחרת. בגלל זה התחלתי להסתגר בתוך עצמי לאחרונה. אני מרגישה כאילו עדיף לי להיות שלמה עם עצמי מאשר לחלק את עצמי ל-2.. ושהם מביעות את השנאה זה הכי קשה. בעיקרון שלושתינו מסתובבות באותה הסביבה של חברים..ותמיד יש להן את הירידות הקטנות האלו. העקיצות האלו שלא יוצאות לי מהראש.
זה כל כך קשה לי לשמוע אותן מדברות רע אחת על השנייה..זה כואב. אחת מהן נהגה לדבר רעות על האחרת כל הזמן עם ילדה מסויימת, גם שאני בסביבה. בשלב כלשהו היא קלטה שאני מתנהגת שונה לאחר שהיא מדברת עלייה..והיא שאלה אם זה מפריע לי. והוו, כל כך שמחתי. מיד אמרתי לה שכן. היא אמרה שהיא לא תדבר יותר על ידי... זה פחת, אבל עדיין יש דברים קטנים שהיא אומרת, שהיא חושבת שאני לא שומעת. אבל אני כן. הא, ואם אתם תוהים מה עם החברה השלישית [שרה רחוק] - יש לה צד בעניין. היא שומרת על קשר עם אחת מהן, ואילו עם השנייה לא. אז היא כמובן בצד של הילדה שאיתה היא בקשר. וזה עוד יותר מסתכל. חשבתי שאיתה אני סוף סוף אוכל לדבר על כל התסבוך הזה.. אבל אם יש לה צד בריב - אין לי עם מי לדבר. אף אחד מהחברות שלי לא יודעת איך אני מרגישה. כמה שזה קשה.
וכל פעם אני אומרת לעצמי להגיד להן. להיפתח. אבל אני לא יכולה. אני יודעת שברגע שאני אתחיל לדבר נהר של דמעות יצא החוצה. [אני רגשנית, כן.] ואני לא רוצה..זה יהיה כאילו אני חלשה. וככה לא תהיה משמעות חזקה לדברים שלי.. ארגגג..כל המצב הזה כ"כ מתסכל. אני סוחבת וסוחבת וסוחבת את זה כבר יותר מחצי שנה. וזה מעצבן.
וזהו. תודה לכל מי שקרא. [יש חיה כזאת?] ממ..אני לא מצפה לתגובות. האמת שאין כ"כ מה להגיב.. רק הייתי צריכה להוציא את זה. זה הכל.